推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 聚寶湖桑拿

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:53 發表

你做過利威6樓"費蘭度托尼斯"未先?
乜鳩野尼架?  
請教.

拿, Zenden, 我已聽你話
報告寫短左好多.
留翻尼係度灌水.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:58 發表

你梗係唔係球迷
Fernado T........

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:01 發表

費蘭度托尼斯下年利記著 9 號
唔知仲係米舊年個9號?
e...我地pb板主都有去過利威6/F喎.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:04 發表

講返呢間場, 以前話可以電腦簡女, 係咪?

以前有幾個local,一個做part time (因開補習社爭卡數而下海),另一個似Ada Choi高妹 73
無聽過罪記有電腦揀女喎.

相關搜索目錄: 電腦 補習 補習社

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:04 發表

以前有幾個local,一個做part time (因開補習社爭卡數而下海),另一個似Ada Choi高妹 73
等天使藍返尼, 應該有古仔聽,
你知啦, 佢話佢去骨場成日俾女圍.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:11 發表

is he as handsome as one member who always claims himself handsome?
係AY 同屈臣氏.

你du應該唔錯.

引用:

應是吧

你做過佢?
舊年果次去
老板娘俾d 囡相我睇.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:15 發表

AK兄年青有為, 仲係車主
我無明, 搵唔到錢
我既意思係AY同屈臣氏都話過
天使藍型仔.
你睇佢圖像個得戚款就知.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 20:19 發表

"9" 得唔得?
真係唔記得
係米大包米?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-9 19:56 發表

果度多MK feel囡囡喎
聽講佢地收工成日落D.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 19:40 發表
天使藍兄----風流魚兒, 你係唔係度呀? 你都好耐無上罪記喇喎. 我地繼續打游擊, are you ready?

不過你知罪記不嬲生意麻麻又唔多囡, 而家數字網上除左九巴外, 較有䏲頭的如沙律/fifi據講無做了, 而有相 ...
你話事啦,詰話實真你好耐無去過
唔知阿漢哥仲o向唔o向度呢?

引用:

以我以前去呢度o既經驗,
佢呢度無o甘o既服務個o番!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 20:10 發表

等天使藍返尼, 應該有古仔聽,
你知啦, 佢話佢去骨場成日俾女圍.
又唔好o甘講
我只不過當D囡囡係普通人o甘看待,
所以佢o地覺得我冇帶有色眼鏡,
因此對我好少少o甘o者

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-10 01:44 發表

你話事啦,詰話實真你好耐無去過
唔知阿漢哥仲o向唔o向度呢?
輪到你殺入尼嘞.

唔見阿漢哥.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。