推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

澄清啟示 – 本人與 網民 – wan 1 沒有任何關連

'我計劃得出來做這件事就知有這一天'

咁你仲要搏紥moderator??
明知之前發生的事

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 07:26 發表
'如果不是這樣,亦不能和一班好事之徒指出有些人的不恰當事情!'

仲要留條尾巴, 話自己情有可原?
好事之徒? 你講邊個呀?你想講乜呀?

道謙都仲要整色水,
如果draft埋個真正謙卑既道歉聲明俾 ...
對不起使你誤會!我無意思指責Xocat中任何人,因為為了自己和一班模型友作出這樣的行為,增添Xocat大麻煩,實在萬分抱歉!

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 07:48 發表
'我計劃得出來做這件事就知有這一天'

咁你仲要搏?moderator??
明知之前發生的事
做Moderate因為要處理大理違規的圖片,因不想麻煩其他大哥大姊,所以有這個的調任!

你先前語氣未收斂
而家好D啦
唔好再講錯說話喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 07:59 發表
你先前語氣未收斂
而家好D啦
唔好再講錯說話喇.
其實今次借Xocat來向這班HKML人表示不滿,內心知道很對不起這裡的會友,但無奈幾個死硬派仍希望用一些方法改變他們的不合理的想法,所以至有這事件發生。

現階段我不會運用Moderate的 all function,直至等待大版主的處分!

你仲要講人地?!

點極都唔明!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 08:17 發表
你仲要講人地?!

點極都唔明!
受教

之前好支持wan1開呢個砌模型版,
開版後差唔多每個topic都回,係希望推高D回覆support個版,
回覆中同wan1你都有多次對話,但依家感覺比人老點,
心裡點都有少少唔舒服.........

引用:
原帖由 ht29b 於 2007-7-15 08:47 發表
之前好支持wan1開呢個砌模型版,
開版後差唔多每個topic都回,係希望推高D回覆support個版,
回覆中同wan1你都有多次對話,但依家感覺比人老點,
心裡點都有少少唔舒服.........
對不起令你失望,因為模型圈實在太多這樣的陰暗面,各自為政,互相攻擊,但對自己的問題視而不見!我真心說道歉,只是希望多些人了解當中的情況!謝謝!

wan1, 以後還有責備你的貼文, 除非問你問題,你唔係事必要個個都回一大段,
說聲「罪甚、受教」就得,
以免自己又按耐不住講錯野, ok?

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 08:59 發表

對不起令你失望,因為模型圈實在太多這樣的陰暗面,各自為政,互相攻擊,但對自己的問題視而不見!我真心說道歉,只是希望多些人了解當中的情況!謝謝!
唔好再指責人
不必試圖令人相信你所謂的動機

after all, the end does not justify the bad means!

你地大家睇, 即使較溫和對佢語氣, wan1立時又想著去指責人,
wan1,
再講多次, 以後還有責備你的貼文, 除非問你問題,你唔係事必要個個都回一大段,

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 09:08 發表
你地大家睇, 即使較溫和對佢語氣, wan1立時又想著去指責人,
wan1,
再講多次, 以後還有責備你的貼文, 除非問你問題,你唔係事必要個個都回一大段,
好鍾意你呢句"尼到唔應該係你同外頭的人鬥爭的地方.

希望WAN1你明白

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:50 發表
此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商 ...
終於都肯講!
私人恩怨?
就係因為私人恩怨要同自已出番啖氣,
就要利用XOCATII,利用支持你既網友?
你當XOCATII同呢度既會員係乜野?
幫你出番啖氣既工具?
而家你想做既,做到,
收到你預期既效果,
但後果呢?
後果就係冇人會記得你點樣忍辱負重去做moderator,
背上駡名去偷post偷文咁去揭發有人賣翻版首辦;
記得就只有係XOCATII縱容其moderator去偷post偷文。

而家你達到目的就諗住一句道歉,就辭職鬆人,我奈你唔何,
只能講句:你好野!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-15 12:57 發表

記得就只有係XOCATII縱容其moderator去偷post偷文。
Exactly!
wan1, 你睇野太狹隘, 太簡單,
太自私!

當初仲以為你有點為論壇的使命!

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-7-15 11:59 發表
係!我係偷野!我係賊!但我為乜咁做有邊個知?我忍辱負重,寧願自己名譽掃地遺臭萬年都要揭發盜版翻版集團,點解你地唔體諒我?你地應該尊敬我架!點解?點解人地做臥底做得咁型?點解我做得咁衰相?我係衰,但我依家想揀番做好人!點解唔俾機會我?我做錯事唔代表我真係錯!我認錯亦唔代表我真係知錯!你地明唔明白呀?我唔衰得呀!你地明唔明白呀?
睇得多無間道咩
真係唔多明...
算罷啦, o徒氣

歪理講一千遍, 都不會變成真.
錯就是錯,
如肯誠心認錯, 大家會原諒你,
將責任推在別人身上, 死不悔改.
你不如自動消失算吧.

回復 #15 wan1 的帖子

噢 原來你是有苦衷的  
交待完也應自行了斷吧

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:00 發表
此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商 ...
引用:
wan1
I have 2 ID in this board, I donot steal any pictures there, I used my own pictures, but I decided to resign because I received many PM about honeysugar matter(it s not about this board matter), I felt all is personal attack after I become moderate...........I didnot steal any thing in any where! Good bye......I will PM to xocat now!
阿瘟大哥....你邊句真呀??想衰得有形D扮晒反盜版先鋒呀?你真丟架......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-7-15 11:59 發表
係!我係偷野!我係賊!但我為乜咁做有邊個知?我忍辱負重,寧願自己名譽掃地遺臭萬年都要揭發盜版翻版集團,點解你地唔體諒我?你地應該尊敬我架!點解?點解人地做臥底做得咁型?點解我做得咁衰相?我係衰,但我依家想揀番做好人!點解唔俾機會我?我做錯事唔代表我真係錯!我認錯亦唔代表我真係知錯!你地明唔明白呀?我唔衰得呀!你地明唔明白呀?

不知所謂!  
引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-15 12:57 發表

終於都肯講!
私人恩怨?
就係因為私人恩怨要同自已出番啖氣,
就要利用XOCATII,利用支持你既網友?
你當XOCATII同呢度既會員係乜野?
幫你出番啖氣既工具?
而家你想做既,做到,
收到你預期既效果,
但後果呢?

而家你達到目的就諗住一句道歉,就辭職鬆人,我奈你唔何,
只能講句:你好野!
講得好!
......!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:50 發表
唉~好一個丁蟹理論!

相信wan1兄必定是俠盜羅賓漢的fans了,認為劫富濟貧是替天行道、理所當然的!

認句錯使死咩?何苦仲要死撐呢?
回頭是岸,阿彌陀佛!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:00 AM 發表
我睇完你篇文同pm(內容一樣)都唔係好明你表達乜
邊個岩邊個唔岩?我唔講住
我而家就覺得係人地壇既人前好似好醜同好瘀咁
更唔好話xocat咩感受啦
咁,你做法岩唔岩,自已諗下,我唔想再話你
再者,人地壇點做、做咩,你唔喜歡可以唔參加參與
或係果度自已諗辨法去爭論
關呢度咩事呢???

砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-7-16 00:03 發表

我睇完都唔係好明你表達乜,邊個岩邊個唔岩?我唔講住
我而家就覺得係人地壇既人前好似好醜同好瘀咁
更唔好話xocat咩感受啦
咁,你做法岩唔岩,自已諗下,我唔想再話你
再者,人地壇點做、做咩,你唔喜歡可 ...
火哥, 佢知就唔會咁做啦
佢撐飯蓋撐到語無倫次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。