推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

古麗現況

回復 #24 Mr.JerJer 的帖子

我知....哈哈哈....你是 寫手

回復 #25 Mr.JerJer 的帖子

反而她對我沒有說過

我以為她遇民了,偶然在網上遇到,我第一句:妳在不在香港?

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 21:45 發表
呢樣我並不承認...只是我d文同我個blog危害到d寫手咱.
於是有人要先下手為強囉.

可惜我個blog還健在.
但有人在4台近來損兵折將.
局住要去6叔度出野...仲要叫佢d老細幫趁埋6叔. 哈 哈 !
你見我使唔使 ?
因我有自己網囉...

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 21:51 發表
反而她對我沒有說過

我以為她遇民了,偶然在網上遇到,我第一句:妳在不在香港?
還在港呢 !

回復 #29 Mr.JerJer 的帖子

是。她和你說的一樣......

回復 #28 Mr.JerJer 的帖子

危害到 d 寫手?他們不是和你爭生意?

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:07 發表
是。她和你說的一樣......
有冇懷疑我是古麗化身呢 ?

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:08 發表
危害到 d 寫手?他們不是和你爭生意?
佢地自己都以為是....但請問問d女,我個網是永久free of charge的.

回復 #32 Mr.JerJer 的帖子

你沒有可能是古麗化身......

回復 #33 Mr.JerJer 的帖子

有機會一定問.... 是不是 FOC

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:18 發表
你沒有可能是古麗化身......
of course 不是啦

回復 #34 Musketeer 的帖子

如果沒有電腦,古麗就不會 Online......

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:20 發表
有機會一定問.... 是不是 FOC
我都好想有人真的去find out..
although I really don't care too much about it anyway.
有人知個真相點都好d...

回復 #37 Mr.JerJer 的帖子

但 Noisemade ....  應該是你化身

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:30 發表
但 Noisemade ....  應該是你化身
好多人都以為是,可能有d觀點相近咱...我話你知.....不是...!

回復 #41 Mr.JerJer 的帖子

真的...我覺得 Noisemade 100% 像你

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 22:38 發表
真的...我覺得 Noisemade 100% 像你
我已經講過了
你系都認為是,我都冇法,也再冇必要再講.

引用:
原帖由 million 於 2007-8-12 23:38 發表
古麗現在生活非常正常。

早睡早起。
好.能夠唔再係呢行,值得飲杯

引用:
原帖由 million 於 2007-8-13 21:45 發表
jerjer 即是光頭佬--->問我

引用:
原帖由 Mr.JerJer 於 2007-8-13 22:02 發表

呢樣我並不承認...只是我d文同我個blog危害到d寫手咱.
於是有人要先下手為強囉.

可惜我個blog還健在.
但有人在4台近來損兵折將.
局住要去6叔度出野...仲要叫佢d老細幫趁埋6叔. 哈 哈 !
你見我使唔使 ? ...
咪講笑啦,你唔收 d 囡囡錢,點會同囡囡寫野同登相係你個網度先得架,一條囡收千幾,你都幾好賺喎:
但係我能憎就係你地呢 d 仆街寫狗

點會? 你問下我網內d女先講啦. 一味想當然.. !

引用:
原帖由 Mr.JerJer 於 2007-8-13 19:14 發表
點會? 你問下我網內d女先講啦. 一味想當然.. !
問佢地要畀錢先喎 !

我好有興趣的就是古麗是如何轉型成功
同時, 她是用什麼網頁程式來工作??            

引用:
原帖由 Mr.JerJer 於 2007-8-13 21:18 發表
我覺得古麗好有性格.同佢傾計跟其她女好唔同.
她冇做後我同佢+悠美食過一次飯,之後都好耐冇見過.
我都是從悠美口中知她近況. 聽說她領了洗now是教徒.
Appreciate!

Nacol

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。