推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

呃錢概肥良

計質素唔計故仔.....高出武神海虎兩班...........

可以見得到助手與主編之間既關係係幾咁重要
尤其是只係劃到大大格既肥峎
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-10 05:08 發表
計質素唔計故仔.....高出武神海虎兩班...........

可以見得到助手與主編之間既關係係幾咁重要
尤其是只係劃到大大格既肥峎
但係唔計公仔計故仔.....2者冇咩分別........唉.......我唔要公仔靚..我要故仔正咋....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

而家d書跌到咁...大家都唔敢玩角色

受歡迎既就點都唔比佢死,用來救書,發展落去只會每況愈下
(連瑞新既江湖書都變到個個大佬唔使死,唔使再用時間煲個角色)

我諗香港最大膽果個都係...牛佬
細細粒死.....浩男斷手....大飛?????

其實死左咪又玩果個新角色0羅....好似龍虎群英咁越攪越多
最後變成個個都無個人性格....

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-11 15:51 發表
而家d書跌到咁...大家都唔敢玩角色

受歡迎既就點都唔比佢死,用來救書,發展落去只會每況愈下
(連瑞新既江湖書都變到個個大佬唔使死,唔使再用時間煲個角色)

我諗香港最大膽果個都係...牛佬
細細粒死.....浩 ...
太耐冇睇古惑仔......乜細細粒死....浩南又斷手....有冇人知古惑仔近排d主角發展成點??

引用:
原帖由 Gackt 於 2007-12-11 08:23 發表
太耐冇睇古惑仔......乜細細粒死....浩南又斷手....有冇人知古惑仔近排d主角發展成點??
講緊浩南個頭成個蔣天生咁...
呀夜死左...大飛個住龍頭....
神仙可原來冇傻到...不過都係死左....
個太極又比人插死...
好多人死..好多人就死...
                       /□\/■\
                        ||  ||

大家有冇發覺肥良好似想將釋天武變成白武男呀??

我覺得有兩個可能, 一係釋天武係正義O既白武男, 一係白正! 如果唔係, 大刀點解見到佢會咁高興?

到咗今期, 死人肥良都仲未肯開估喎! 淨係海虎話帶埋佢去乜鬼終極會議! 又拖............

佢仲有guts出飛沙獨立故仔先好嘢........全部初出場個d武神, 而家個個都係二打六.......飛沙, 哈哈哈.

今期十五頁係回憶,呃錢到咁,死味!!!!

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2007-12-28 09:05 發表
今期十五頁係回憶,呃錢到咁,死味!!!!
total好似得110格...當中仲有幾頁係整頁既.....

引用:
原帖由 西門總二郎 於 2007-12-28 09:11 發表

total好似得110格...當中仲有幾頁係整頁既.....
唉................遲下可能會勁過張萬有
(有人計過...張萬有試過一期得103定107格)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-28 10:30 發表

唔係掛....咁小都得??!

引用:
原帖由 西門總二郎 於 2007-12-28 10:33 發表

唔係掛....咁小都得??!
O個陣就得..因為2個字-----------好睇!!!!!
好睇大哂~~))))
                       /□\/■\
                        ||  ||

我以前係果種 死硬派港產漫畫支持者 但近年真係搵唔到一本值得拎$出黎buy既 最近有fd比左成套武神海虎地獄  睇完之後 覺得佢比人呃$我就慳番好多$

王小龍傳.....天子六 .......火武耀揚.....古惑仔...質素都keep得好好呀

SO POOR, USE SAME IDEA AGAIN AND AGAIN.......

今期有十二頁回憶,好番幾期,今期呃錢.

睇埋過年孖寶版...如果多左一倍紙都寫唔到野比黎..del~~~~~~~~~~~~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-28 18:30 發表

四大試過一期得七十五格

引用:
原帖由 cheung104 於 2008-1-27 04:57 發表

四大試過一期得七十五格
係咩???
邊期???
                       /□\/■\
                        ||  ||

馬SIR果啲已經CUT咗十九幾年, 無得攞嚟做比較咯!

今期孖寶版多左一倍,都係全本講癈話.

引用:
原帖由 KIMSAVIOR 於 2008-2-1 15:58 發表
今期孖寶版多左一倍,都係全本講癈話.
係....多謝呢期....可以另我決定..唔再買啦
肥良..你開心啦:bird::bird::bird:
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。