推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 夜 探 CA 新 場 速 報

引用:
原帖由 chris4296 於 2007-10-22 07:59 發表
thanks brother your datril repore , and would you mind get me the infomatrion like the manager phone no ,and if we drive the car go there how and address !
thanks .
chris
引用:
原帖由 dw78 於 2007-10-22 18:26 發表

是否Walk-In就可以免费还是要事先打给经理呢?
如果要打给经理的话就要劳烦师兄PM给我了。
Walk-In 應該都免房費掛
我 PM 資料俾你地吧,若收唔到再 PM 我

引用:
原帖由 denny2000 於 2007-10-22 01:32 發表

hkzhou big brother, very good report with some nice pictures.  It is good to have someone to introduce new places.   However, if they have only 2 shifts, then girls should not be enough. May be ...
多謝師兄指引,下次問問經理係咪有空飛

冇諗過會有師兄討論個飯盒
這裹既師兄的確係層次高 D 既
早八年前去廈門出差既時就發現個度
已經禁用發泡膠飯盒,正如師兄講既
連裝湯既碗都係用紙皮造既,不過香
港到依家都未立法轉用慢幾拍

引用:
原帖由 sigma 於 2007-10-21 14:57 發表
幫你加兩張日間的門面照片。
多謝 Sigma 兄既靚相
引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-21 17:42 發表
This afternoon, BT, K- wolf, JapJap and I and other 2 friends, went to search this sauna but missed it by 200 meters. Then we call this sauna, the manager told us the details. We shall try it next  ...
期待七少既報告

另外有巴打 PM 問我若從寶安機場去
CA有乜野選擇
我只知寶安機場有機場巴到東莞南城
但去CA真係唔知點去,打的我諗都幾貴
唔知有冇高手知道呢

我唔知係咪版面係唔係唔可以問野既
如果唔可以問野既請見諒

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-10-23 06:42 發表

我唔係記者當然唔會問過經理黎映相啦
如果問過得既就連揀女時都映埋囉
房間既相係響房等經理安排時映既,而且
你細心睇會發現係兩間唔同方向既房黎既
而囡囡就當然得佢同意先映喇,同囡囡玩
得幾開心,氣氛 ...
what was that?

劳烦师兄PM给我, thanks

Must be a very good place when the quality og the girls is upgraded. Thanks for your report.

各位大佬.......請問個場係邊咖?
同d fd睇完好想去玩下....不過真係唔知係邊........

請各位大佬指明路向......."ckkit616@hotmail.com"

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-10-23 06:47 發表

Walk-In 應該都免房費掛
我 PM 資料俾你地吧,若收唔到再 PM 我
還沒有收到PM!
麻煩師兄再PM一次。明天去深圳,可能沒有法子查PM了。

引用:
原帖由 dw78 於 2007-10-23 12:29 發表

還沒有收到PM!
麻煩師兄再PM一次。明天去深圳,可能沒有法子查PM了。
The Chinese girl is kind to let you to take photo.  At Macau, they don't let you to do this.

Did she kiss with dum?

c hing

Please PM 一次, address and phone number..

Thank you very much...

please PM manager's name and phone no.
地點好似係沙頭南區,金沙廣場後面嗎 ?

免房費,不須有經理或部長電話都得。

唔駛人教,自己去沙頭走一趟一定搵到,因為間場到處有指示牌,未到都知點去。

忽然一Q師兄連地圖都有介紹,咁都要問,就真係只有SIGMA兄才有耐性去答

http://xocat.com/f/thread-138099-1-2.html

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-10-22 23:11 發表
....
另外有巴打 PM 問我若從寶安機場去
CA有乜野選擇
我只知寶安機場有機場巴到東莞南城
但去CA真係唔知點去,打的我諗都幾貴
唔知有冇高手知道 ...
只知道近長青路轉去"大家happy"方向有間賣機票叫X翔(前兩步係活x旺),如你幫佢買機票佢有車送你去寶安機場,但唔知可唔可以比錢佢送你過去,佢o地車應該係定時出發,都係順路可以一問.

相關搜索目錄: 機票

attached is the map of location
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thanks, 女女幾正

Nice place, waiting for more brothers' reports. As I am not an expert in CA, please PM me the detail address and phone number. Thanks.

very good report!!
have to try try sin!
thanx!

上星期剛去完, 硬件非常好, 房夠大, LCD 電視, 大大塊玻璃響天花板及牆, 正! 軟件方便, 囡囡都係分 A/B/MODEL (RMB 400/500/600), MODEL 番工時間為 3:00 - 8:00 (聽主任講), 如要過夜, 1130 後可以加 RMB100 就 OK , 但主任話現在係 PROMOTION , 遲 D 唔得!

佢仲話遲 D 會有 "超模" (RMB1000)(好貴)

引用:
原帖由 lung1210 於 2007-11-5 09:35 發表
上星期剛去完, 硬件非常好, 房夠大, LCD 電視, 大大塊玻璃響天花板及牆, 正! 軟件方便, 囡囡都係分 A/B/MODEL (RMB 400/500/600), MODEL 番工時間為 3:00 - 8:00 (聽主任講), 如要過夜, 1130 後可以加 RMB100 就  ...
多謝師兄試後報告
咁遲D要睇下D超模有幾超囉

無錯, 期待中
引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-5 21:26 發表

多謝師兄試後報告
咁遲D要睇下D超模有幾超囉

多謝CHING既report~好多靚相~

劳烦师兄E给我, thanks ! My Email:to13532474023@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-10-21 23:49 發表
有機會都要去試試先....好耐未冇沖過涼喇...呵呵
Bro 回歸的小羔羊, I don't think so !  Actually, you haven't bath outside RE Sauna !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。