推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 和味串燒比賽(第30場, 12月15 - 12月16) , 有「冷馬」玩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

COLD HORSE

VALENCIA  WIN @3.50

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-15 13:30 發表
018, 今次好難揀.
搞掂
不過唔計飛燕諾果場, 所以係100*1.55*1.30 - 100 = +101.5
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 11:06 AM 發表

搞掂
不過唔計飛燕諾果場, 所以係100*1.55*1.30 - 100 = +101.5
 咁好彩,球賽無效

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 11:16 發表

咁好彩,球賽無效
有幾好彩, 飛燕諾近排好fit, 我最想呢場踢
......!

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-12-14 14:28 發表
818 茶水站站長

主客和 過關 2x1 每注 200 元

星期六 11   米杜士堡 勝 @ 2.25
星期六 12   曼城   勝    @ 1.80

冷馬

星期日 37  馬賽 勝 @ 3.85

主飛已中, 冷馬未知, 但已收610, 可以有錢加注
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-15 18:52 發表

先買兩注, 中左再加注

冷門
里昂 對 尼斯 和 @4.00
冷馬同3x1都得米, 已收2813, 睇你個樣都係會加注

>>只有上面果兩位同一個同學中左, 其他無開名的可以搣飛.
當然, 未用晒200的有買趁手, 用晒200仲想玩的可以選擇加注,
未出冷馬的不妨揀番隻試下(超過或等於3.30倍, 任何項目)

咦....第一的阿標仲未出場喎

相關搜索目錄:
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 11:56 AM 發表
只有上面果兩位同一個同學中左, 其他無開名的可以搣飛.
當然, 未用晒200的有買趁手, 用晒200仲想玩的可以選擇加注,
未出冷馬的不妨揀番隻試下(超過或等於3.30倍, 任何項目)

咦....第一的阿標仲未出場喎
 點搣?搣你就差唔多

阿標好忙,未得閒上黎住

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 12:06 發表

點搣?搣你就差唔多

阿標好忙,未得閒上黎住
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 12:10 PM 發表
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[/hide]

誰能代替哥哥地位

300 Air Supply (第二注)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

畢左業        
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 16:43 發表
畢左業        
邊個畢業

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 11:56 發表
主飛已中, 冷馬未知, 但已收610, 可以有錢加注 冷馬同3x1都得米, 已收2813, 睇你個樣都係會加注

>>只有上面果兩位同一個同學中左, 其他無開名的可以搣飛.
當然, 未用晒200的有買趁手, 用 ...
今晚主力買條大大過關, 一陣至出籠

加注

加注未贏過, 睇下呢劑開唔開到加注齋

想問下橙班長, 我已經中左冷馬, 加注中埋, 會否照乘架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-16 20:31 發表
想問下橙班長, 我已經中左冷馬, 加注中埋, 會否照乘架
梗係唔會啦, 之前咪講左, 加注的時間如果遲過冷馬, 中左無得乘落冷馬度
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 16:43 發表
畢左業        
做咩唔玩冷馬
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 09:48 PM 發表

做咩唔玩冷馬
因為暫時無人明你個冷馬點計!

誰能代替哥哥地位

叫糊

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 21:51 發表

因為暫時無人明你個冷馬點計!
明唔明無所謂, 總之中左一定有得執.

之前已經開過計果個方法, 你地唔明都無辦法, 因為根本就好simple
......!

WHYTE168

ONE MORE

$100 4X1 THX

MY CAR

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-12-14 15:51 發表
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC盅
勁!
我仲估會慢慢黎開和客添
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 21:48 發表

梗係唔會啦, 之前咪講左, 加注的時間如果遲過冷馬, 中左無得乘落冷馬度
我下次隻冷馬要係尾關

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-16 23:36 發表

我下次隻冷馬要係尾關
...想學阿標?
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。