推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

七少中出益陽醉大波,BT唔”Side” 飛機尤魚絲

K-狼,你的"我不是你的玩偶",這個囡囡就抵為她寫一帖喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 21:04 發表

C 朗仲唔返, K -狼就快變 "廢 sir"了!
哈哈~~~~又幾貼切喎
我我呢排真係無乜"精"力

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 21:08 發表
我懶嘛,你知道又識得笑就好了

回復 #28 K場之狼 的帖子

噤有性格的囡囡現今不多的啊!你是親歷其境,當然是你自己寫嘛!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-3-3 21:05 發表

呢個weekend來唔來玩啫
哈...你咁快又yo我...
星期一既答案係: 唔啦...因為好累...
遲多幾日...可能答案又唔同左...

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 21:04 發表

C 朗仲唔返, K -狼就快變 "廢 sir"了!
c朗應該返左老家"再練好d波"...
但佢再唔返黎...真係攪死"廢"sir....真係唔掂...c朗太重要啦...

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-3-3 21:37 發表

c朗應該返左老家"再練好d波"...
但佢再唔返黎...真係攪死"廢"sir....真係唔掂...c朗太重要啦...
唔通你是暗示她去做假波?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 20:28 發表
醉了的湖南肥妹仔,又好水,又夠野
Yes, a bit chubby.

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-3-3 13:09 發表

哈哈~~~~又幾貼切喎
我我呢排真係無乜"精"力
Calling S-pimp, Calling K狼,
你地之後仲有無揾過「會話」DJ向海嵐?
有件奇事要相告!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 09:08 PM 發表
我揀?個個相頭係幾好…但可惜前一晚入了三球加飲左好多,如果唔找個B cup 而上小sp 一定唔高興。話時話,這個場D女都幾有性格,媽咪介紹女我地不要,D女會走出門口而不會企回原先個位…幾低死。
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-3-3 21:40 發表

Yes, a bit chubby.
我鐘意吃肥肉的!哈哈!

引用:
原帖由 Jester 於 2008-3-3 09:43 PM 發表

Calling S-pimp, Calling K狼,
你地之後仲有無揾過「會話」DJ向海嵐?
有件奇事要相告!
I did...but she don't want to call me back.
PM me for detail pls !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 21:44 發表
我鐘意吃肥肉的!哈哈!
I am not laughing cos everyone's taste is different.

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-3-3 13:46 發表

I did...but she don't want to call me back.
PM me for detail pls !!!
I met her in TST tonight!!!

引用:
原帖由 Jester 於 2008-3-3 09:49 PM 發表

I met her in TST tonight!!!
   unbelievable

[quote]原帖由 Jester 於 2008-3-3 09:49 PM 發表

it is gonna to be a new thing I will try to find out this coming week.  HAHA

回復 #41 s-pimp 的帖子

一定是她有香港男朋友,把她帶來香港玩!不然,就是在"砵"仔找她,或者她跑緊呢!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-3-3 13:51 發表
原帖由 Jester 於 2008-3-3 09:49 PM 發表

it is gonna to be a new thing we will try to find out this coming week.  HAHA
she walked pass me while I was conversing with a girl in the street,
can't stop her on the spot. But 90% sure it is her.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 09:54 PM 發表
一定是她有香港男朋友,把她帶來香港玩!不然,就是在"砵"仔找她,或者她跑緊呢!
possible....

but looks like we better to talk about it using underground channel now

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 13:54 發表
穿著得像港女,完全不像自由行或"砵"女!

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 求其 於 2008-3-3 20:06 發表

食雪卡的又如何?
cigar poison
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 Jester 於 2008-3-3 09:59 PM 發表

穿著得像港女,完全不像自由行或"砵"女!
let me call her tomorrow   (only if she answer the phone )

相關搜索目錄: 自由行

睇見七少和其他ching食到好嘢真係羨慕死人,我當晚都係cp'逃完',又係mark咗個湖南妹,外形表面唔錯,但上到房就無所遁形,個波軟淋淋又唔一齊沖涼,上到床又懶又唔肯轉花式,衹得男上女下一式,最後草草了事一Q后就加多一脚踢走佢了事。又一失敗之作。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2008-3-3 23:21 發表
睇見七少和其他ching食到好嘢真係羨慕死人,我當晚都係cp'逃完',又係mark咗個湖南妹,外形表面唔錯,但上到房就無所遁形,個波軟淋淋又唔一齊沖涼,上到床又懶又唔肯轉花式,衹得男上女下一式,最後草 ...
逃完...哩個場....係好睇你嫖運.....
我上星期都去過...詳情請參考我果篇"6日遊報告".......

嘩嘩嘩,依家過番cp玩

廠既業務無人理了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。