推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

親身經歷~~~新疆之旅 Part One

本主題被作者加入到個人文集中
Keep up and supporting
幪面"老"人,聲威震震震震震震..
...老人家係會振得勁啲喇...

Nice report.............

引用:
原帖由 38 於 2008-3-23 12:59 發表

甘係興呀嗎, 比你啦, 早上5點等到晚上成10點先到目的地, 你重會心平氣和咩, 你eq可能比我高啦, 一個爛口既女人, 吾代表無文化,  我又吾係提住個人惡性針對佢黎x, 有咩問題呢, 一個吾用文字打粗口既女人, 就代 ...
非常同意.......爛口既女人,吾代表無文化
我自己個人覺得吾係太大問題....支持妳

support,carry on pls

引用:
原帖由 38 於 2008-3-23 05:14 發表

哈, 我係豬扒, 真係吾靚
妳都有條新疆佬溝妳, 又點會係豬扒呢 !   而且人嘅外表唔重要, 最緊要有內在 !    

好野! 又有豪放性女係呢度分享性經歷故事 ! 絕對大力拍手支持啦 !!         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

very good... many thanks for sharing your adventure in 'xin jiang' and look forward for your report....
Never look back and no regret

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-24 20:43 發表

妳都有條新疆佬溝妳, 又點會係豬扒呢 !   而且人嘅外表唔重要, 最緊要有內在 !    

好野! 又有豪放性女係呢度分享性經歷故事 ! 絕對大力拍手支持啦 !!       :applau ...
其實我早就知道呢度的討論區, 只不過一直都沒有註冊, 只係有時間就黎睇下, 不過, 反正又有d時間,  又想寫下野, 所以先註冊黎呢度, 好高興認識你

support too; when will the next part ar ?

Support you !!
We changed the world we made it ours to hold,
but dreams are made for those who really try,
this losing you is real,but I still feel you here inside.....

引用:
原帖由 譚炳文 於 2008-3-25 00:28 發表
3 8,咪即係叫自己做8婆? 咁燃笨實㗎你! 香港攪唔掂攪到溝新疆, 喂, 溝燃埋達賴喇嘛吖, 笨實! 係你哋班儍西先同佢癲. 喂 流氓, 出嚟啦! 叫埋wetwetboy同 ...
係啦, 我都吾知點解, 香港都有男人, 不過有好多都好似你甘架, 邊敢埋佢地身喔, 反正又未試過同胞, 咪試下喔, 你地男人可以上大陸搵女, 結婚, 我點解吾可以上去搵男人呢, 公平喔

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 譚炳文 於 2008-3-25 00:42 發表

咁燃串,:bird::bird:揾班達賴喇嘛老強你嗱!:bird::bird::bird::bird:
吾係化, 甘都叫串咩, 我都吾覺既

引用:
3 8,咪即係叫自己做8婆? 咁燃笨實㗎你! 香港攪唔掂攪到溝新疆, 喂, 溝燃埋達賴喇嘛吖, 笨實! 係你哋班儍西先同佢癲. 喂 流氓, 出嚟啦! 叫埋wetwetboy同 ...
死撚...洗唔洗call馬咁冇撚用,死撚開啦!
唔好左撚往晒人地分享,個個都係咁撚樣搵你老母入黎啦!

引用:
原帖由 roger_v 於 2008-3-25 01:38 發表

死撚...洗唔洗call馬咁冇撚用,死撚開啦!
唔好左撚往晒人地分享,個個都係咁撚樣搵你老母入黎啦!
哈哈哈

引用:
喂, 你唔好成日拉埋我落水喎...我係寸, 好多野睇唔過眼, 但我都係一個君子啊, 現實同上網都係, 玩都有一個原則的
yeah........

引用:
原帖由 38 於 2008-3-25 00:39 發表

係啦, 我都吾知點解, 香港都有男人, 不過有好多都好似你甘架, 邊敢埋佢地身喔, 反正又未試過同胞, 咪試下喔, 你地男人可以上大陸搵女, 結婚, 我點解吾可以上去搵男人呢, 公平喔
暫時黎講, 搵個內地女人結婚, 好多人係覺得即係佢係香港搵唔到女人...

yeah........

Dear Ms 38, Thanks for your great report. It's cool and very interesting. Please ignore those people whol don't repect others. Please continue your writing and let us have a good reading on your adventure.

Thanks again.

Bye-bye

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-3-25 08:09 發表

暫時黎講, 搵個內地女人結婚, 好多人係覺得即係佢係香港搵唔到女人...
雖然我在香港也有男人, 只是想試下不同的男人喔, 人一世物一世, 反正遇上左啦, 吾上好對不住自己架嗎, ......

引用:
原帖由 pentree21 於 2008-3-25 08:59 發表
Dear Ms 38, Thanks for your great report. It's cool and very interesting. Please ignore those people whol don't repect others. Please continue your writing and let us have a good reading on your ad ...
Thanks man, i wlll continue my report, but not now, coz i so busy to work now, when i have time, i will ~~

引用:

原來阿鳩甘文又出來咬人...

阿鳩甘鳩甘, 人家去新疆, 達賴喇嘛原藉西藏,...家陣流亡緊四海為家架....係都叫人溝吾爾開希啦

阿38婦女,...唔使理佢,...佢主人遲左帶佢打瘋狗針....

引用:
原帖由 38 於 2008-3-25 09:54 發表

雖然我在香港也有男人, 只是想試下不同的男人喔, 人一世物一世, 反正遇上左啦, 吾上好對不住自己架嗎, ......
支持支持

男女平等

性愛無罪

引用:
原帖由 38 於 2008-3-25 01:54 發表

其實大陸男人都可以好乾淨企理,有錢的那些,絕對比香港男人更有能力照顧你一世!不過聽講性技巧方面,尤其係北方男人就比較缺乏,估計係色情影片資訊方面始終無香港咁豐富,學得比較慢

continue .... pls ........................

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-25 15:18 發表

其實大陸男人都可以好乾淨企理,有錢的那些,絕對比香港男人更有能力照顧你一世!不過聽講性技巧方面,尤其係北方男人就比較缺乏,估計係色情影片資訊方面始終無香港咁豐富,學得比較慢
Doer兄

此言差矣, 其實北方男女都不乏性愛高手, 問題係有無機緣遇到啫

小弟之前其實有個都幾窩心嘅經歷, 就係同一位嚟自哈爾濱嘅女士發生, 不過費事攪亂38姐個檔口, 有時間先同大家講啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。