推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

姦屍日記

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 20:21 發表
第一次出報告一定要支持
趙完唔鬆我都好贊成
不過奸醉娃應該冇乜feel掛
K狼兄.....多謝你既支持呀....咁又真係唔忍心掉低個囡囡唔理.....
姦屍....哈.....下次如果你有咁好彩...可以試一試....
呢個週末既CP之行好唔好玩呀? 我仲未可以去呀...

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 20:38 發表

K狼兄.....多謝你既支持呀....咁又真係唔忍心掉低個囡囡唔理.....
姦屍....哈.....下次如果你有咁好彩...可以試一試....
呢個週末既CP之行好唔好玩呀? 我仲未可以去呀...
呢個週末係我近排最好玩的一次
.....詳情見面話你知,哈哈~~

你幾時"行"得呀

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 21:38 發表

呢個週末係我近排最好玩的一次
.....詳情見面話你知,哈哈~~

你幾時"行"得呀
近排最好玩既一次....哈....咁堅....
好呀...見面後飲返杯再慢慢傾....
因為我要考試呀...so未行得住...我要度一度期...真係忍得太辛苦啦...哈...
最快就梗係希望黎緊呢個星期六啦....

姦屍都好過同你吹吹下果陣時嘔
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-20 22:16 發表
姦屍都好過同你吹吹下果陣時嘔
我又未試過俾囡囡幫我吹吹下果陣時嘔呀....係就真係大劑囉....慾火全消....轉哂做怒火....

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 22:24 發表

我又未試過俾囡囡幫我吹吹下果陣時嘔呀....係就真係大劑囉....慾火全消....轉哂做怒火....
可能你太大支嘢. 頂到佢喉嚨呢
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-20 22:40 發表

可能你太大支嘢. 頂到佢喉嚨呢
如果d囡囡幫我吹之時...我一向都好乖咁由得囡囡表演獨有既吹奏功夫...唔會橫衝直撞...

都唔係呀,姦屍都幾好架
可以慢慢來,其實可以轉下位置既,但要有冷氣,唔係成身汗就真係

引用:
原帖由 ben7 於 2008-4-20 23:29 發表
都唔係呀,姦屍都幾好架
可以慢慢來,其實可以轉下位置既,但要有冷氣,唔係成身汗就真係
都好難轉到位呀...條屍體都唔合作...真係攤屍咁...想玩下狗仔式都唔得...
又真係好大運動量.....攪到成身汗.....

相關搜索目錄: 運動

回復 #1 惡魔少年4號 的帖子

body OK la, fuck fuck sin la

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-20 20:21 發表
第一次出報告一定要支持
趙完唔鬆我都好贊成
不過奸醉娃應該冇乜feel掛
K狼C兄。。呵呵。。。
好似通常係你飲。。醉左。。
被人姦多D喎。。

通常奸尸下边都係好鬆同水多架噃.......

我講嘅係醉尸...........

姦屍 ???哈哈令類感覺呵!!!Ching......真的要一試看感覺如何呵!!!!
chiman

good report
more photos better

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 22:24 發表

Don't go for the mouth la, c-hing!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-20 17:52 發表
姦屍,好過被屍姦、

(結婚20年後,你會明白 )
被屍姦 not the worst,  the worst is that you still have to "act" like you enjoy it or else, she will say “死佬,末有反应咖!!!!"

相關搜索目錄: 結婚

謝謝師兄的SEE體報告, 條女的身材5差

唔影正面都影下粉提啦, C hing.

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 04:20 發表
首次出帖子,如果寫得不好,請多多包涵
是一件前幾天發生的事:
由於近排都唔能夠遠行CA & CP,心癮起 + 咸濕症又發作,所以短線行SZ都要,半夜一點多約幾個戰友就上路衝關,到達K場已經差不多兩點,即時叫媽咪 ...
very funny report, i think you will be a good writer.  

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-20 17:52 發表
姦屍,好過被屍姦、

(結婚20年後,你會明白 )
10年後都会明

相關搜索目錄: 結婚

Nice to hear that K-wolf has the best weekend.

No.4 姦屍 is not that bad ! At least, he got everyone's appreciation for his work and report.

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 01:40 發表

K狼C兄。。呵呵。。。
好似通常係你飲。。醉左。。
被人姦多D喎。。
西門兄.....咁要幫K狼兄起返個稱號先得...叫醉"仙".....醉醉地仲識打下醉拳....
上到房喎.....真係唔知d囡囡會唔會姦左佢....因為K狼通常都好醉得下.........又會斷哂片....

引用:
原帖由 beijingduck 於 2008-4-21 02:01 發表
通常奸尸下边都係好鬆同水多架噃.......
唔通呢位c hing又有經驗....講出黎分享下好喎....

引用:
原帖由 easylover 於 2008-4-21 15:18 發表

very funny report, i think you will be a good writer.  
haha....really.....i still have something to improve it....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。