推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 尋 鳳 奇遇記

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-17 12:02 發表

似乎係你在撩是鬥非!!  

我有我講, 分享經驗, 是這開放平臺的自由空間!  大把巴打SUPPORT 我, 你條氣唔順便陷頭埋個MON到
點會條氣唔順?直頭要舞龍舞獅歡迎你回歸tim啦

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-17 12:02 發表

!  大把巴打SUPPORT 我,  
??
得你自己分身骨精明

引用:
原帖由 日守肛 於 2008-5-17 12:25 發表

??
得你自己分身骨精明
一條thread兩個分身自問自答....哈哈哈....各位網友....你地覺得佢係收女錢賣廣告定係精神分裂?佢果d所謂好料分享仲信唔信得過?大家發表下

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄

青山有地震,震到儍既都回歸?......換湯不換藥,分身喎?咪盞引我地開心

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-5-17 12:55 發表
青山有地震,震到儍既都回歸?......換湯不換藥,分身喎?咪盞引我地開心
屈爺
呢排大家都咁心up....有人引我地開心咪good law

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-11 20:54 發表

With the accumulation of full tank of sperm, proper ML is NOT worthwhile as I can shoot easily!
早洩就睇醫生啦

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-5-17 14:26 發表

兄台...你呢條問題好有問題,收女錢同精神分裂並冇抵觸....在佢嚟講可以共全........
係wor...一個精神分裂o既9流繕稿寫手....

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-11 13:53 發表
昨天到九龍某出名鳳樓尋歡, 由上掃下.

在经過一房間剛有巴打光顧完步出, 好奇看女的樣是否心儀的.  眼見的是白淨北姑帶少少肉地, 她只用白毛巾遮着赤裸身體. 甚為誘惑!  順便問价, 誰知 ...
本人認為有時身心疲憊卻又淫根大動,平平地去起個機是不俗的選擇。
兄弟,本人支持您!

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-17 22:19 發表

你邊位? 葛明輝?
本人小姓石

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-17 22:16 發表

如果唔係鱔稿, 你是否吞我的精先

否則收聲唔好阻住其他巴打在這開放平臺索料
本人懷疑他們是不久前在這平台蝦蝦霸霸的惡棍

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-16 13:11 發表

你食完人地杯冰淇淋, 仲話被佢嚇親多啲

你真係风涼佬一名
當你响樓梯轉角位見到佢,唔嚇親你再嚟話我!

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-5-17 14:21 發表

我想知....

我想知邊條女連智障人士都服務埋,真係偉大!
精神分裂同智障應該唔同

佢係前者

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-17 23:25 發表

請你快些叫 明察秋毫及明哲保身 的  求  其   版主來喝停這班 這平台蝦蝦霸霸的惡棍
本人乃閒雲野鶴....與什麼版主什麼惡棍全無關係!
若兄弟不信本人....算本人太多管閒事吧!

引用:

索料?你d尿得你自己明

引用:

叫人吞精?慣左牙你?

大家可以image到呢個畫面.....

某141單位內....某位樣俊兼撚粗之嫖客....向中年鳳姐惡言相向:o拿!如果我條撚幼過妳隻尾指,妳是否吞我的精先?

真係揾食艱難....

引用:

九流寫手

兄弟們唔好再理佢啦

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-18 16:30 發表
�过來吧
Don't make fun of earthquake!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。