推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

48 12
發新話題

[原創] 時間緊迫的探險之旅

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-16 05:59 發表

點解冇人信我

咁究竟你對女既要求有冇提升到架
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 wcc123c 於 2008-5-16 06:15 發表
上個月去過,都可以再試
不過最驚條樓梯,驚走時飲醉會look落去
你就危d~~~~死醉蕕~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-5-16 14:48 發表
引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-16 13:59 發表
點解冇人信我  

引用:
原帖由 wcc123c 於 2008-5-16 14:15 發表
上個月去過,都可以再試
不過最驚條樓梯,驚走時飲醉會look落去
我 每 次 走 時 都 行 後 門 上 一層 搭 lift ,

好 安 全 架

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-16 05:59 發表

點解冇人信我

更冇人信你啦你幾時註冊的!!!!!仲玩人...

早幾日上去番卓條妹..........

諗住條妹都砌得過咪又上去試下~~~~

點知條女話唔想................

跟住有少少嬲~~~~

跟住完來因為佢唔方便..............

咁佢話唔好意思~~~~為左補償我........佢就幫~~~~

oh~~~~之後舒服哂...........
只望妳一切安好~~~~

甘係咪即是攪點左...還是吹爆左

引用:
原帖由 March 於 2008-5-26 09:37 發表
甘係咪即是攪點左...還是吹爆左
口爆是我的最愛.............
只望妳一切安好~~~~

呢排你都去得幾密下喎

引用:
原帖由 老手 於 2008-5-26 10:37 發表
呢排你都去得幾密下喎
地震~~~~心情好差~~~~~要去玩下~~~~

真係架~~~講真架...............
只望妳一切安好~~~~

唔去捐錢簡(捐)洞洞

引用:
原帖由 九九 於 2008-5-26 19:38 發表

地震~~~~心情好差~~~~~要去玩下~~~~

真係架~~~講真架...............
餘震是痛苦中一絲興奮......

你果d係鳥震啦
yeah........

搞到我都想去打個冷震添
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 九九 於 2008-5-26 17:42 發表
口爆是我的最愛.............
我 試 過 一 次 後 唔 係 好 敢 再 試 , 因 為 太 刺 激 了 , 我 o既 反 應 係 男 版 o既 「 新 人 的 極 限 馬 賽 克 」 。

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-28 11:39 發表

我 試 過 一 次 後 唔 係 好 敢 再 試 , 因 為 太 刺 激 了 , 我 o既 反 應 係 男 版 o既 「 新 人 的 極 限 馬 賽 克 」 。
最緊要開心!!!

單嫖獨賭.......九九九...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-6-4 12:14 發表
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-5-27 17:00 發表
搞到我都想去打個冷震添
go go go go...........................
最緊要開心!!!

ha ha good report, 多謝 99

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-6-4 04:14 發表
好多女都係咁架!群枱車都唔比~~~

一個人就............
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 F/Ry 於 2008-6-5 12:26 發表

go go go go...........................
when when when when ..............................
... 原來我冇簽名檔 ...

good...............

回復 #47 m91007864 的帖子

Thanks sharing

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。