推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

我的妓女生涯何時了......?

喺香港地,如果唔怕辛苦,有手有脚唔會餓死嘅....................
之但係清淡啲生活,你又是否可以捱下去?..........................

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 08:41 發表

可否賜教 "房中 9 个字" 是什麼?
就是對住客人的45分鐘
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

引用:
原帖由 fatman67 於 2008-7-16 11:58 發表

45 mins lor..............
謝謝您代我回應.多謝!
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

引用:
原帖由 fatman67 於 2008-7-16 12:06 發表
喺香港地,如果唔怕辛苦,有手有脚唔會餓死嘅....................
之但係清淡啲生活,你又是否可以捱下去?..........................
清淡的生活不單止捱得下,而且求之不得.
之不過,不要過入不敷支負債的生活,或者伸手靠人去生活.

物質仍身外物~
你指養得了自己, 養不了家人, 你究竟有幾大棚人要養, 全部冇經濟能力?!

雖然而家生活指數係高, 但一個月用四~伍仟養成家人既仍大有人在~  反正已經下左海, 不如試試岸上既生活, 真係支持唔住再諗辦法啦~

引用:
原帖由 huppyj 於 2008-7-16 14:55 發表
物質仍身外物~
你指養得了自己, 養不了家人, 你究竟有幾大棚人要養, 全部冇經濟能力?!

雖然而家生活指數係高, 但一個月用四~伍仟養成家人既仍大有人在~  反正已經下左海, 不如試試岸上既生活, 真係支持唔住再諗辦 ...
我有年邁的雙親同正在讀書的稚子,
雙親在內地,我做女兒的不能克盡孝道做一個報恩的女兒,只能夠承擔經濟方面,做一個還債女兒.....
稚子何辜,我這個沒有用的女人帶他來到這個世界,卻未能給他一個完整的家庭.
兩個人一起制造出來的小生命,一直以來由我獨力撫養,而我完全無怨無悔,感激"他"送給了我世界上最美的禮物.

呀指壓囡小姐,我相信現階段你為着保持生活水平,又或者你開支真的好大,你都不會轉其它工作,賺幾仟塊錢你也不夠花,那麽你有沒想過要增值一下自巳,去多賺点錢。各位師兄、師姊恕我直言,指壓這种地方是很低檔的,不管囡囡、客人都是低級的,(以上言論並無惡意,請包涵)這是不掙的事實,有沒看见過富豪跑到指壓去嫖,不可能吧!你要想賺大錢,改寫自己的命運,就要跑到高檔的地方去见識一下富豪們的紙醉金迷、花花世界。我自己在夜塲裡都工作了十多年,見慣了好多光怪陸離的事,有時候挺有趣的,有的大款呀、大医生、大狀,專業人仕、甚至上市公司主席,平常不會做的事,跑到這些到方都做了出來,更要比平常人做的還要低俗。好嘞、講番正经嘢,你想要賺大錢,去高級的桑拿、夜總會上班,見識一下大款們怎祥花錢,人家高興錢就掉進你的口袋,大款們不會把錢放在眼內的,最重要是逗他們開心。請立即裝備自己、準備上路!!!!!!不再浪費青春歲月。

引用:
原帖由 huppyj 於 2008-7-16 14:55 發表
物質仍身外物~

雖然而家生活指數係高, 但一個月用四~伍仟養成家人既仍大有人在~  反正已經下左海, 不如試試岸上既生活, 真係支持唔住再諗辦 ...
唉....其實我曾經上岸做過正行,入不敷支花掉積蓄.還欠了幾仟元債.暑假期間真的好想好想帶同小兒返鄉探望雙親,奈何......

連回鄉探親都用到〔奈何.......〕,又好似真係失敗咗D!

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-16 15:50 發表

唔怪之得有好多女話某啲嫖客....好一廂情願咁以為自己係救世者喇....如來係真嘅......
都係講吓啫!反正都係出嚟做,点解唔試吓做個出色同成功嘅囡囡呢!請勿再 。講吓笑咋。

叫你唔好 ,你就 、比你吹脹

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 07:35 發表
呀指壓囡小姐,我相信現階段你為着保持生活水平,又或者你開支真的好大,你都不會轉其它工作,賺幾仟塊錢你也不夠花,那麽你有沒想過要增值一下自巳,去多賺点錢。各位師兄、師姊恕我直言,指壓這 ...
我讚同2008xoman兄的說法, 既然你已經上過岸, 嘗試過仍是不能夠的話(雖然我唔清楚你於岸上期間生活質素如何), 咁不若狠狠去高檔次盡量多賺點錢, 儲點錢(當然並非一時三刻能完), 之後再想回鄉做點小生意,  可能會比你留在香港好~  咁樣雖然你仍要繼續你的妓女生涯, 但起碼完結不是一個夢想, 而是希望~

其實我嘅意思係話喺大塲碰到豪客机會會係大D,只要佢話一聲〝我想溝你〞咁咪有運行囉,唔通有個豪客去指壓溝你咩! 囡囡想揾錢係要D客罧你,再花錢喺你身上,唔係話淨係賺份肉金就想風光上岸!!

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 15:55 發表
都係講吓啫!反正都係出嚟做,点解唔試吓做個出色同成功嘅囡囡呢!請勿再 。講吓笑咋。
呢個忠告好似難聽 d,但好實在。

既然出左黎做,就不如諗呢樣做好呢份工!
出面有好些小姐成名,每日大把恩客上門等開飯。

部份小姐係以色取勝、以技術取勝、以懂得聆聽溝通取勝…

唔一定個個都做到殘。衹要肯食腦,多創新創意和嘗試,總會有艷陽天!

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 15:35 發表
呀指壓囡小姐,我相信現階段你為着保持生活水平,又或者你開支真的好大,你都不會轉其它工作,賺幾仟塊錢你也不夠花,那麽你有沒想過要增值一下自巳,去多賺点錢。各位師兄、師姊恕我直言,指壓這 ...
我於幾年前為求五萬元而投身指壓囡行列,我賺到五萬元就回了內地.一年之後又做了5個月就上了岸,並且安家於香港,幾年來一直有兼職做正職的工作,生活既不清苦也不奢侈.小兒年幼卻也生性懂事,在香港我倆母子相依為命無親無朋,每年暑假我都帶同小兒回鄉與家人團聚樂也融融......只是現時境況已是捉襟見肘,連暑假回鄉也成了奢望.
想重投指壓做,只是想來想去還是沒有去,不去又可不可以......

您說的那種高級的場所,我連想也沒想過啊,可能是自悲吧,盡管一向自認姿質不差,但一番淒慘經歷不免留下幾分滄桑的烙印......

其實究竟應該如何增值裝備自己,可否賜教?感激萬分!

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 15:48 發表
連回鄉探親都用到〔奈何.......〕,又好似真係失敗咗D!
哎.......人家說現時社會的女人貪慕虛榮,好賭成性先至自賣自身甘心為娼.
唉.......一日為娼終身為娼,我背負著一世都洗刷不掉的污名以及跳進黃河也洗不清的污點.
既沒有靚衫靚表靚手袋......更不賭錢不好玩.......不過是一個普普通通樸樸素素師奶仔.

現時連回鄉的路費都沒有啊.    的確是好失敗......唉......

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-16 15:50 發表

唔怪之得有好多女話某啲嫖客....好一廂情願咁以為自己係救世者喇....如來係真嘅......
為什麼我遇不到......

這裡我沒有白來,與幾位的交談令我得益非淺,
這些年來,我只認得上班和回家的路,別的什麼也不懂.
今得各位貴人指點,我會重理思路,

大恩不言謝!客氣的話我也不再多說, 我的心裡面真的是非常非常感激您們.

這隻貓貓女是不是很漂亮啊,您看它多開心啊,真的羨煞我也.

容我多講一句, 雖然妓女之名不甚馨香, 但始終你都係靠自己勞力去養家, 亦未致於太過小看自己~

積極面對人生吧, 將來的事, 無人知~  希望好的明天在等待你!

我個人覺得如果你要係hk生存, 就唔好停止你既指壓工作
冇收入一定死梗,好歹都捱到你兒子出身
跟住做多幾年, 返鄉下生活, hk通脹唔係人人頂得順
你停手就一定仆硬街

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-17 12:04 發表
我個人覺得如果你要係hk生存, 就唔好停止你既指壓工作
冇收入一定死梗,好歹都捱到你兒子出身
跟住做多幾年, 返鄉下生活, hk通脹唔係人人頂得順
你停手就一定仆硬街
啱聽
不如勤力工作,儲多啲錢好過啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。