推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

40 12
發新話題

南山區黃金海岸桑拿

引用:
原帖由 wwy2000 於 2008-8-12 15:16 發表
琴晚又去咗黃金海岸... 之前諗住搵個新技師, 但係吾知係吾係同個新經理吾熟, 佢搵果D我都吾鍾意, 所以最後都係搵返之前果個...冇見成個月, 技術好似比前好... dup得我好舒服, 細佬都覺得舒服... dup完後佢好似 ...
這個場是否在深圳華僑城?

我今天去了和它同名, 但地點在CA 的一間, 剛回到香港, 有桑拿, 400, 500元.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-13 11:35 發表
But 400 for just plane service is quite expensive!!
$400 is enough to pay for a full set of service for 2 hours with 2Q in Donggong and CA

引用:
原帖由 Doer 於 2008-9-2 09:14 發表

在大陸,如果說,"我地只提供HJ服務,無論你給多少都無用..."

完全沒有說服力!

我在這間黃金海岸ML過兩次,小費600搞掂!好多野睇你點同人傾!黃金海岸有貴賓房,可以在裡面放自己東西,你關上房門,出 ...
鐘費200 + 小費600 = $800  開大一Q?
如果覺得值, 開心就可以了.

引用:
原帖由 strange 於 2008-9-6 16:16 發表

鐘費200 + 小費600 = $800  開大一Q?
如果覺得值, 開心就可以了.
謝謝!開心就可以!!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

the BG said they are not allowed to provide ML there... even in VIP room lor...

引用:
原帖由 strange 於 2008-9-7 00:11 發表
$400 is enough to pay for a full set of service for 2 hours with 2Q in Donggong and CA
No room charge?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-9-17 21:56 發表

No room charge?
我通常只去做"帝王式" 推拿, 收$398, 不用房租.

囡囡質素可能較桑拿差, 但勝在較平, 可省回房租

花出去的錢才是自己的,
只自覺得物有所值,
我自己的諗法係,
唔應該計較同一價錢去邊邊度可以做多幾樣野,
享受到幾帝皇式享受。
要質定要量,心態唔一樣,各有所求唧。

我唔敢講自己去過好多地方、
見識過好多不同的服務、花式,
但係會覺得個人同某些場「夾」定「唔夾」、
合唔合心水,係好個人的事。
好多唔同花式都係刺激一時,
盲目追求只會偏離正常慾欲追求。
有時同囡囡的合意交流,
反而有畫龍點晴之效,更令人回味。

我絕大多數係一個人行事,
最多間唔中響呢度同各位師兄分享下,
就係怕事後同損友們提起,
又討論「值唔值」的問題。
畢竟值唔值係自己心裡自知,
同一囡囡今次值、下次唔值一D都唔奇。
更唔好講同一囡囡,
對你、對佢、對我,
同樣九十分鐘到底畀到D 咩服務。

因工作關係沒有在深圳的場活動一段長時間,
上週重遊此場,
年多前經常點名的「*#」似已離職。
一位我從未見過的女經理介紹另一重量CUP技師,
服務同樣令我相當滿意。
可能就是不用擔心服務水準的前題,
令我覺得搭幾十蚊的士去幫襯都抵。

順帶一提,上次開波前找了一個完全正經的採耳技師進房採耳,
無論樣貌身裁對話服務都絕對唔會令人有暇想的一個中女,
居然在正經的採耳過程、對話期間,
令小兄弟有反應。

孤男寡女獨處一室的威力真厲害。

Too Expensive for HJ $400 , In Panyu , in Friendship Sauna, Normal HJ Charge is 18X , Japan Style (body) charge only $268, BG Quality acceptable, also I try another one in Panyu Hotel : Place is clean and big, only HJ provided. but charge for $380, very expensive. Only go to once , no more next time

引用:
原帖由 gabmen 於 2008-10-2 23:10 發表
Too Expensive for HJ $400 , In Panyu , in Friendship Sauna, Normal HJ Charge is 18X , Japan Style (body) charge only $268, BG Quality acceptable, also I try another one in Panyu Hotel : Place is clean ...
whether the services worth that charges, that cannot be accessed just by the figures but also if you like that or not.

[quote]原帖由 wwy2000 於 2008-8-12 15:16 發表
琴晚又去咗黃金海岸...
how to go there? from LW or HG? which port is closer?
棄我去者昨日之日不可留
亂我心者明日之日多煩憂

華僑城地鐵一出行二三分鐘就到
地鐵站內有指示那個出口

西部通道一出向左轉直往南山區去找。

西部通道一出向左轉直往南山區去找。

你講行定揸車呀???  好遠架喎....

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。