推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 我得左啦! 終於上左件人妻熟女賣樓sales

回復 25# 的帖子

邪神兄好吊人引邪神兄 ,再多少少啦 好想睇你個special report (我諗其他Brothers 都想, right~)

條囡都切埋你條賓州同春袋

引用:
原帖由 一棍鎮神州 於 2008-8-22 16:36 發表
係大家溝女, 真係只要有恆心, 小針都變大棍!
真係, 一匹布甘長, 溝左大半年, 終於係上個禮拜食左, 雖然條女床上表現令本棍不太滿意, 但係成功感蓋過一切!
話說大半年前, 由於老婆係內地人, 一時半刻未落得黎香港,  ...
先恭喜师兄吃了住家菜。。
能让你上了第一次以后就没问题啦。。。

我上星期扑咗位正骨人妻,冇生過仔,小妹妹又粉又緊又多水,爽到爆,啱啱呢個星期想再約佢開房,佢至話我知佢老公係出嚟混嘅,係食大荼飯嘅大圈仔,佢想報復佢老公成日花天走地,而佢又對我有好感所以至願意同我上床,我係佢生命中除咗初戀情人同老公之外上床嘅人,我嘅心又喜、我嘅心又驚,我上星期重大搖大擺同佢去酒店開房,如果畀佢老公或者佢老公啲兄弟見到報串,我重有命咩,我暫時吾敢再約佢開房,怕怕!

相關搜索目錄: 酒店

Just a word, be careful, brother!!
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-25 11:03 發表
Just a word, be careful, brother!!
有食唔食, 罪大惡極呀!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

Becareful lah... still someone else's wife... and I really don't buy that...

Sorry... not to any person... just I have my draw my line...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-25 11:11 發表
Becareful lah... still someone else's wife... and I really don't buy that...

Sorry... not to any person... just I have my draw my line...
Don't pretend to be so innocent and tell me you have not tried this kind of relationship with local insurance agent b4!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

No lah... I never eat other's wife... (but I admited that I am happy to eat other's gf)

This is where my line is...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-25 11:47 發表
No lah... I never eat other's wife... (but I admited that I am happy to eat other's gf)

This is where my line is...
Hard to understand the difference between one's wife and gf................

Haha... I won't treat my wife as a gf... and I won't cheat my gf as a wife... coz if she is a gf... I won't call it cheat or steal eat...

The fact... once you sign the paper... then it is legal... so... I don't wanna damage other's relationship only if they are official divorce....

But for a gf... no one sign and no one agree... i could do anything and nothing is illegal...

But it is just all about me and my theory...

引用:
原帖由 getalife 於 2008-8-27 11:03 發表

dun play fire la....life is precious......cut the chase la
啱................! 大陸嘅大圈惹唔過, 太危險啦!

回復 1# 的帖子

。。。。。。。。。。。。。埋單, 午飯120, 房費連套套(2次)170.
抵! 下次再搵個藉口call佢出來, 打多場友誼波.
嘻嘻...

C兄!恭喜你食左好o野,但後面寫埋成本清單就。。。。。。。。。。。。。。

个条女甘过引既 衫都吾除 凉都吾冲 有无甘怕羞啊

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-25 03:04 發表

有食唔食, 罪大惡極呀!
不過都係要小心啲好, 如果有手尾跟就倒不如食少餐.

good report. other's wife is very tempting but be careful. I usually won't do that.
Thank you for sharing. You are a lucky guy.

小弟一直鄔O個版都只係觀眾,睇到呢版就諗起一件真人真事想同大家分享鵅A單洢Y咁鵅G我有個由細玩到大麊B友(係好好麊B友鶧),大概六年前,佢因為北上去蒲屪鰜Y蒲嚜Z儱鰼齯k,跟茧L耐佢同條女結埋婚仲生鱄茈J,仲鄋F莞買埋樓,睇佢本來都好幸福,但係唔知絛友仔係咪真係劣性難改,個仔未
夠1歲佢就已經開始去沙沙滾,作為朋友只有力勸佢要大局為重,結果當然又係鶔狻蛣P答案啦,咩:條女痂埋薑孜隉I我都唔想架,你明咩魽I諸如此類鼢靺曌o話啦,咁我唯有收聲!故事發展落去,佢居然薑到鉌\東莞屋企儺Y佢老婆成同幫襯開黧′容院溝鱄茯容院老闆娘,個老闆娘原來係當地公安局高官鴾G奶(佢仲串到明知都要食鬙算,仲鄐H]屋企度搞),人]做得高官人面耳目梗有番咁上下啦,你今晚上完佢條女佢朝早已經收到風啦,但係人]唔聲唔聲起晒佢個底,跟著就M人偷影佢同條女搞嚗v片之後送鱁刑VD去俾佢老婆,佢老婆睇完之後同佢吵髐@鑊好勁鵅A跟著抱埋個仔去美容院炒大鑊,佢老婆同仲個老闆娘開拖,係呢個時候原來呀公安局高官已經鉆麰接顝鴞瘞巡矢鄙腹A等佢地打到咁上下先過去拉人,話佢地搞事全部拉晒返公安局,唔使我講大家都知入到去公安局我個朋友肯定唔會好過,公安無難為佢,只係將佢放鄍}室同其他囚犯一齊等過夜隉A但係同佢一齊鵅坏}犯”一見佢入到去當住D公安面前已經開拖,打到手軟就抖抖,抖完又再打,好不容易先捱完一晚,第2日放佢走黈
候佢立即打的過關返香港鈱僑糬輕鉹J境處已經要call白車去醫院,跟著入鬙h北區醫院,醫生話佢下體俾人打得太勁傷得太利害,只能保蚘\條洇嗾膃係蛋蛋就爛鰲N算好得番都肯定永遠都硬唔到,即係無Q用,我睇蚘\好後悔鶩茧h苦樣真係唔知講乜好!跟著先知原來個公安局高官當日已經放鼳\老婆,仲同佢老婆講佢老公有幾仆街,但係禍不及妻兒,所以唔會難為佢,而佢條女俾佢打蠰i勁鴾妨嶀w經被佢趕鱆蘤m下,跟著黥X年佢老婆都係鄋F莞度同個仔自已生活但就唔肯再見佢老公,條友仔明知自己衰成咁只有個個月家用俾但係就自己酯輕鉿瞴A過鰲X年佢老婆垣I香港身份證之後同一個月內透過律師行用佢通姦麙齯飌紫據通知佢正式離婚,跟著一直到而家佢都M唔到同未曾見過佢老婆同個仔,滾成咁,自已又變埋太監,為乜呢!呢D就係所謂港式風流鴷N價!

相關搜索目錄: 美容 律師行

what a good story to those 自命風流之仕 !

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-2 15:37 發表
小弟一直鄔O個版都只係觀眾,睇到呢版就諗起一件真人真事想同大家分享鵅A單洢Y咁鵅G我有個由細玩到大麊B友(係好好麊B友鶧),大概六年前,佢因為北上去蒲屪鰜Y蒲嚜Z儱鰼齯k,跟茧L耐佢同條女結埋婚仲生 ...
类似故事真的很多。。在港也有沟了有钱佬或大佬D情妇给人斩的,塞吃屎的。。明知高官的女仲去搞就是找死啦。。仲有命已偷笑了。。

早知今日何必當初,出嚟行遲早還。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。