推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[深圳] 港燦........................

Since my ppls still think that they are very suprior as a Hong Kong citizen... or they are still so dump to think that they are as handsome as Andy Lau... that's why so many brothers will sink in such way...

See my wording "Sink in such way"... I am not against any brother sink... but please sink in a smart way instead of such a stupid way...

Hey... spending 20K even didn't fk once? I won't say you are silly... I will say you are pretty stupid and deserved for such result...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

wahahahahahahaha~~~~~
好似我呀~~~~
我又係成日比人暗戀~~~~~

引用:
原帖由 Jeanne 於 2008-9-8 16:38 發表
wahahahahahahaha~~~~~
好似我呀~~~~
我又係成日比人暗戀~~~~~
無論点 "戀" 都唔会吼佢哋......................

甘有d港燥c hing又唔係好o岩,一心想住同人上床,你只係諗住同人地造普通朋友就唔會甘啦,你會唔會成日同普通朋友上床o架???呢d叫造SP喎!所以咪係囉,如果你一開始講明係SP,就唔會有類似情況出現啦 又或者你想人造你女朋友,就未必在乎個d錢.......這裡說明要目的鮮明,不要混淆,把SP和GF混在一起就最麻煩了

interesting article

引用:
原帖由 leewag 於 2008-9-6 00:09 發表
我呢D典型香港人,平時返工做生做死做奴隸,又樣衰又溝唔到女,放工返屋企例牌上下夜遊版搵人寸下,舉報下,出下氣,對住個電腦唔駛見到面唔驚比人打,就梗係威係勢啦!咁難得又捱到周未,就梗係北上做大爺啦!雖然 ...
師兄你都好底死鼢 ,齛媦J弄程度真係寫實得薑S搞笑,支持

相關搜索目錄: 電腦

回復 5# 的帖子

我覺得樓主是用一個自嘲的角度去寫這個帖子!也是很多所謂"港爃"的寫照!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-17 17:52 發表
我覺得樓主是用一個自嘲的角度去寫這個帖子!也是很多所謂"港爃"的寫照!
其實內容都唔係完全虚構。。。祗不過將一些陪份,非常誇張地放大。。。

C Hing:你既艷遇,實在令我地呢 d 香港型男既追求目標。

試過有大陸囡囡對我都有咁愛慕同關懷架。每次出街都係話唔好去一般食店,怕我唔習慣地方,反而好用心花時間搵 d 5星級酒店西餐廳、中菜部同我食喎,佢話咁先至會安心,唔會因為同佢一齊食而出事,又唔會失禮我身份喎~

有時怕我悶,於是帶埋佢 d 姐妹一齊出黎陪我食飯添,等我可以多 d 了解佢身邊既朋友咁話喎。試過有次帶埋佢個姪仔出黎去郊野公園玩。當然,去得公園就唔少得要買部數碼相機;去完公園,就唔少得要去酒店食雪糕啦。

有時一齊去市中心步行街,總會帶我去揀衫,幫我配唔同外衣。佢話,我成日見客,一定要多 d 款換。鬼死咁好,重花幾佰蚊買俾我。後來臨走時話唔夠錢坐的士返屋企,於是我咪好大方咁俾低¥200佢。過左兩日,同佢去 shopping時,佢睇中幾件衫,話同我出街一定要著到配對我,否則我既朋友/客戶會睇低我喎。就係咁,我就好大方咁找左條數。

相關搜索目錄: 數碼相機 酒店

我永遠吾相信会有什么艷遇,桃花运同桃花劫只是一線之差.到最后毛主席就会同各位ching 講誰对誰錯.....所以不好发什么foc夢了
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

引用:
原帖由 leewag 於 2008-9-6 00:09 發表
我呢D典型香港人,平時返工做生做死做奴隸,又樣衰又溝唔到女,放工返屋企例牌上下夜遊版搵人寸下,舉報下,出下氣,對住個電腦唔駛見到面唔驚比人打,就梗係威係勢啦!咁難得又捱到周未,就梗係北上做大爺啦!雖然 ...
不知說你傻還是聰明,,太天貞了

相關搜索目錄: 電腦

之前影既相,都曬左幾張合照,過埋膠俾我收藏添。真係好 girl friend feel。

同條女攪咁多野,究竟有冇得 FOC?

答案係:有既。放工得閒咪過黎我酒店房,有時會買埋外賣一齊食,一齊睇電視。鐘意既,咪齊齊沖涼,互相刷背,幫我洗頭…

跟住上床…做乜就唔駛多講,費事浪費 brothers 時間。

總結就係:雖然大家都相處不長不短既時間,我都冇認真花很多錢係佢身上。佢亦從來都冇話借藉口問我要錢 (例如:家人病、要錢做生意、家裡裝修要錢…)。大家都幾開心!

相關搜索目錄: 裝修 酒店 收藏

It si not really FOC............. she has been paid in another way only!

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-18 16:25 發表
It si not really FOC............. she has been paid in another way only!
Agree.
It is no free lunch.
The cost actually to be charged indirectly. e.g. food, clothes, moblize phone, DC, etc.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-18 17:10 發表

Agree.
It is no free lunch.
The cost actually to be charged indirectly. e.g. food, clothes, moblize phone, DC, etc.
I don't know how you treat your girl friend. For me, I think it is really ok to buy small gifts and nice meals to your loved ones, isn't it?

回復 41# 的帖子

He might think she is his GF, however, the girl does not treat him as Boy Friend !!!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-18 18:16 發表
He might think she is his GF, however, the girl does not treat him as Boy Friend !!!!!!
does it matter? if the "HE" thinks that way, and "HE" enjoys it, what else pedestrian A & B like us can say
我係車神

回復 43# 的帖子

This is the meaning of this forun for "pedestrian" like us to "Blow water" !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-18 18:26 發表
This is the meaning of this forun for "pedestrian" like us to "Blow water" !!!
we blow water and the mm blow the others
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-9-18 18:37 發表

we blow water and the mm blow the others
點先算。。你當某個囡囡係你GF?。。。甘你就要睇下你肯唔肯幫佢吹或LICK喇。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-9-18 19:17 發表

點先算。。你當某個囡囡係你GF?。。。甘你就要睇下你肯唔肯幫佢吹或LICK喇。。。
如果囡囡係正經人家,  我個人的私家 (唔係出蟆答GD), 我就吹或LICK都冇乜所謂. 反正曾幾何時, 我都叫做"省港TART皇"
我係車神

引用:
原帖由 COO 於 2008-9-18 18:11 發表

I don't know how you treat your girl friend. For me, I think it is really ok to buy small gifts and nice meals to your loved ones, isn't it?
What I say is that you have to pay for her expenses for some ways even she does not ask you to give her the money regularly.

In the leger balance, the direct cost and indirect cost basically are the same and under the group of "Expenditure"..........

Stupid is not a disease... but don't know what time to wake up is deadly
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。