推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

五日大連遊--浪漫之都!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-10 12:03 發表
我諗係手文之誤啫!

你甘講, 佢11月9 日就出報告添!!

姑勿論係唔係日期有誤, 內容非常充實, 可惜大連..... 真係太遠喇!!
hk有機直達的..  我仲遠啦 坐3個鐘到廣州機埸.. 3個鐘機到大連.. !!  very tired!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-10 12:05 發表

有熟人帶的話大連有些K也玩得很放。。可以光豬。。價錢也不貴。。自己亂闖就不要了。。隨時給宰。。
我聽過100蚊坐台,  不過唔係條條女都肯跟你走.因為聽聞d女都怕的..都驚..   所以其實老坦, 珠海個d埸的女  落得黎廣東 都一定身經百戰吧!!

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-10 20:19 發表
我聽過100蚊坐台,  不過唔係條條女都肯跟你走.因為聽聞d女都怕的..都驚..   所以其實老坦, 珠海個d埸的女  落得黎廣東 都一定身經百戰吧!!
是的。。大連查起來是來真的。。女女怕是有理由的。。
有時候查得嚴相熟媽咪會告數我不要過夜。。搞一劑就算。。女女見是媽咪熟客也就敢出來了。。生客就絕對不會跟你走了。。

難怪!! 不過下次一定要再見識下..  返黎幾日..個心仲0係大連!!! 頂!!

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-11 00:23 發表
難怪!! 不過下次一定要再見識下..  返黎幾日..個心仲0係大連!!! 頂!!
多謝C兄。。見你己經左相。。。。
希望你加多D資料。。就算D相無囡囡。。都可以當游記睇。。。。

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-10 20:12 發表

hk有機直達的..  我仲遠啦 坐3個鐘到廣州機埸.. 3個鐘機到大連.. !!  very tired!
haha, I know it is a tired trip from Macau to GZ. I had taken the coach from GZ (city centre, even closer) to Macau a few times back in the 1990's. Not too many highways  and the trip was 3 hrs++.

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-9 23:08 發表
之前計劃左好耐去一次東北-大連! 終於0係11月8日開始出發! 呢個trip 係個人旅遊去玩! 全程5日玩足4日女.. 之前綜合左多位師兄報告同網上一d資料! 可以出一個最計近期ge報告!! 因為手機相片未傳返出黎! 所以未有相住. ...
非常好的報告,  有机會真要安排次東北之行

相關搜索目錄: 手機 旅遊

我上年去時, 去過間中小型KTV.
我地人多, 裡面唔夠女.
坐枱一百人仔.
個 lobby 有班o靚仔坐响度.
問下啲女先知果班係鴨仔.

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-9 23:08 發表 之前計劃左好耐去一次東北-大連! 終於0係11月8日開始出發! 呢個trip 係個人旅遊去玩! 全程5日玩足4日女.. 之前綜合左多位師兄報告同網上一d資料! 可以出一個最計近期ge報告!! 因為手機相片未傳返出黎! 所以未有相住. ...
matsu 的確是好地方

兄弟, 一早就同大家講過唔好同的士司機講太多野
你知唔知道東北人好狠同沖動, 尤其的士司機
好多時是一時之意, 劫殺了你才考慮自已在做什麼
如果一打你主意, 車你出了公路
你就無可能再在這裡出 report

相關搜索目錄: 手機 旅遊

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-10 12:05 發表 有熟人帶的話大連有些K也玩得很放。。可以光豬。。價錢也不貴。。自己亂闖就不要了。。隨時給宰。。
大海, 這種叫裸陪

很多東北場都有
連一般酒吧都有, 仲有光管舞

前排奧運嚴打後就少好多

引用:
原帖由 serow 於 2008-11-9 23:08 發表  day5- 雙飛 168x2 (丹東+ 吉林 )  丹東的 90%韓國人咁. 高貴feel .值得一試!! 計埋門票約200蚊 唔駛 如果你 168+門票 (唔雙飛的話 ). ...
對朝鮮來說, 丹東就像天堂一樣
不少有辦法的人會安排偷渡去做野 (or 暗碟)
加上本土朝鮮族和朝漢混血
大家非去丹東一次不可

有無試蒙古女和滿女呀

ps. 金像獎個媽咪就係滿漢混血, 好野性o家

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-12 14:23 發表

大海, 這種叫裸陪

很多東北場都有
連一般酒吧都有, 仲有光管舞
前排奧運嚴打後就少好多
我就不會去那些場子。。都是只去外X。。
一次去試了個細場。。北面賓館。。就給宰了。。。最後十一點多還回去外X。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-12 14:29 發表 我就不會去那些場子。。都是只去外X。。一次去試了個細場。。北面賓館。。就給宰了。。。最後十一點多還回去外X。。
就係囉

大連只宜去溝女和 sanua
差一點的都都吃人

大連和青島一樣, 是個吃人的黑點

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-12 14:40 發表
就係囉
大連只宜去溝女和 sanua
差一點的都都吃人
大連和青島一樣, 是個吃人的黑點
青島我知道好地方的。。要去時可以提供給你。。
但青島的女女太現實。。不好玩。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-12 14:16 發表

matsu 的確是好地方

兄弟, 一早就同大家講過唔好同的士司機講太多野
你知唔知道東北人好狠同沖動, 尤其的士司機
好多時是一時之意, 劫殺了你才考慮自已在做什麼
如果一打你主意, 車 ...
你講得0岩. 好在遇著個有良心司機!! 不過我見佢唔似北佬先聊2嘴....   有次勝利廣場. 個條仆街的士佬 落車唔知想點 .好在我醒 閃左上另一部!! d北佬下下都酒精濃度超標!!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-12 14:29 發表

對朝鮮來說, 丹東就像天堂一樣
不少有辦法的人會安排偷渡去做野 (or 暗碟)
加上本土朝鮮族和朝漢混血
大家非去丹東一次不可

有無試蒙古女和滿女呀

ps. 金像獎個媽咪就係滿漢混血,  ...
因為我真係唔熟個邊ge 玩法 都唔知去邊度搵咁多女返黎試.. ..
其實我反而覺得 留0係個邊做ge 都唔係太正!! 之前0係珠海上個一件吉林妹 係好很正個隻..眼又大. 完全係靚女..不過後來 佢服務愈來愈差,(見我同佢熟 )  就鬧交收埸!!

外商個度到底唔熟有無女肯過夜的?  我估再去大連該是 幾個月後的事!! 呢次識左唔少sales妹! 唔食..去玩下都ok的!
大連仲要 師兄你 多提點一d 地址 ....等! 唔怕比人坤!

Very nice report^^  When will you go in next time? If you do not mind, I want to go with youto have fun  together.   PM me please.

我都係新手黎!! ...有時間多向另外2位 北上大大交流才是呢!

趁下熱鬧, 加張相比大家考下眼力 : 有何特別之處 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

就咁睇,睇唔出有乜好特別,只係左邊緊急出口唔知有D乜?

回復 45# 的帖子

個次係小弟第一次由堔圳去大連,
當時起飛後不久,
有個大款就除鞋除襪,
雙腳一伸,
二郎腿就放係前面椅背上,
當時我真係目定口呆,
但其他人完全若無其事,
難得個大款前面果個都無反面,

真係一絕
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

The one in front seat didn't complain??

系大六真系麥人都有。。
有些是不知自己在做麥。。有些是懶大款。明知故犯。。大六自己報章亦告訴人們要文明。。
其中一個報道是﹕
一班旅行團去到德國坐火車﹐發覺火車上都無麥人。。就他們自己一堆人在車卡上。。以為德國人都開車不坐火車了。。原來是德國佬看那些暴發又除鞋抓腳指。又吃花生瓜子隨地吐。。又大聲。。受不了都去了別的車廂了。。
現在很多暴發只以為有錢在外面花就了不起。。

We know just a little about north-eastern part of China, so it's a good reference .

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 20:29 發表
系大六真系麥人都有。。
有些是不知自己在做麥。。有些是懶大款。明知故犯。。大六自己報章亦告訴人們要文明。。
其中一個報道是﹕
一班旅行團去到德國坐火車﹐發覺火車上都無麥人。。就他們自己一堆人在車卡上。 ...
上次我去大連 同個大連女sales 吹水..佢地都睇唔過眼 暴發戶.  一下著boss 一下著 armari. 就是穿不出味道!
個女sales 上班個牌子 我係捧埸客.. 無買野都吹左半個鐘水....!  大連總算有返d 文化人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。