推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

48 12
發新話題

[原創] CA 尾勵灣 - 射鵰英蟲傳

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-22 16:46 發表

你聽住先啦!
側兄,
咁即系點呀, 冇得食呀?
等我重諗住同七嫂囉利是添

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009/1/22 22:03 發表

側兄,
咁即系點呀, 冇得食呀?
等我重諗住同七嫂囉利是添h:" />  
你咪攪錯,唔係我講請食飯飯!

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-22 08:04 發表

師兄, 會唔會出返個浪漫報告比我地學下野  
我昨天去尾利灣, 原本想做浪漫式$158 ,

但經主任推介, 轉做一條龍浪漫套餐, 收費$378, 120分鐘, 2Q. ,囡囡年青漂亮, 也有水床

其實和做桑拿分別不太, .分別主要是囡囡是一個一個來給選擇. 而桑拿是一次來七八個給客人選.

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-23 00:22 發表

但經主任推介, 轉做一條龍浪漫套餐, 收費$378, 120分鐘, 2Q. ,囡囡年青漂亮, 也有水床 http://www.xoc ...
一條龍同浪漫係咪同一班囡?

引用:
原帖由 cowsan 於 2009/1/23 00:45 發表

一條龍同浪漫係咪同一班囡?
射鵰跟$158餐係一批。$198跟(訂房減$10)$398(訂房減$20)又係另一批!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 17:22 發表
上兩個星期日,去了ca 尾勵灣做郭靖,搵靚女王容,做射雕足浴。。。

12:00pm 去到金三角…

打比浴足主任..................主任回覆:「不好意思,我今天休假!」  
打去前台mark 師兄們提供之錦囊囡 ...
蘿拔ching又係我問功課 , 尾勵浪漫是多少銀兩? 房間過夜點計? 還有可以pm凱x新長no.比我嗎 ? 我最鍾意媾靚女新長 ! 謝謝!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 LoneRanger 於 2009-1-23 04:25 發表

蘿拔ching又係我問功課 , 尾勵浪漫是多少銀兩? 房間過夜點計? 還有可以pm凱x新長no.比我嗎 ? 我最鍾意媾靚女新長 ! 謝謝!
如果冇記錯,尾泥灣射鵰餐 $108,推拿 $158,浪漫式 $188與 $238 (not sure)

sorry,因為我地幾個會員在這裡出報告與發言,被桑xx那邊的人發現了,於是block了我們的 ip address 與 id,我再也入不了那裡,無法取回自已的資料。

沒所謂啦,我們是和平主義者,做事絕對遵照版規。德不孤,必有鄰,在那裡分享也一樣開心。

引用:
原帖由 LoneRanger 於 2009-1-23 12:25 發表

剛好有寫低凱x電話, pm俾你!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-23 04:49 發表

剛好有寫低凱x電話, pm俾你!
我的大部份骨場資料,是以 excel 與 word documents 存放,囡囡錦囊卻是 save 在人肉 harddisk (人腦) 裡,如有師兄問有關,我可以一起分享。

引用:
原帖由 LoneRanger 於 2009/1/23 12:25 發表

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/23 12:38 發表

如果冇記錯,尾泥灣射鵰餐 $108,推拿 $158,浪漫式 $188與 $238 (not sure)

sorry,因為我地幾個會員在這裡出報告與發言,被桑xx那邊的人發現了,於是將我們的 ac ban 了,我再也入不了那裡,無法取得有關資料 ...
包BJ既係$198(訂房平$10),唔係$238!
桑拿房23:30後,免費留宿,推拿唔知一唔一樣。

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-23 08:28 發表

射鵰跟$158餐係一批。$198跟(訂房減$10)$398(訂房減$20)又係另一批!
原來係同一批, 我次次去都係玩RMB158-10的, 因為覺得舒服D啊.

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-1-21 17:22 發表
上兩個星期日,去了ca 尾勵灣做郭靖,搵靚女王容,做射雕足浴。。。

打比浴足主任..................主任回覆:「不好意思,我今天休假!」  
打去前台mark 師兄們提供之錦囊囡 ... [/quot
送小禮物肯定是十分殺食的。。。。。。
要向師兄討教的是買那類小東西?方便的話可以PM我,以便我好好向你討教!

引用:
原帖由 dw78 於 2009-1-30 05:42 發表
[quote]原帖由 robertchan 於 2009-1-21 17:22 發表

打比 ...
買小禮物技倆,並非甚麼秘密,可以與師兄一起分享心德。

在骨場裡,客人給技師小費,沒甚麼特別,我到骨場除了給小費予技師外,也會給一些「精神上的小費」予她們,就是一份心意,將之具體化,就可以送手機繩或 cutie 公仔等等之小小禮物,作為對囡囡之關心與嘉許。

這類物品有平有貴,有 cutie 有平凡,對予服務好與心儀的技師,我會送出較有特色 (但不一定貴) 的手機吊飾。 對於有 feel 的技師,送她們一些小禮物,亦是我在她們身上留下足跡的憑證。

我買這類禮物,並不貴,每件 RMB2 - RMB5,其實無需貴,只在於心思,送這些小禮物之精髓,是禮物本身具備 :

1) 獨特與新奇
2) cutie,「的式」又可愛,細細件,唔累聚
3) 名牌卡通,例如 hello kitty, snoopy, winnie the pooh, 多拉A夢, 臘筆小新, 米奇,唐老 老鴨........

我是從兩種途徑去買這些小東西的:

1) 旺角女人街 - 我經常到旺角,行經女人街的時候,在那些小販檔口買。那些檔口的貨品款式林林種種...手機繩,小公仔,吊飾....10 元 8 塊,不算貴。好多時興之所至,見到得意兼且價錢平,就會買多一、兩條手機繩,以備不時之需。

2) 深圳2元店 - 東門很多2 元店,隨處可見。有很多是名牌的冒牌貨,像真度也高,骨場囡囡未必識分,只要是得意 cutie 就可以。這些小你可以到東門的 2 元店買。在國貿小匪羊對出的人民橋,行去東門方向,就有 3 間很大的 2 元店。

手機繩較其他物品更為討好,大陸女孩都很重視手機,視之為生財工具,內裡有 client database, 也是send SMS之 communication platform, 為了將手機扮靚靚,在其他技師面前炫耀, 她們往往喜歡穿上靚靚手機繩。她們每天忙著上班,睡覺時間也不夠,沒時間去逛街買東西,如果突然有人送小禮物,一定開心到飛起。

我送手繩給技師,除了代表一點心意之外,亦可以看看那位技師對你有多重視。假如你找囡囡,見到她手機穿上你送的手機繩,時刻將你的東西掛在身,當然甜在心頭。 但係,見唔到佢用,亦唔代表佢唔重視你,因為可能她放在家裡,珍而重之,不捨得弄花,所以不會「粗用」。

囡囡收第一條手機繩,會很開心;第二條,當然係唔同款,會更開心,第三條,可以同款唔同顏色,囡囡覺得你咁關心佢,直情當你係佢老友……這亦是我「打開囡囡心」的其中一個方法。。。。。

送完手機繩,或者囡囡不喜這種物品,不用擔心……還有小鏡子,………..除了小鏡子,還有小梳 ……筆、coins 包、小小毛公仔………呵呵呵。

手機繩

小鏡子

小紙幣

實用型 - 濕紙巾/壓縮毛巾/指甲鉗/潤唇膏/散紙包/kitty筆

不要看輕小禮物的效益,囡囡往往因為收到一條手機繩,開心到忘記 r 你小費,賣大包給你免費互動!

送小小禮物給囡囡,是一種玩樂技倆,並不一定是跟隨。每個人都有不同的骨場玩樂方式,這樣做,並非做壞市,只是帶多一點歡樂給囡囡,令氣氛更和諧融洽。

相關搜索目錄: 手機 Database
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-23 04:58 發表

包BJ既係$198(訂房平$10),唔係$238!
桑拿房23:30後,免費留宿,推拿唔知一唔一樣。
包BJ既PLAN果d囡囡是否可以爆係口裡呢????

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009/1/30 16:46 發表

我嗰個話唔好!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-30 08:55 發表

我嗰個話唔好!
但係爆係口果種感覺真係超爽呀!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 15:23 發表

買小禮物技倆,並非甚麼秘密,可以與師兄一起分享心德。

在骨場裡,客人給技師小費,沒甚麼特別,我到骨場除了給小費予技師外,也會給一些「精神上的小費」給她們,就是一份心意,將之具體化,就可以 ...
師兄真的心細如塵,佩服佩服。

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-23 00:22 發表

但經主任推介, 轉做一條龍浪漫套餐, 收費$378, 120分鐘, 2Q. ,囡囡年青漂亮, 也有水床 http://www.xoc ...
請問這個套餐有什麼服務?  和桑拿的服務有什麼分別?謝謝。

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-1-30 16:46 發表

一般都唔係啦.
BM都唔係爆係對波道啦.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

想問下在金三角搭幾號巴士可到美勵灣?
之前都係幾條友搭的士
現在有機會一條友上, 想慳d

引用:
原帖由 sexdog 於 2009-2-1 13:22 發表
想問下在金三角搭幾號巴士可到美勵灣?
之前都係幾條友搭的士
現在有機會一條友上, 想慳d
可以搭 12 號公車,車程大約 20 分鐘,在「中南廣場」下車,落車後見到真公呼快餐,行到街頭轉右就見尾泥灣。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 retire07 於 2009-1-30 17:52 發表

請問這個套餐有什麼服務?  和桑拿的服務有什麼分別?謝謝。
這個套餐共其實和桑拿差不多, 分別是沒有空飛, 歡樂椅. , 但有水床. 好過引的

另外囡囡是一個一個來給人客選, 而桑拿是十個八個一齊來給客看.

時間同樣是120分鐘, 但價錢平過桑拿.

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-1 23:38 發表

這個套餐共其實和桑拿差不多, 分別是沒有空飛, 歡樂椅. , 但有水床. 好過引的

另外 ...
bbc兄,
平時波推房都有水床, 只是放在一邊而不會用的.
我想請教一下這個套餐是不是一樣用148/188的房?
是不是有水床上服務的?
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。