推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

37 12
發新話題

[原創] CA 心爸尾勵殘廢餐 (有相報告)

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-2-20 23:52 發表
美麗灣衰在正足d囡囡成日著外套

我要等天氣超熱先會去
天氣凍, 囡囡著多件外套好合理wor, 想凍死人咩
你拉開條拉鍊咪得law

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-21 00:00 發表

你拉開條拉鍊咪得law  
咁就等天熱至去囉,可能熱到只有著外面,內裡真空

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-2-20 23:52 發表
尾泥灣衰在正足d囡囡成日著外套

我要等天氣超熱先會去
嘻嘻, 我上兩次去, 兩個囡囡都自動除跴D衫褲爸爸底褲........不過要多俾$200大元開大餐呢

(不好意思, 我將那場的名字稍為修改)

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-21 00:00 發表

你拉開條拉鍊咪得law  
我覺得合理, 所以我咪打算天氣熱先再去
天氣凍會改去一D有暖氣既場
囡囡著小d都唔會凍親
做成一個win win既局面

果邊我好少去,不過睇完report都吾係太想試,E樣吾得,果樣吾比,好無癮....

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-2-21 00:33 發表

我覺得合理, 所以我咪打算天氣熱先再去
天氣凍會改去一D有暖氣既場
囡囡著小d都唔會凍親
做成一個win win既局面
天氣凍可以借故攬實d取暖呀

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-21 18:06 發表
舊事回顧...
兩個月前去左CA, 一試"心爸"同"尾勵", 做左2場浪漫同1場正足, 但係就食足兩次殘廢餐失落而回.

第一餐: 心爸凱on

h ...
甘C兄你而家係哩兩間場。。有錦囊未呢?

多謝C兄報告!下次過去一定要試下!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-21 06:14 發表

甘C兄你而家係哩兩間場。。有錦囊未呢?
simon兄, 唔好意思, 我好耐冇上CA喇...
兩間我都只係去過一次, 冇錦囊...
引用:
原帖由 kitson1375 於 2009-2-21 18:54 發表
多謝C兄報告!下次過去一定要試下!
係喇WOR, 快D去, 返黎出報告呀!  GOOD LUCK!

CNY后去過心爸一次,仲俾隻Pork Chop騎住要開大
唔彈佢算有良心,新正頭要我第一次便吃扒大餐會衰成年的,在這情況我一定say no

去過兩三次沐足,好似D 囡囡玩得唔夠放。

不如去SN    直接幹脆

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。