推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-4 23:36 發表

哈哈。。师傅唱左甘多首LUM歌。。LUM到阿妹训着左无野搞呀。。早知唱少两首啦。。

瑶妹妹RACING亦反应良好。。总体评分90以上既。。只是觉 ...
佢唔係 Working girl, 所以無計,第二朝留給他 message, 寫上 P.S. I Love U.

回復 26# 的帖子

哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!
已經 game over lor... 佢已經走左 lor ...
不會再見了

回復 28# 的帖子

How come ? This is the time that Non-GZ residents come back to GZ/SZ, Why she left?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:41 發表
How come ? This is the time that Non-GZ residents come back to GZ/SZ, Why she left?h:" />
Kmy 最遺憾係無試過俾律師含過 ,真遺憾;

下次要試試 ...

7-Siu

$2,000, 一個DJ妹, 飲咗幾多酒 (啤 / 紅 / 色)
個人覺得太多飯合冇咁好玩

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

Sorry,  各位, 星期五六, 2晚我都係CP, 返到來先知有Charity K

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-5 00:57 發表

下次要試試 ...  
甘就真系太可惜啦。。  不如去KY看下呢期有无律师呀。。揾个顶吓瘾先嘛。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-4 01:22 PM 發表

甘就真系太可惜啦。。  不如去KY看下呢期有无律师呀。。揾个顶吓瘾先嘛。。
有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,

露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-4 14:43 發表
大年初一茶博士就已經提議年初六搞一個”人人生日Charity派對” 。他很廣發英雄帖,及在半賭訂定房。

不過,因為新年流流,很多師兄都被老虎所困,未能出席,只能明月千里寄相思!

當晚出席者有:茶博士,大 ...
雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!
其實我都同你一樣諗法...雖然大陸無得番...但善事....仍可以做....
7公,.....果個係咪red cross 戶口....我都可以去入數喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 21:26 發表

有幾難?

你想溝翁靜晶嗎?  
翁靜晶姐姐..係我讀初中時偶像喎

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,

露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"
A貨電池有爆炸的危險,不管用,手機放在褲袋,萬一炸了 ...

相關搜索目錄: 手機 電池

引用:

下次要試試 ...  
C兄...你預告下次目標係着...制服0既紀律部隊

引用:

下次要試試 ...  
all brothers,
So sad missing the big party last weekend.  As replied to 7-siu, it was still CNY and I was captured by my tiger and families over the weekend...!   

KMY,
May be you could have given her oral sxx and she would do reciprocate?   Might be you have done already

Haidada,
Still had not got the chance to see your beauty but you are ready to let her go.  May not have the chance to see..

報告終於面世, 真係好精彩

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

哦。。原来真系有律师。。。 等我都去揾翻个先。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

你都做紧啦。。不过系重点帮者。。帮两个。。

回復 40# 的帖子

Still had not got the chance to see your beauty but you are ready to let her go.  May not have the chance to see

She is there all the time...can still call her ah...if we go Penni...she is okay and only that i want some fresh meat...somewhere....

回復 36# 的帖子

下個Charity K,你們再捐精吧!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 11:43 發表

你都做紧啦。。不过系重点帮者。。帮两个。。
我會努力重点帮四個哪 , 學七少

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 16:34 發表
我會努力重点帮四個哪 , 學七少
先帮D女同胞谢谢你。。。既然甘有心帮人就一于订个高D既目标。。七个。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 11:49 發表
下個Charity K,你們再捐精吧!
等你! 西門兄!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 16:38 發表

先帮D女同胞谢谢你。。。既然甘有心帮人就一于订个高D既目标。。七个。。
kimchi 只有1.8m 的大床!
太多吃不消

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 16:48 發表

kimchi 只有1.8m 的大床!
太多吃不消 !
if you do not mind, you could use the floor instead. Could accomodate as many girls as you want!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。