推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

41 12
發新話題

第261 次 出擊 -尖沙咀富X足 Barbie

Good!!!Good!!!

早幾日試左"爸b"手骨佢無咩心機做.....好失望
外觀身材較差,以為實力取勝 ....可惜唔係.....

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-2-16 11:44 發表
前言: 在這裡特別向Jimmy和aero兄表示衷心的感謝.

話說可以遲D回家, 離開公司直接到連威X道, 找了一會兒終於尋得 2/F富X足. 第一印象走來走去 d 技師平均樣子唔錯. 環境相當雅致. 技師引領我進入骨房, 骨房 air- ...
骨技咁好真係要試試啦

引用:
原帖由 BMG28 於 2009-2-23 08:58 發表
早幾日試左"爸b"手骨佢無咩心機做.....好失望
外觀身材較差,以為實力取勝 ....可惜唔係.....
同麥迪文師兄的comment差咁遠

係啦!會唔會有兩個"Barbie"呢?

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-2-24 12:38 發表
係啦!會唔會有兩個"Barbie"呢?
都有可能。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-24 13:00 發表

都有可能。
應該唔會! 鹹魚青菜,各有所愛. 小弟寫 report 傾向突出D女女長處優點, 評價很主觀的, 可以參考我的資料, 不應儘信.

昨天我再去, 因為尚早, 僅阿Wing and Barbie, 係 Barbie dup. ..

262 出擊 -尖沙咀富X Barbie
話說準備練長跑, Last week 晚上開始慢跑 30 mins, 腿部肌肉疼到爆炸, Monday lunchtime終於可以 dup dup鬆一鬆. 因為尚早, 僅阿Wing and Barbie, dup. Nothing special…經過情形省略, Afterward去吃雞記潮州炸魚片頭麵 (金馬倫道27A地下, MTR 附近7-11對面果間), 好好味.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

非常同意麥迪文兄的講法,小弟經常睇完你們的報告才試,謝謝!
但因為感,所以洗多咗好多錢

回復 32# 的帖子

麥兄: 小弟無挑戰你既講法,只是覺得在此店全部技師比較下"爸B"較為失色
其它技師較好
我都明白有時技師都會有心情問題......影響工作....我又衰睇樣行先

引用:
原帖由 BMG28 於 2009-2-24 16:12 發表
麥兄: 小弟無挑戰你既講法,只是覺得在此店全部技師比較下"爸B"較為失色
其它技師較好
我都明白有時技師都會有心情問題......影響工作....我又衰睇樣行先
BMG 無須太緊張, 絕對不介意. 最重要的是"我手寫我心" ma, 小弟同大家分享都係想拋磚引玉, 剌激一下大家寫多D, 咁樣至係大家既福氣~~
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-2-24 14:37 發表
非常同意麥迪文兄的講法,小弟經常睇完你們的報告才試,謝謝!
但因為感,所以洗多咗好多錢
法官大人 ~~ 呢件"洗錢案"o既重點絕對係你自己咸濕! (笑)!

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2009-2-22 22:43 發表
My personel rating on bg outlook by the standard of 富X足
Note5 is the best THERE among all ladies I saw)

Face       Comment
螢螢         4          (Relatively tall)
Wing         ...
Thank you very much for the useful information.  

回復 35# 的帖子

引用:
原帖由 BMG28 於 2009-2-24 16:12 發表
其它技師較好
其實真係各花入各眼, barbie我也試過, 各方面都OK. 但有時一次半次失準亦有可能. 我們實話實說就得.

再說, barbie 在以前大場時都有很多mark單.

引用:
原帖由 rabbit2000 於 2009-2-25 13:34 發表

其實真係各花入各眼, barbie我也試過, 各方面都OK. 但有時一次半次失準亦有可能. 我們實話實說就得.

再說, barbie 在以前大場時都有很多mark單.
引起我對銀泉有 d 興趣試試 tim....

引用:
原帖由 newkid 於 2009-2-25 15:45 發表
barbie係以前銀泉NO.?
Please check pm.

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。