推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] SZ終極暴走一日出三滴之旅

引用:
原帖由 skyarron 於 2009-2-16 15:14 發表
威記現在的評價都是一般般啦
想知道有什麼好囡囡推介 另外有什麼按爪妹妹推介啊 請pm我就可以了
如果有快仔兄帶下路既話 咁我沒理由唔去見識一下呀

另外 小馬兄 你第3個主場是那一個 是我唯一估不到的啊。
佢地返晒鄉下轉行lu~
之前仲同佢地送行~當時仲鬼甘唔捨得tim
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-2-16 19:27 發表

大陸D燒蠔  我都十分鐘意食   不過最多十隻以下  大多真係唔敢
係好好食~不過我見到佢地煮食清洗ge環境即時有d...

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 19:26 發表

**我應該唔會搵啦
我系威記就係甘中左招
又係前王牌返番黎
點知d服務變晒h:" />h
放心wor....呢個我都仲覺幾好....
14 號果日... 仲叫我搵佢....我怕撞到相好 唔敢去

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 19:24 發表

haha~食就一定有食啦~
不過就無2打甘多
但返到屋企都有d肚痛
小心重金屬

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-2-16 19:41 發表

放心wor....呢個我都仲覺幾好....
14 號果日... 仲叫我搵佢....我怕撞到相好 唔敢去
甘又係呀~真係好易撞倒相好~
果晚我咪撞倒你個相好lor

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-16 19:41 發表

小心重金屬
彩過你把老鷹口
快d吐口水講過

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 19:51 發表

甘又係呀~真係好易撞倒相好~
果晚我咪撞倒你個相好lor
有幾個既wor.....

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 19:52 發表

彩過你把老鷹口
快d吐口水講過  
不聽老人 大陸食野點都要小心

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-2-16 19:54 發表

有幾個既wor.....
其中一個啦

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-16 19:55 發表

不聽老人言 大陸食野點都要小心
知道啦~老人家

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-2-16 15:03 發表

所以咪要你帶路食好野囉!!
唔洗我帶啦~
呢度大把師兄係老行專

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 13:47 發表
情人節好多師兄都上晒去CA
而我同友人就繼續留守大後方會情人
亦實淺左終極浪漫一日出三滴之旅

第一滴血:威尼B捉鼠之旅
首先大家唔好誤會~威記並唔係老鼠場~
佢係我前主場~點解會話係 ...
快仔兄今次少左wor, 以為你起碼踩5場tim

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 19:36 發表

去見識下好呀
包你即時大個仔
好喎...咁幾時出發呢?

引用:
原帖由 快仔王 於 2009/2/16 13:47 發表
情人節好多師兄都上晒去CA
而我同友人就繼續留守大後方會情人
亦實淺左終極浪漫一日出三滴之旅

第一滴血:威尼B捉鼠之旅
首先大家唔好誤會~威記並唔係老鼠場~
佢係我前主場~點解會話係 ...
為你嘅充實行程喝采。   

d蠔,可唔可以叫整熟d架?

引用:
原帖由 快仔王 於 2009/2/16 19:52 發表

彩過你把老鷹口
快d吐口水講過  
佢飛緊吐口水,你唔你好盞架咋!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-17 09:28 發表

快仔兄今次少左wor, 以為你起碼踩5場tim  
踩唔倒啦~
已經精盡人亡

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-17 10:40 發表

為你嘅充實行程高興。

d蠔,可唔可以叫整熟d架?
我諗可以ge
不過大陸話熟都唔知係咪ge
唔痛都痛左lor

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-2-16 07:27 發表

robert兄... 冇第一次既見面又點會有第二次.... 又點做相好
快d回歸不死鳥....
wai... ** 又番左黎... 不過今次肥左好多
**輾輾轉轉又返番去不死鳥, 之前搵過佢又真係幾正的,
後來佢轉左去kp都無搵過佢了.
小妹妹又可愛, 態度又好.
vision兄PM佢個TEL NO. 給我呀!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 07:39 發表

** 又回來了? 佢離開之後又回去,回去後又走,兩三次啦。

佢兩年前好似一個小女孩,兩年後如果肥嘟嘟似隻,咪搞我!我都係鐘情 xx8http://i474 ...
xx8 究竟是什麼no.呀????

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-2-17 10:47 發表

2 年前係小妹妹,幾可愛既,2 年後,在骨場浸左咁耐.........搵唔返以前果種味道。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-2-17 10:47 發表

我都見到佢
不過見佢輾輾轉轉甘又去又留
怕佢心態唔知點

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-17 11:03 發表

2 年前係小妹妹,幾可愛既,2 年後,在骨場浸左咁耐.........搵唔返以前果種味道。
唔好話囡囡系骨場浸淫左2年會變la
就算係我系度浸左幾個月
都搵唔番之前果種feeling啦

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-17 11:18 發表

唔好話囡囡系骨場浸淫左2年會變la
就算係我系度浸左幾個月
都搵唔番之前果種feeling啦
當年不死鳥 4 大皇牌,紅極一時,**是其中之一,我第一次找這個小妹妹,見佢咁可愛,送了一條 hello kitty 手機繩比佢,第二次找她.....佢問我拎公仔.....第 三 次.....手袋仔...........第 N 次,唔記得係佢細佬妹定係家姊想要部電話,問我有冇電話比佢....我就比左部舊電話比佢。。。。兩個月之間,我睇住佢成精。 ...我唔覺得係我地竉壞佢,係佢既本質問題。

相關搜索目錄: 手機
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-17 11:29 發表

當年不死鳥 4 大皇牌,紅極一時,**是其中之一,我第一次找這個小妹妹,見佢咁可愛,送了一條 hello kitty 手機繩比佢,第二次找她.....佢問我拎公仔.....第 三 次.....手袋仔...........第 N 次,唔記得係佢細佬妹 ...
如果甘講的話我唔會搵佢啦
我好怕d女甘貪得無厭
真係幾靘幾正都無用

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-17 11:41 發表
如果甘講的話我唔會搵佢啦
我好怕d女甘貪得無厭
真係幾靘幾正都無用
完全同意快兄的睇法 聽見果d貪得無厭既囡囡r錢
就算佢美若天仙 真係乜mood都無啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。