推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[深圳] 出面打大風 不而 to stay HOME

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-28 02:42 發表
今日本來想去軍月, 點知行過"SUM YEE HOME"見到一個海嘯價, 法式由238降到88呅三粒鍾 , (心諗可能88 + 小費啫)但都幾吸收, 不過而家出面打大風, 唔知stay home會唔會安全d呢 ? 個心又十五十六, 唔 ...
唔計腳   正確是平 70 之前 238 包哂   點解技師自簽 80 而唔簽 100

唔知ching可唔可以pm個地步俾小弟....
thx~

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-28 11:14 發表

果次囡囡唔係好玩得
全程勁怕羞甘又唔肯俾我望佢塊面
搞到要對住堆頭髮
引用:
原帖由 skyarron 於 2009-2-28 11:40 發表
嗯 最近這個場子來了3個靚女技師
9兄 你食到件來自山雞既好野 可以算是走運吧
上次我去的時候 遇到過同快兄所說差不多的囡囡
所以最近都沒再去過了。
咦..咦.. 兩位大哥會唔會遇到嘅都系同一囡囡呢?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-28 11:55 發表
嘩,真係賤物鬥窮人,超值,越玩越平,不過個荷包就越泥越乾
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-28 12:08 發表

佢地減價其實可能係變相拃乾我地
雖然e+系減價潮, 但都無人逼我地日日北上架.

對我黎講, 減價只不過系多一個選擇啫. 如果服務差, 幾平都無用

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 00:24 發表

雖然e+系減價潮, 但都無人逼我地日日北上架.

對我黎講, 減價只不過系多一個選擇啫. 如果服務差, 幾平都無用
咁又係呀,我今日都去 ca 食左兩隻平價豬,計落兩隻豬既價錢可以食到一隻美味的燒雞。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 光年 於 2009-2-28 15:37 發表

咁泰式係咪都係短裙仔呀 ? 如果係咪重多野玩.       
短裙仔? 梗系啦 , 中泰法都系同一個牌.

泰式¥78三粒鍾, 多左樣推吓油囉. 你仲想玩乜呢 ?
引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-2-28 13:04 發表

係呢, 點解你好似成日係SZ 周圍行既?
喱d系你錯覺黎啫 , 一星期都系大約一次北上咁多啦 .

而家上去梗系要周圍行吓昅吓啦 , 如果唔系, 點知邊度有海嘯價出現呀

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-28 16:57 發表

唔計腳   正確是平 70 之前 238 包哂   點解技師自簽 80 而唔簽 100
我都唔知點解佢自簽架, 總之俾少過100就話之佢啦.
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-1 00:28 發表

咁又係呀,我今日都去 ca 食左兩隻平價豬,計落兩隻豬既價錢可以食到一隻美味的燒雞。  
平價豬有乜好食呀 ? 搵d平平地嘅美味燒雞仲好啦

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 00:49 發表

我貪平,食左第一隻,有豬瘟,諗住補飛,點知食第二隻又係有小小發瘟。所以唔好貪小便宜。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 00:49 發表

時間同體力都有限,
可以既話, 玲願食少餐都揀件好野啦!
不過, 情到濃時就唔理得唔多啦!

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-28 02:42 發表
今日本來想去軍月, 點知行過"SUM YEE HOME"見到一個海嘯價, 法式由238降到88呅三粒鍾 , (心諗可能88 + 小費啫)但都幾吸收, 不過而家出面打大風, 唔知stay home會唔會安全d呢 ? 個心又十五十六, 唔 ...
九哥  西隧唔比入   加少少隧道費比囡囡   如果咁就比入   玩得仲開心喎
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-3-1 10:33 發表

時間同體力都有限,
窮到窿時只能食平價豬。

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-3-1 10:33 發表

時間同體力都有限,
真系俾你講中晒我d心意, 耐唔耐玩一次sn搵隻燒雞食都唔知幾和味.or
情到濃時一齊食燭光大餐都唔知幾爽.
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-1 11:01 發表

窮到窿時只能食平價豬。
窮到窿時就玩少囉 , 最重要都系貴精不貴多.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-1 10:59 發表

九哥  西隧唔比入 h:" />  加少少隧道費比囡囡   如果咁就比入   玩得仲開心喎
正確來講真正飛機場邊可以直入隧道架(門口有塊高清玻璃窗). 比隧道費都無用.

不過抄下蟹都夠過手隱啦.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 11:35 發表

正確來講真正飛機場邊可以直入隧道架(門口有塊高清玻璃窗). 比隧道費都無用.

不過抄下蟹都夠過手隱啦.
炒蝦拆蟹,食下雙皮奶,大象至愛。

引用:
lidoon9 c-hing,

我係新手一名.  請高手射住! 射住!     

估唔到大家 (you and me) 的揾食觀念都好相似:
平 、靚 、正   

呢個囡囡都 "可遇不可求" 嗱.   

引用:

今日先去完,  原來泰式$158, 法式$168, 兩個都已包小費. 細鐘. 中式$58, 但要簽小費最少$30.

特價做到今個月20號, 跟住好似做番 $88, $188, $198; 不過都係平過以前.

可以用$50開張會員咭, 永久使用. 每次可以享用一個$20的餐, 最大著數係做法式就88折.

不過地方就好細, 女女都好年輕, 我今日果個23歲, 細細粒, 可解bra, 可到西隧口草坪, 抵唔抵就ching們自己判斷.

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-3-1 13:53 發表

lidoon9 c-hing,

我係新手一名.  請高手射住! 射住!     

估唔到大家 (you and me) 的揾食觀念都好相似:
平 、靚 、正   

呢個囡囡都 "可遇不可求" 嗱 ...
新手一名 , 唔好玩喇.
師兄好熟面口喎, 舊街坊?

[quote]原帖由 光年 於 2009-3-1 23:53 發表

....

可以用$50開張會員咭, 永久使用. 每次可以享用一個$20的餐, 最大著數係做法式就88折.

不過地方就好細, 女女都好年輕, 我今日果個23歲, 細細粒, 可解bra, 可到西隧口草坪, 抵唔抵就ching們自己判斷
.[/
quote]

可以駛到西隧口草坪都唔錯喇. 光師兄系米做泰式呀?

"一個$20的餐" 係餐旦面之類.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-2 00:43 發表
[quote]原帖由 光年 於 2009-3-1 23:53 發表

今日先去完,  原來泰式$158, 法式$168, 兩個都已包小費. 細鐘. 中式$58, 但要簽小費最少$30.

特價做到今個月 ...
$158 泰式咁貴,係未鹹濕泰式呢?即係好似打泰拳咁,拳拳到肉。

相關搜索目錄: 泰拳

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-2 00:46 發表

$158 泰式咁貴,係未鹹濕泰式呢?即係好似打泰拳咁,拳拳到肉。  
我又估吓喇, 同樣自簽80小貴呀! 法式用香董油所以貴多10呅啫, 而part two 玩法 泰or 法式都系一樣.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-2 00:54 發表

我又估吓喇, 同樣自簽80小貴呀! 法式用香董油所以貴多10呅啫, 而part two 玩法 泰or 法式都系一樣.
泰式係未乾推?所以平 d,唔洗落油。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-2 00:58 發表

泰式係未乾推?所以平 d,唔洗落油。
part two 落BB油架, 法式都系一樣.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-2 00:46 發表

部長話泰式頭鐘按泰式, 尾鐘推油, 不過就唔包機機.

我星期日朝十一點去到, 笑住話做中式啦, 佢又笑住話中式無房呀, d客尋晚係度過夜, 唔知幾點走, 又話好少有男客人黎到做中式架, 做法式啦.  咁唔通係中式房瞓個d全部係女賓.

其實即係焗d客做法式. 重有技師d短裙其實係裙褲黎架, 房間d玻璃窗外面係睇唔到入面, 只要房入面d燈較暗.

引用:
原帖由 光年 於 2009-3-2 01:09 發表

部長話泰式頭鐘按泰式, 尾鐘推油, 不過就唔包機機.

我星期日朝十一點去到, 笑住話做中式啦, 佢又笑住話中式無房呀, d客尋晚係度過夜, 唔知幾點走, 又話好少有男客人黎到做中式架, 做法式啦.  咁唔通係中式房 ...
咁即係泰式與法式之分別,是在於 part 1,part 2 都係一樣。我諗冇分泰式 r 雀定係法式 r 雀卦?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。