推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 17:15 發表

補充一點, Upstairs SPA 最有意思的是 You never know what would happen. 在有冇機之間, 敵不動, 我不動, 精神方面難以用言語形容, 是很有趣的!!!
上次o係彩詩
轉身推大脾筋&按小腹
搞左超過十分鐘
跟住阿萍問
"點解搞左咁耐你下面都無咩反應嘅?"
個場面都相當攪鬼

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-4-27 22:24 發表

上次o係彩詩
轉身推大脾筋&按小腹
搞左超過十分鐘
跟住阿萍問
個場面都相當攪鬼
試過有一次一個技師初出道, 佢幫我按摩但我果日唔想出野, 佢去到最後十分鐘就問我仲有冇地方須要按摩? 當時我都大概估到佢意思, 但我意欲不大就話"都冇乜啦......"

點知個技師就用普通話講:"但是啦, 還有一個地方是沒按摩的, 這個地方 (呢四個字用較慢速度說出) 應該覺得很累啦吧!"

結果我都係欲拒還迎......

後來呢個技師離開呢間場 (唔係講Fanny呢間, 別誤會), 之後單飛發展, 仲大受歡迎添.

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-27 22:09 發表

好同意, 有時3,4,5的usb明刀明槍, 冇晒神秘感, 反而USSPA或足浴店就可以有種估下估下的感覺.

幾得意架, 有時去到尾都冇跡象會有, 點知又可能因為一個動作或一個話題而令到有 (要把握一瞬間的機會); 又有時被個 ...
好似舊時夜總會火山孝子feel。

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-27 22:44 發表

試過有一次一個技師初出道, 佢幫我按摩但我果日唔想出野, 佢去到最後十分鐘就問我仲有冇地方須要按摩? 當時我都大概估到佢意思, 但我意欲不大就話"都冇乜啦......"

點知個技師就用普通話講:"但是啦, 還有一個 ...
對唔靚又唔後生既都有所期待,你哋都可算係另類玩家,非我等咸濕佬可比擬,況且照你哋既報告所講,呢啲足浴店十居九都係食齋,可能佢哋怕有關方面有所行動,唔似USB個體戶咁不會被叉。

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-4-27 22:24 發表

上次o係彩詩
轉身推大脾筋&按小腹
搞左超過十分鐘
跟住阿萍問
個場面都相當攪鬼
去到尾跡象會有撞啱又想的話, 小弟通常戰略 ~~ 頭fing fing,  On your mark Get Set, 敵不動, 我不動, 準備好她一旦握我弟弟, 我立即出鹹豬手攻她胸腿 pat.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-27 22:09 發表

好同意, 有時3,4,5的usb明刀明槍, 冇晒神秘感, 反而USSPA或足浴店就可以有種估下估下的感覺.

幾得意架, 有時去到尾都冇跡象會有, 點知又可能因為一個動作或一個話題而令到有 (要把握一瞬間的機會); 又有時被個 ...
IQ TEST, 我都想做, 哈 哈

JIMMY 兄講出了我的感受

回復 30# 的帖子

agreed and your words 敵不動, 我不動 is really true for places like this half-vegi .....

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-27 16:12 發表

雯雯告訴你的?
是子欣說的

第275 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F Fanny Spa 阿燕

話說再去打算試試 Spa, 水療房有空喎做 2 hours Spa. 大木桶澡盆充滿 Green Tea味泡泡觸覺、嗅覺和思考, 果然達到一種身心暢快的享受. 期間突然想起李翰祥 風月片 d 女演員 always 淋泡泡浴………

技師阿燕樣子都ok, 身段又苗條, 手指一按力水唔夠, But 按摩手勢又OK, 尤其喎面部、眼部、頭部, 手指相當 detail, 小弟同樣有陰"毛"咁發功 but failed. Nothing happen. 我又係不介意無VAS.

水療 Spa $500 120 mins

相關搜索目錄: SPA 水療
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-29 16:44 發表
話說再去打算試試 Spa, 水療房有空喎做 2 hours Spa. 大木桶澡盆充滿 Green Tea味泡泡觸覺、嗅覺和思考, 果然達到一種身心暢快的享受. 期間突然想起李翰祥 風月片 d 女演員 always 淋泡泡浴………

技師阿燕樣子都 ...
我都有搵過阿燕做水療, 同樣沒有vas.

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-29 18:10 發表

我都有搵過阿燕做水療, 同樣沒有vas.
我去過N噤多次都沒有VAS.

相關搜索目錄: 水療

回復 36# 的帖子

Me too!! No VAS in past 6 times.......

I think Ah Yim is a Ice Mountain, no one can break it!!

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-4-29 21:50 發表
Me too!! No VAS in past 6 times.......

I think Ah Yim is a Ice Mountain, no one can break it!!
Also Ah Yim (Yin) for these 6 times?

回復 38# 的帖子

Yes my friend, last six time all ah Yin......................

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-4-30 19:32 發表
Yes my friend, last six time all ah Yin......................
It seems Ah Yin is so attractive that you have visited her 6 times.

Yes, She is the type I like........he he!!!

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-4-30 19:32 發表
Why don't try Lili, all the moon can be exposed

回復 42# 的帖子

So, Lili can provide Special service?

Or still the same only full moon & wonder around your private area!!

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-5-2 09:49 發表
So, Lili can provide Special service?

Or still the same only full moon & wonder around your private area!!
Although no special service provide , the feeling of full moon message is quite special, Especially at: the hair area .

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-5-3 23:37 發表

Although no special service provide , the feeling of full moon message is quite special, Especially at: the hair area .
Seem they are follow the same successful way from Fxnny ----> do special way but no special ending......

I'll think this is pain as make you feel excite but no further action!!

I rather don't and more concentrate on massage skill!!

回復 45# 的帖子

yes, this style is very similar to the one that I tried in Singapore. Call reflection spa....all your blood will be in good circulation after the spa! a kind of refreshing feel

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-5-13 00:13 發表
yes, this style is very similar to the one that I tried in Singapore. Call reflection spa....all your blood will be in good circulation after the spa! a kind of refreshing feel
I learn a new term of spa......what a reflection spa!!

But Ah Ann has VAS, althought she has left now

引用:
原帖由 yvrcx 於 2009-5-15 00:07 發表
But Ah Ann has VAS, althought she has left now
Really?? I never try ANN in Faxxy's SPA.    Does anyone know where is ANN working now?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。