推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

田貝粥店最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紙飛機 於 2009-6-25 12:01 發表
我在粥檔也留下了不少子孫......
我最掛念卻是以前那個長髮女知客,
如果佢做技師就好 .........

蘿拔,多謝你一直以來的無私推介
不用客氣,一齊分享才有樂趣,有共鳴感。

師兄是指那一位長髮咨客,她是大約那個時候作咨客的?
[img=247,181][/img]

回復 26# 的帖子

我很少去羅湖那邊玩的,龍蛇混集都幾亂!

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-6-25 14:13 發表
我很少去羅湖那邊玩的,龍蛇混集都幾亂!
羅湖未算亂,近這一兩年,治安好得多了。

師兄呢排如要去深圳機場真係要小心,係別的FORUM見到有D場疑似找人交數;

急急急~朋友被捉了 E-mail 此主題給朋友
[按此打開] [隱藏]
琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴的按摩套餐..於是佢就係我們格離既房~~.但突然間有便衣公安查牌~跟住就把他捉左去派出所...到而家都未放返出黎....唉..有無ching可以話我知會發生咩事...好擔心佢呀~

Updated

好多謝各師兄既提醒同意見...我個fd到琴日都無放返出黎口大....唉~跟住公安先生就同我係大6班fd講話要直繫親屬先可以問而家既情況...咁佢屋企人知道件事後就立即上去...但已過了辦公時間了...所以要到今朝才可以有消息啦...

但講到尾..我真係覺得係個間骨場裝人彈弓囉....

更新 (6月23日 晚上7點)

頭先我打俾負責呢件事既骨場經理...佢話我朋友已經簽左紙...佢地亦無奈地簽紙...我唔知琴晚究竟發生左咩事而令到我朋友有呢個決定....佢仲話已經係15日....無得搞...唉...而家可以點算....

有ching講過...可以俾錢倉頭..令到佢過得好d...其實可以從咩途徑呢??可唔可以教下小弟...

最後更新 (6月24日 朝早   8點49分)

Confirm 左朋友需要拘留15日了....我衷心希望他可以平平安安咁渡過呢個艱難既日子...

再更新 (6月25日/..朝早..8點39分)

好多謝咁多師兄對呢件事既關注..講左好多有機會發生既情況我知道...等我唔洗再自己亂唸野...有師兄問到我地有無點毒...答案緊係無啦...如果點左毒..我問咁多方法黎幫佢..點都無用啦...我朋友應該無方法令佢可以放返出黎....現在只可以等....

再一次多謝各師兄幫忙...

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-25 20:53 發表
師兄呢排如要去深圳機場真係要小心,係別的FORUM見到有D場疑似找人交數;

[按此打開] [隱藏]
琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴 ...
新人上場,例必施下馬威。

去食粥,要加倍小心。

唔好以為鼠場冇事,危險程度絕不低於邪場。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 20:59 發表

新人上場,例必施下馬威。

去食粥,要加倍小心。

唔好以為鼠場冇事,危險程度絕不低於邪場。
所以始終覺得CA邪足最好玩,玩法機動性高,進可攻,退可守

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-25 21:47 發表

所以始終覺得CA邪足最好玩,玩法機動性高,進可攻,退可守
所以,咁多人中毒就係咁解。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 21:49 發表

所以,咁多人中毒就係咁解。  
睇黎真係切左支神周九號先解到CA 毒了

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-25 21:54 發表

睇黎真係切左支神周九號先解到CA 毒了
唔得,你仲有一雙手與一條利。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:17 發表

唔得,你仲有一雙手與一條利。  
都幾多野要切喎

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-25 20:53 發表

[按此打開] [隱藏]
琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴 ...
深圳骨場告急, 菲支手作仔要退避.

15 日KO飯很難受.

gd

想去粥店食埋碗 "臨別抽波粥" 的師兄請留意,粥店已經開始局部撤退:

- 每當有客人進入粥店,豬客會對客人說,有免費七人車客人去東門水魂奸,玩法與收費與粥店一樣,但房間又大又新。

- 如果是粥店熟客,會即時送一張水魂奸銀卡,與粥店之 VIP 享有等同之權益。

- 粥店囡囡也會被專車送到水魂奸上鐘。

- 由於水魂奸只得十零個推油技師,所以也會抽掉姊妹場敢蠔之囡囡前往撐場。

小弟尋晚去走左一轉,得知最新情況。

深圳也刮風,奉勸各位粥店 fans,去這兩間場要小心。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-5 19:49 發表
想去粥店食埋碗 "臨別抽波粥" 的師兄請留意,粥店已經開始局部撤退:

- 每當有客人進入粥店,豬客會對客人說,有免費七人車客人去東門水魂奸,玩法與收費與粥店一樣,但房間又大又新。

- 如果是粥店熟客,會即 ...
咁 ... 厘碗 "抽波粥" ... 都唔易食

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-7-5 22:16 發表

咁 ... 厘碗 "抽波粥" ... 都唔易食  
其實,如果我堅持唔去水魂奸,係可以在粥店按的,不過果個經理盛意拳拳,算啦,掽下佢場啦,聽佢話上車。一上車就見到一班靚囡囡在車內。

嘩,同靚女同車,有無即時逐個抄牌呀

引用:
原帖由 tt234 於 2009-7-6 00:03 發表
嘩,同靚女同車,有無即時逐個抄牌呀
在車內好暗呀,睇唔清楚。

落車後同佢地同一部電梯上樓,電梯內燈光火著,睇真 d ,妖~~一個哨牙,一個有暗瘡,其餘既睇唔到,因為背住我。

相關搜索目錄: 暗瘡

噢!呢個大遷徙行動可能係一個可怖既旅程,如果係日光日白,見住囡囡上車既話.
可以玩非洲輪盤.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-6 00:24 發表

在車內好暗呀,睇唔清楚。

落車後同佢地同一部電梯上樓,電梯內燈光火著,睇真 d ,妖~~一個哨牙,一個有暗瘡,其餘既睇唔到,因為背住我。
robert, 同車你都敢?

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-6 13:47 發表

robert, 同車你都敢?
why not ?一齊去新場,只係搭廠車。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-6 14:00 發表

why not ?一齊去新場,只係搭廠車。
you are lucky !

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-6 22:38 發表

you are lucky !
去到水魂奸,按既係中式,在高清房間,怕咩?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-6 22:48 發表

去到水魂奸,按既係中式,在高清房間,怕咩?
叫囡囡用毛巾搭個帳篷.......

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-7 00:06 發表

叫囡囡用毛巾搭個帳篷.......http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/lol.gif" border="0">
水魂奸 d 房算唔錯啦,幾新淨。大約兩年之前,水魂奸剛開業,我去過一次做港式雀仔按摩,兩年後舊地重遊,硬件都冇乜點變。

水魂奸保持粥店之價錢,中式標準房¥68 三個鐘(135 分鐘)送按腳 70 分鐘(簽小費上限¥15),我前晚去過夜,全程¥83,locker ¥10,一舊水就可過夜,都幾抵。

粥店轉哂去水記之後,基於安全問題,我就唔會再做推油餐。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-7 00:17 發表

水魂奸 d 房算唔錯啦,幾新淨。大約兩年之前,水魂奸剛開業,我去過一次做港式雀仔按摩,兩年後舊地重遊,硬件都冇乜點變。

水魂奸保持粥店之價錢,中式標準房¥68 三個鐘(135 分鐘)送按腳 70 分鐘(簽小費上限 ...
蘿兄,
咁 ... 以前既...
瘦肉粥,
鮮奶粥,
鮮鮑粥 ...
重有冇得食呢?

定系淨得白粥?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。