推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

33 12
發新話題

炒菜日記 - 好人壞人?

上次果個 ... 你就好 ...

陪我坐果件排骨,食在我半包煙,坐係度又痞又戙,真可遇不可求 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-15 08:06 發表
上次果個 ... 你就好 ...

陪我坐果件排骨,食在我半包煙,坐係度又痞又戙,真可遇不可求 ...   
at least not a pork chop ...   it is a slim 排骨 wor..

Luck is still the most important factor and even old birds could not distinguish whether she is a good girl or not in that 30 sec to 1 min selection process.

引用:
原帖由 joe98 於 2009-7-14 18:21 發表
依家D女真係好難攪一代不如一代好!!
totally agreed...
依家玩 D feel 吾同以前...
所以自己同好多朋友係落K 前, 心裡都有數,
岩 feel 岩玩先 ON, 吾係就去SN
K場玩擺抵$200轉去SN場訓都算係現代部份去玩既人既玩法了.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-15 01:21 發表

我0既經驗啱啱有D唔同。。。。。
同樣係絆倒。。。搵左件第一日下海(不過唔係小妹妹)。。。。
不知幾好feel....第二朝真係唔叫佢都唔肯走(佢話陪到我下午3∼4點都得!!!)。。。
仲唔係死訓 ...
SIMON兄講既女都有遇過, 佢仲同我攬住一齊起張床碌來碌去添, 也有D趕佢都唔起身, 依家遇到條女係點都好講運氣啦.

當然亦唔會所有女都是如我所說的, 不過我相信越來越多好似我講咁樣.

發生呢d事都無可避免,正所謂睇你有冇嫖運。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-7-15 11:12 發表

K場玩擺抵$200轉去SN場訓都算係現代部份去玩既人既玩法了.
I agree this is the most economical way of playing but I do not enjoy it as sna girls would have served 4-5 customers that day when you visit them at midnight.THey must be very tired already. I tried twice and got the feeling above.. May be I am unlucky.

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-15 14:29 發表

I agree this is the most economical way of playing but I do not enjoy it as sna girls would have served 4-5 customers that day when you visit them at midnight.THey must be very tired already. I tr ...
12pm后除了你講普遍mm已接過幾個客既問題, 而且呢個時間難找到好野添, 好多時要求會低一點, 要找好d既就要好耐性等mm2-3點下鐘啦咁就易等到好野, 如果唔係k女唔掂都唔會行呢一步找sn mm, 我都試過k女執一q唔對路叫佢走, 再call sn mm 上房再溫馨一下. anyway k or sn 都會睇到你個日係好唔好運.  

但家教差問題依家都好普遍.

回復 31# 的帖子

totally agreed, i also prefer K girls ON, but sometimes they stood you up or just didn't feel like to bring them back room...

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。