推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

辭任版主一職

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-7-18 19:10 發表
不過kelvin 真人靚過架車
嘩!!! 你 收 左 佢 錢 架

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-7-19 22:55 發表

其他版...例如???????
唔可以講details 架, 我有太多敵人, 費事比位人ban我喇. . ..(but if D人對號入座, 就唔關我事喇).
besides, 係我個人覺得果d係變態o者... 可能有好多人覺得好正常...   

引用:
原帖由 Japan 於 2009-7-19 23:10 發表

車版以外都.......比較多極品
我估炸
都係大佬大大明白我

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-20 05:24 發表

我覺得我個不幸 login name 影衰呢度咁

我老豆起左我個名有個"海"字就算啦, 上堂時成班同學都互傳睇penthouse, 龍虎門個細佬. 後來又遇到個成日改人花名的插班生怪獸先生坐隔離. 一下子就比呢個召偽君子佢 ...
好色呢家野我明白喎, 唔係太沉迷既我都明白既, 唔算變態...
就算係同性戀我都唔覺得係大問題... 可能我係女性(又係女校出身)比較接受到同性戀喇...
只係有d太令人覺得嘔心既僻好, 果d人先令人覺得變態o者...

咁有接班人未?? 要唔要一個投票呢?

男人唔咸濕,女人好心up!

年青人對愛同性有高度渴求,比陳掁聰做風水師更正常!

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-7-20 20:55 發表
男人唔咸濕,女人好心up!

年青人對愛同性有高度渴求,比陳掁聰做風水師更正常!
OT 喎各位
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-7-21 12:11 發表

OT 喎各位 fftopic:" /> fftopic:" /> fftopic:" /> fftopic:" /> fftopic:" />
hahaha... 睇黎軟pair pair對呢類topic, 有好多野想發表咁...
軟pair pair, 不如去吹水thread講喇...

引用:
原帖由 allure 於 2009-7-21 12:29 發表

hahaha... 睇黎軟pair pair對呢類topic, 有好多野想發表咁...
講 返 正 經~~~
交 接 完 成 真 係 麻 煩 晒

弓起,賀起,新板主幾時請食飯,落吧,卡拉ok直落
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-7-21 13:45 發表
弓起,賀起,新板主幾時請食飯,落吧,卡拉ok直落
你 得 咩

我得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 allure 於 2009-7-21 12:29 發表

吹水thread 係邊?

最 頂 果 個 擺明吹車水 就 係 lo
http://forum.timway.com/f/thread-202549-9-1.html

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-21 14:20 發表

你 得 咩
我得呀!!! 好耐無見你地, 幾時去飲野+唱K先????

引用:
原帖由 allure 於 2009-7-21 23:13 發表

我得呀!!! 好耐無見你地, 幾時去飲野+唱K先????   
等 我 度 度 大 家 D 期 先

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-22 00:18 發表

等 我 度 度 大 家 D 期 先
好野...   

in love with the nature...

唱 K 地 點
a. MegaBox Ceo Neway~ (係 17/F, 車 最 好 泊 15/F)
平日去四點後入有5hr free parking, 假期好似得3hr free parking

b. 沙田富豪花園
好 似 入 邊 果 架 都 係 Neway
幾 錢 一 個 鐘 就 唔 知

如 有 其 他 好 地 點 請 提 供

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-24 11:41 發表
唱 K 地 點
a. MegaBox Ceo Neway~ (係 17/F, 車 最 好 泊 15/F)
平日去四點後入有5hr free parking, 假期好似得3hr free parking

b. 沙田富豪花園
...
我無咩所謂.. 玩完都係call 車架喇...  

回復 43# 的帖子

咁你要攞支靚紅酒出來啦~加埋我有好消息想同大家講

相關搜索目錄: 紅酒
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

你 想 講 果 d 消 息 要 唔 要 我 係 到 幫 你 公 佈 呀

出來才公佈啦~~
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

不如就下星期六晚喇... 大家點???

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-7-24 11:41 發表
唱 K 地 點

b. 沙田富豪花園
...
MegaBox  Neway~  係咪有全單7折同海景房?

實際收費係咪真係平D?

引用:
原帖由 kk363 於 2009-7-25 02:05 發表
咁你要攞支靚紅酒出來啦~加埋我有好消息想同大家講
聽聞你都有好多靚紅酒喎 唔介意大家分享吓嘛

相關搜索目錄: 紅酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。