推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

不要錢的MM是最難搞的...

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 11:12 發表

口服定係內服先?
先內服, 剩下的的口服哦!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:48 發表

哦。。。  到底是MM難搞, 還是男人麻煩h:" />
Definitely is MAN la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:18 發表

鬼叫你鐘意做姑爺咩!溝的時候落重藥!記住以後每落一劑藥時,要加兩滴毒!所謂一啖沙糖一啖屎!
師兄,果然高明
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 23:57 發表

佢無挑戰性,,,可能唔開心掛
咪係,Kmy 諗住食完個護士,就食件醫生,再食只解X軍,再食首du之花
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:46 發表

師父有才又有財, 溝死女哪, 勁溝護士打補針哪!
有最多既可能係精蟲

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 11:21 發表

打針梗係要桔入去架啦...口爆都當係啦
下次叫個MM用假狗拮你

回復 30# 的帖子

我只是一條咸蟲!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:39 發表
我只是一條咸蟲!
呢個你認第二,冇人敢認第一

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 23:42 發表

呢個你認第二,冇人敢認第一   
咸D would compete this title !!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 23:36 發表
咪係,Kmy 諗住食完個護士,就食件醫生,再食只解X軍,再食首du之花   
师父既志趣果然不凡。。吾似我地。。。求其揾件无甘扒既泄一泄就鬼甘开心。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-7 23:44 發表

师父既志趣果然不凡。。吾似我地。。。求其揾件无甘扒既泄一泄就鬼甘开心。。。
How do you know his angle is considerred to be a Pork Chop in my eyes ????

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:44 發表

咸D would compete this title !!!
佢玩feel ,只能稱"淫"。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:46 發表

How do you know his angle is considerred to be a Pork Chop in my eyes ????
睇野啦 ...

我驚帶佢出野你硬左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 37# 的帖子

只是我還在尋尋覓覓!君不見我對老四一往情深嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 23:51 發表
只是我還在尋尋覓覓!君不見我對老四一往情深嗎?
通常唔見左果D就係最好

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 00:00 發表

通常唔見左果D就係最好  
Ever since I met her in the 1st day.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:01 發表

Ever since I met her in the 1st day.
我揾人捉佢返黎揾個籠困住佢,好不?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 00:03 發表

我揾人捉佢返黎揾個籠困住佢,好不?  
覆水難收!理智點說,我又可以怎樣?還是去玩吧!夜夜笙歌!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:08 發表

系你先好講!唔好去到玩時又成日扮死狗,唔叫囡坐喎

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:08 發表

先排 Programmer 走左我都好無引,依家咪 Happy happy ...  

希望就係明天 ma ...

回復 44# 的帖子

D囡唔得當然唔坐喇!Like those Pork Chop in Eur-Asia, asking for 3,6,9, 我D 錢好辛苦賺的啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:17 發表
D囡唔得當然唔坐喇!Like those Pork Chop in Eur-Asia, asking for 3,6,9, 我D 錢好辛苦賺的啊!
真系要去船廠睇睇,姑爺就話同兩條女難捨難離,唔知邊個呃人呢

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2009-10-8 00:27 發表

真系要去船廠睇睇,姑爺就話同兩條女難捨難離,唔知邊個呃人呢
If you want to go to confirm and clarify, I can go with you, but I don't think I can choose any girl. as the girls there are all either 5尺欠1寸 or Like a bamboo and looks like taking drug.

我沒問題啦......因為.我每次都是高瘦平又樣......,而且喜愛選樹熊嘛...  

百貨百賣...幾西既塲都有人去 ...有人鍾意肥..有人鍾意瘦..有人鍾意朱朳...

我就去到d西塲...好好醜醜都揾条囡坐吓,玩吓...最多就唔帶出街..好過一个人坐係度.......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。