推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

c hing, sounds good! have to try try, thanks!

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-10-10 01:32 發表
今日4台出左廣告啦,裝修真係好豪,應該係樓上骨之冠,價錢都同樣係樓上骨之冠
剛才上去望過, 100 分鐘收$348 ........好差貴喎...   因啱啱係 HM dup 完, 所以都係等埋的 c-hing 既包膠先算啦..

相關搜索目錄: 裝修 廣告

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-10 23:16 發表

剛才上去望過, 100 分鐘收$348 ........好差貴喎...   因啱啱係 HM dup 完, 所以都係等埋的 c-hing 既包膠先算啦..
me too!!等C Hing 你的報告喎!

引用:
原帖由 足仔大皇 於 2009-10-8 15:42 發表 你d資料0甘詳細,仲影埋相介紹 "人地" 既新舖,你仲利害啦
佢地個集團唔係野少的,如果你的係堅料,班陀地老骨妹的spa店有難了。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 東虫 於 2009-10-11 00:45 發表

佢地個集團唔係野少的,如果你的係堅料,班陀地老骨妹的spa店有難了。
唔係野少的集團??....

今日終於都正式去試了!
或許新開張無咩客喎...
見三四位穿制服技師經過
樣貌普普通通啦,接待員就幾親切

環境裝修的確較區內水療足浴場豪華
尤其是浴室設備
但感覺上似乎未有那份溫情感
或許都是新開張的緣故吧。
希望日後會有所改善

其實今日都無咩好講...
都是一般的程序
想講的是那有趣的水力按摩浴缸

技師為我放入水再倒入綠茶浴液
我踏進浴缸臥下,身邊和背後的水力便會自動開動
但我要將身體略為浮上少少,不能壓實缸底才會有好效果
於是不斷製做出白色的泡泡
無耐已將浴室變成如雪地般
我就似是沉沒於白泡泡中
浸夠便起身,缸底即噴出一水柱
幾乎弄濕了技師的衣服
我要離開浴缸才可停止它

另一點可講的是價格
有十幾廿項收費方式
我只抄低了幾項
似乎做得耐些時間仲抵咁喎

香薰美肌:
100分鐘 - 原價 $498,優惠價 $348
175分鐘 - 原價 $768,優惠價 $538

水療纖體:
100分鐘 - 原價 $598,優惠價 $418
200分鐘 - 原價 $1080,優惠價 $758

足療 + 美肌 (50分鐘 + 75分鐘): 原價 $528,優惠價 $368
足療 + 水療 (50分鐘 + 100分鐘): 原價 $718,優惠價 $498

原價就真的唔平

相關搜索目錄: 纖體 裝修 香薰 水療

Thank you.  Yes, the original price is not cheap.

回復 32# 的帖子

yes really not cheap,
個老細都好醒, 好生意可以隨時加番價, 唔夠做既亦可長期打折
進可攻退可守, 高招數

引用:
原帖由 messenger 於 2009-10-12 01:31 發表
今日終於都正式去試了!
見三四位穿制服技師經過
...
D bg 穿 mud 制服,d 制服有冇睇頭 ah

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-12 12:06 發表

D bg 穿 mud 制服,d 制服有冇睇頭 ah
只是像美容師的袍子

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 東虫 於 2009-10-11 00:45 發表

which group are they ?

another other spa belongs to the same group?

引用:
原帖由 messenger 於 2009-10-12 01:31 發表
今日終於都正式去試了!
見三四位穿制服技師經過

尤其是浴室設備
但感覺上似乎未有那份溫情 ...
how about the bg quality and services ?

相關搜索目錄: 裝修 水療

引用:
今日終於都正式去試了!
見三四位穿制服技師經過

尤其是浴室設備
但感覺上似乎未有那份溫情 ...
messenger 兄, 多謝包膠...不過太貴啦.   如果的女女質素唔得, 真係唔會去.

相關搜索目錄: 裝修 水療

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-12 20:31 發表 messenger 兄, 多謝包膠...不過太貴啦.   如果的女女質素唔得, 真係唔會去.
Hearing that some BGs come from HM

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-12 20:36 發表

Hearing that some BGs come from HM
啱啱係 HM 條 thread 睇到啦...重有我既新寵 Rainbow添 . .咁攪法咪真係貴都要幫襯下?

thank you for sharing

優惠價!!!.....咪即係惠康同百佳,本來賣$10,價錢牌就寫原價$15,特價$12,結果咪係比多左錢

如果收番正價, 咁既價錢去大場都得啦.唔慌會多人幫襯, 咁的女女搵唔到錢, 自然又會過檔另一間場,或者食番回頭草.

引用:
原帖由 htcw 於 2009-10-8 15:56 發表
頭先上去行左個圈,一入門口已有三個妹妹招呼,全部黑衫,其中兩個睇落好細個,我諗二十出頭仲幾靚,可惜不是技師。
房間是我見過尖咀上樓水療最好的一間,由其是水療房,除水力按摩浴缸外另有花灑企缸,每間房都有 ...
ching 你就幸運.有得參觀
今天路過,諗住上去望一望,點知有位姐姐仔話謝絕參觀,
咁我就話唔好意思,面朦朦走咗喇

相關搜索目錄: 水療

呢間野開咗未呀???

引用:
原帖由 伊健仔 於 2009-10-14 14:51 發表
呢間野開咗未呀???
K.B. Foot Spa was opened on 8 Oct.

回復 44# 的帖子

我上次唔係話明參觀,只係問左收費後,個姐姐仔叫我試下,我就話想睇下D房先決定,咁佢就帶我睇下。

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-10-13 22:16 發表

ching 你就幸運.有得參觀
今天路過,諗住上去望一望,點知有位姐姐仔話謝絕參觀,
咁我就話唔好意思,面朦朦走咗喇
上次係Mimi親自帶我參觀.

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-14 16:43 發表

上次係Mimi親自帶我參觀.
銀x泉mimi? 我見唔到佢喎.
咁ching有無即時比佢 返一part呢

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-10-14 16:49 發表

銀x泉mimi? 我見唔到佢喎.
咁ching有無即時比佢 返一part呢
我揾咗Michelle幫我做100min Spa

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。