推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] SPA CLUB-水療新感覺

睇CHING講得咁好,琴晚比電話MIMI BOOK左間VIP SPA房同埋BOOK左金巴利FANNY.

間房設備幾NICE,鑽石型玻璃浴缸,企身多頭花灑, 企係度都可以水力按摩全身, 仲有LCD高清電視連DVD, 連WALLPAPER都有DIAMONDS..燈光都有effect. 房間夠大,我浸完浴就係房內既躺椅小休一陣先至按摩

fanny按摩穴位都算到位,推油手勢夠滑,年齡約25-6,都算幾靚女

CHING冇講錯, 下次再黎此VIP SPA 房和BOOK 銀之泉既YOYO試下

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 la11 於 2009-11-24 15:32 發表
睇CHING講得咁好,琴晚比電話MIMI BOOK左間VIP SPA房同埋BOOK左金巴利FANNY.

間房設備幾NICE,鑽石型玻璃浴缸,企身多頭花灑, 企係度都可以水力按摩全身, 仲有LCD高清電視連DVD, 連WALLPAPER都有DIAMONDS..燈光都有e ...
哦....原來是師兄昨晚享用VIP SPA房
我上到去想參觀只可望門輕歎
於是同米米聊聊天

你想嘜銀YOYO過來這裡做?
我都想呀...貪心些叫埋Fanny起雙飛

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-24 17:30 發表

哦....原來是師兄昨晚享用VIP SPA房
我上到去想參觀只可望門輕歎
於是同米米聊聊天

你想嘜銀YOYO過來這裡做?
我都想呀...貪心些叫埋Fanny起雙飛
今日下午比電話mimi試下嘜銀既yoyo過黎這裡做,
原來佢今日已在這裡有5個booking做vip spa,
靚女真係太旺   ,間房比佢霸哂..
想做佢都冇期,唯有再等下次

引用:
原帖由 la11 於 2009-11-24 21:05 發表

想做佢都冇期,唯有再等下次 h:" />
係呢度想約銀既yoyo,睇怕要提前一日落booking

引用:
原帖由 la11 於 2009-11-24 21:05 發表

想做佢都冇期,唯有再等下次 h:" />
係呀~ 今晚有機會同她傾左幾句電話
她都話全日係金馬倫道依邊

引用:
原帖由 owen1985 於 2009-11-24 22:31 發表

係呢度想約銀既yoyo,睇怕要提前一日落booking
呢排新開業個幾個場,個個都咁旺,
冇提前幾個鐘落BOOKING實冇房
何況係靚女

引用:
原帖由 longneck 於 2009-11-25 01:04 發表

呢排新開業個幾個場,個個都咁旺,
冇提前幾個鐘落BOOKING實冇房
何況係靚女
係既,睇到141既廣告,間VIP SPA都幾靚,我今日都有上去想試下,點知爆房,唯有做普通SPA房..間房都算OK,夠靜,配有LCD電視同埋獨立DVD機,睇TV或聽乜音樂自己話事, 浸浴係大木涌,睇怕夠位坐落2個人,下次帶埋女朋友一齊上去浸個牛奶泡泡鴛鴦浴

相關搜索目錄: SPA 廣告

n77 ching: 我就想 yoyo 陪我浸多 D 啦!

昨天我是其中一個跟銀悠悠在 VIP 房做 spa 的幸運兒。
新場的設備和環境真係好正!非常喜歡那 Jacuzzi 缸和按摩花灑。
120 分鐘香缸美人,夫復何求!

引用:
原帖由 supreme 於 2009-11-25 23:59 發表

昨天我是其中一個跟銀悠悠在 VIP 房做 spa 的幸運兒。
新場的設備和環境真係好正!非常喜歡那 Jacuzzi 缸和按摩花灑。
師兄,自從俾你點過之後對Mimi嘅埸都好有保留,你係銀之泉嘅報告描述Wan Yin,上過去見過佢嘅師兄都知俾你點得透,佢45+又肥又矮,希望你可以寫D真實D嘅報告.
好老實你對Mimi真係好,但幫佢變成害佢.

http://xocat.com/f/thread-278557-6-1.html

我自己就糸Mimi管理嘅銀之泉試過幾個BG, so far 未遇到又肥又矮既BG. 依我試過嘅係 YoYo > 琪琪> Lily > 珊. 阿珊係young d, 但not MCOT. 不過後三個都巳leave左.

引用:
原帖由 yellow40 於 2009-11-26 16:38 發表
我自己就糸Mimi管理嘅銀之泉試過幾個BG, so far 未遇到又肥又矮既BG. 依我試過嘅係 YoYo > 琪琪> Lily > 珊. 阿珊係young d, 但not MCOT. 不過後三個都巳leave左.
好似YOYO仲未leave,
前兩日都有試過book佢做vip spa, 但佢當日爆左booking!

引用:
原帖由 supreme 於 2009-11-25 23:59 發表

同SUPREME兄有同感, 能有YOYO陪浸SPA實在係DUP骨之享受

引用:
原帖由 yellow40 於 2009-11-26 16:38 發表
YES! 同yellow40 ching 一樣, 係mimi所管理既銀同金做過好多次,暫未遇到又肥又矮既bg,可能我地比其他人幸運吧

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-11-26 10:55 發表

師兄,自從俾你點過之後對Mimi嘅埸都好有保留,你係銀之泉嘅報告描述Wan Yin,上過去見過佢嘅師兄都知俾你點得透,佢45+又肥又矮,希望你可以寫D真實D嘅報告.
好老實你對Mimi真係好,但幫佢變 ...
ching, 我應冇咁大影响力掛? 若你覺得我老點的話先在此向你賠個不是!  依我記憶,穎儀並不是美女一族。但她笑起來個樣算是頗甜 (sweet looking)、聲線都幾温柔。不是後生女,但說她45+又肥又矮似乎有些誇張。

無論如何,謝謝師兄提點! 若你有看我其它 post, 都應感覺到我不是亂嗡廿四的人。

以前喺4台有個人好喜歡攪亂檔,凡係有任何人開post講某大廈既任何單位既事情,佢都例必搗亂,真係好可憐

引用:
原帖由 supreme 於 2009-11-26 20:36 發表

ching, 我應冇咁大影响力掛? 若你覺得我老點的話先在此向你賠個不是!  依我記憶,穎儀並不是美女一族。但她笑起來個樣算是頗甜 (sweet looking)、聲線都幾温柔。不是後生女,但說她45+又肥 ...
supreme兄:

我相信你不是亂嗡廿四的人!

引用:
和yellow40兄也有同感

咁旺場,浴缸的清潔及消毒會否有問題?

相關搜索目錄: 清潔
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

FANNY同YOYO, 邊個好?

引用:
原帖由 patrickyk 於 2009-12-2 11:41 發表
FANNY同YOYO, 邊個好?
Yoyo就唔俾掂,Fanny就可以,彩虹仙子多D嘢玩(細細粒,身材唔差),不能詳述,自己上去慢慢探索

彩虹仙子靚唔靚女家 ?

Not MCOT, 但真係玩得, 自己上去試試, 值得一試.
但緊記,我有唔等於你有,我冇又唔等於你冇

引用:
原帖由 MR。JOHN 於 2009-12-2 18:13 發表
彩虹仙子靚唔靚女家 ?
係金試過彩虹仙子,屬靚女一名, 手骨唔錯。 但要提前半日落booking,仲要睇下有冇仙緣

不過今日上去鑽,VIP SPA 房又爆左,唯有再一次用大木桶房, MIMI推介新囡MEME, 話由做女賓推淋巴及美容轉到此場, 今日先返工,樣貌身材中上,推油手勢一流,對手夠柔夠滑,唯有按摩穴位力度仲欠少少 (可能係之前做女賓既關係), 如係唔太受力既 C HING值得一試.

臨走時MIMI話過兩日,又有彩虹仙子STYLE既新囡IVY返工.

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 n777 於 2009-12-2 22:01 發表

係金試過彩虹仙子,屬靚女一名, 手骨唔錯。 但要提前半日落booking,仲要睇下有冇仙緣

不過今日上去鑽,VIP SPA 房又爆左,唯有再一次用大木桶房, MIMI推介新囡MEME, 話由做女賓推淋巴及美容轉到此場, ...
n777 c-hing,  睇黎你都累積到唔少仙氣, 可以得到彩虹仙子既倦顧啦...

相關搜索目錄: 美容 SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。