推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[疑難] 好希望去CA 脫場『柴娃娃』一下!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 15:12 發表
but that night, you and metrazzo had your trousers on wor while myself and my friend were TEO...
你地后生仔放D嘛。。
讲真ND就真系可以看请女女好吾好。。吾使返到房先知踩K。。。

回復 25# 的帖子

哈哈。沒想到我比你們更清楚你們的老婆仔的波!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-27 15:21 發表

你地后生仔放D嘛。。
讲真ND就真系可以看请女女好吾好。。吾使返到房先知踩K。。。
so, are you saying that AA is old?  btw, you are super young, at heart and physical condition.

yes, it is a good way to have QC and in some cases, we change our targets bcos of the full QC done during this session...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-27 15:51 發表
哈哈。沒想到我比你們更清楚你們的老婆仔的波!
but we do not know your "wife" ball balls...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 16:05 發表

but we do not know your "wife" ball balls...
Hers super nice 34D.

回復 24# 的帖子

7少兄分咐到,就略略做個,報告拉!

經7少兄的教路,佛誕前一日就打電話給方媽咪訂房,剛巧那天媽咪過檔東方XX,沒所謂拉,反正未去過CA光豬場。7少兄真係唔話得,親自去現場幫我探路,話硬件很好,軟件也可以。

到佛誕那天,就和一早約定的5個朋友,分別來自番禺、珠海、虎門、平湖,我就和一個香港朋友開車從皇崗出發。本想著45分內就可到達。怎知 CA 鎮內大修路,又塞車,結果遲了半個多鐘才到。到后就吃晚飯至7點就上去訂下的 K 房。

K房大約有30平方,硬件確實不錯。媽咪進來後就話唔好意思,因那天才到,要開會,稍後再來。跟著就叫個男經理入來招呼我們。經理的招呼都不錯,向我們解釋消費,因我們都不什砌酒,所以就選了 1,000的經濟套餐,包果盆兩個、小食和青島啤x 打 (揀百威啤要加錢) 。那男經理還說有游戲玩:7.8.9;搵老婆;大碗盅,脫衣舞等等。

踢著經理就帶個 DJ公主入來,哇這個公主的樣子真的好扒,還有,JI 都唔笑的表現。我其中一個朋友就立刻叫她走。後來媽咪就帶左件幾省鏡既DJ公主入來。之後就開始帶女入來。D女都是穿晚裝工衣,質素都OK既。

哎喲,我們來之前,我就問我的朋友有冇膽量驗貨,有兩個大大聲話一定要驗貨,點知道當d女入來時,無個夠膽出去驗貨。結果推下推下的情況下,平時很含蓄的我,就膽粗粗去驗貨,結果就被我驗到件吸手波及彈手既貨,我就問她玩唔玩得、因為我好咸濕架,條女就對我說,佢都好咸濕,唔怕我。於是我就選左佢囉。

我果班朋友,平時牙眨眨,到現場都唔夠膽玩得開放。反而我就玩得相當開放,而我選既囡囡,亦沒令我失望。我叫她去搞我的朋友,脫他的褲,囡囡也照辦。

過了不久,有個服務員帶左幾個膠袋入來,每個囡囡都派一個袋,當時我唔知乜一回事。跟著我就見到囡囡們飛 bra走奶。如來果d袋是用來裝 bra的。跟著我就問她們為什麼不脫衣服,她們就說等下先。

玩到9點多,我就捉住媽咪問,囡囡資幾時會光豬,媽咪就說她會安排。等左一陣,就安排熄一些燈,跟著放跳舞的音樂,囡囡就脫去衣服 (但沒有脫老底) 跳舞。我選的囡囡就算是最開放,還主動站在桌上跳。

之後我就捉著媽咪問,囡囡會不會脫光豬,會不會有其它游戲玩。當時我見到媽咪面有難色,她只是說稍後會有安排。後來我選的囡囡跟我說,媽咪是新來的,而我們選的都不是跟她的。她也壓不住囡囡,所以唔多夠膽叫囡囡做乜做七。

後來我們走的時候,媽咪不停跟我 say sorry,話剛到這裡,不熟這裡的情況,還說下次再來招呼會更好。媽咪幫我們 booked的房也OK,房費238。

最後一談,那個 省鏡既DJ都好玩得,差不多被我的朋友灌醉。總括來說,都是我班朋友玩得唔夠放,如果大海、7少等在,情況就會唔同。

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-28 00:26 發表

Hers super nice 34D.
but we did not have the chance to even see them!

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-5-28 03:05 發表

經7少兄的教路,佛誕前一日就打電話給方媽咪訂房,剛巧那天媽咪過檔東方XX,沒所謂拉,反正未去過CA光豬場。7少兄真係唔話得,親自去現場幫我探路,話硬件很好,軟件也可以。
...
We visited this place early last year , their 2nd week of opening. It was still a si-man place there. I visited there bcos I knew a beautiful mami there.. those were the days!  

Good that they have changed to wild place. How about the quality of girls (look and figures), compared to other CA K, or even TX K that we went a few weeks ago?  

The hotel room should be good wor... Much better than the one next door..

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-5-28 03:05 發表

...
妈咪是新过档。。要一段时间才能做到野啦。。
除了超哥女女较好。。其他的女女得吾得呢。。有无带走呀。。后面果PART又点呢。。
之前我们去DM女女是光猪。。两个后生仔也光猪。。我就无。。一半啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-28 12:00 發表

妈咪是新过档。。要一段时间才能做到野啦。。
除了超哥女女较好。。其他的女女得吾得呢。。有无带走呀。。后面果PART又点呢。。
之前我们去DM女 ...
the rumor was that you were 100% naked!! clothes being taken off by nui nui

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-28 13:49 發表
the rumor was that you were 100% naked!! clothes being taken off by nui nui
那是对上一次。。。
上次跟你没有呀。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-28 14:40 發表

那是对上一次。。。
上次跟你没有呀。。
有一次我還彈大海和春天的"何B仔"!

回復 31# 的帖子

多謝阿超哥的report.

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-28 15:19 發表

原来系你。。。你下次小心D啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-28 16:24 發表

原来系你。。。你下次小心D啦。。。
不如你明天又 show 下何B仔,我再彈多一下吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-28 16:40 發表

不如你明天又 show 下何B仔,我再彈多一下吧!
饭堂系斯文场。。无呢D甘既野。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-28 14:40 發表

那是对上一次。。。
上次跟你没有呀。。
not fair wor to me and my friend. we were TEO and you and meterazzo...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-28 15:19 發表

i remembered last year at carnival, you were N as well and played faked ML with your girl. You were so wild that day.

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-28 17:16 發表

not fair wor to me and my friend. we were TEO and you and meterazzo...
我怕丑嘛。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-28 00:50 發表

We visited this place early last year , their 2nd week of opening. It was still a si-man place there. I visited there bcos I knew a beautiful mami there.. those were the days!  

Good that they  ...
果度有兩間東方XX的啊!兩間相隔很近,步行都是幾分鐘而已。我去的那一間是 River那一間。

回復 34# 的帖子

其它囡囡樣子都還可以,但玩得唔夠放,和在CP的差不多。結果我們6個人只有3個帶出街。上到房我都唔會 expect太多,果囡囡都係交行貨喲!

下次去,要唔怕丑同媽咪講清楚,上酒店房的要唔帶兔的口爆,仲要爆完後最少1分鐘至可以離開

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-5-28 21:34 發表
其它囡囡樣子都還可以,但玩得唔夠放,和在CP的差不多。結果我們6個人只有3個帶出街。上到房我都唔會 expect太多,果囡囡都係交行貨喲!

下次去,要唔怕丑同媽咪講清楚,上酒店房的要唔帶兔的口爆,仲要爆完後最少 ...
不如肉搏重夠激

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-5-28 21:34 發表

下次去,要唔怕丑同媽咪講清楚,上酒店房的要唔帶兔的口爆,仲要爆完後最少 ...
同妈咪讲也没用。。妈咪也管不到那个地步。。K女也绝少肯的。。能帮你吹下算不错啦。。

引用:

我夠話要D囡多水啦,媽咪都系隨便找個俾你 這些事可能連爹D都唔知噢

鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2010-5-29 11:21 發表

我夠話要D囡多水啦,媽咪都系隨便找個俾你 這些事可能連爹D都唔知噢h:" />
D妈咪推女果时就个个话好玩得既。新女第一日返工既。好好服务既。。麦都得既。。包你满意。。同去街市买餸听既差吾多。。D野买左返去好吾好就阁下自理啦。。听到麻木习惯晒啦。看到喜欢既就坐。。都吾使理个妈咪讲麦既啦。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。