推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 无言

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-5 19:12 發表

Club Girl 都係講金 ...

自問每次俾足有突 ...要借多少無托過手睜

xzy%#$%& ... 生日著到又黑又舊又扮憂鬱、返房仲要講埋晒D大吉利是野 (無非係想支上期肉金)、派彩時多多益善 ... 使唔使咁猖狂?生 ...
我遇到呢D女都系会笑笑口甘拜拜既。。。

"見怪不怪,其怪自敗"啦!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-5 16:39 發表

下一個可能是我, 看來我個庫也要進的后備貨了。。。。。。
JACK哥...唔係掛.....你哩對係我心目中..係一對壁人...做乜甘講啊?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-5 19:12 發表

Club Girl 都係講金 ...

自問每次俾足有突 ...要借多少無托過手睜

xzy%#$%& ... 生日著到又黑又舊又扮憂鬱、返房仲要講埋晒D大吉利是野 (無非係想支上期肉金)、派彩時多多益善 ... 使唔使咁猖狂?生 ...
KMY, you must have seen similar behavior in your XX years of experiences la.  Not surprising but your trust/respect on working girl will continue to drop (may be already to zero)...

能放下便自在,祝 Stan 哥早日康復。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-8 03:45 AM 發表
生命再怎麼粗糙!!!!!

我都要活啲很゛骄傲.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

Kmy 往往在旅行後可以醒悟很多很多事情,可惜可以一個人去旅行的機會不多,
有時晚上對住 Star Movie 便會好好想想事情,只是坐著眼睛不動,其實在想事情。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-8 18:45 發表
唔知STAN"身體"康復左未?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-9 09:10 AM 發表

唔知STAN"身體"康復左未?
身心俱疲....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 01:34 發表
身心俱疲....
Stan 哥仲未好翻。。。等你呀。。

回復 34# 的帖子

今晚出來吃飯吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-5 16:43 發表

Jack 哥,我看Kimchi 對你那麼好。她是對你癡心一片的!但永遠都"Hope for the best, prepare for the worst"!是最好的!
七公
Kimchi是跟定我了, 為我干什么都肯, 她家里所有人親人都喜歡我......., 是我沒感覺了, 要些新刺激.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-6 01:36 發表

JACK哥...唔係掛.....你哩對係我心目中..係一對壁人...做乜甘講啊?
西門兄, 係我要的新刺激....., 要去下井崗山羅.....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-10 13:40 發表
七公
Kimchi是跟定我了, 為我干什么都肯, 她家里所有人親人都喜歡我......., 是我沒感覺了h:" />, 要些新刺激.....
男人都系甘既啦。。LB1跟我三年啦, LB2也一年多。。真系少了刺激感啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 14:50 發表

男人都系甘既啦。。LB1跟我三年啦, LB2也一年多。。真系少了刺激感啦。。。
跟三年或跟一年。。。唔係問題。。。。

係你見到佢有幾長時間。。。。

好似我D。。SP。。最密果D。。。一年先見十零日。。。疏果D。。可能一年先見一或兩日。。。又點會厭呢。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-10 15:23 發表

跟三年或跟一年。。。唔係問題。。。。

係你見到佢有幾長時間。。。。

好似我D。。SP。。最密果D。。。一年先見十零日。。。疏果D。。可能一年先見一或兩日。。。又點會厭呢。。。
LB1就见少左啦, 一个月一次。。
LB2一个礼拜见一两次甘啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 01:34 發表

身心俱疲....
我陪你。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-10 15:37 發表

我陪你。。。
你陪拒疲惫。。定陪拒玩呀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 15:40 發表

你陪拒疲惫。。定陪拒玩呀。。。
of course. the answer is...

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 15:36 發表

LB1就见少左啦, 一个月一次。。
LB2一个礼拜见一两次甘啦。。。
LB2 你好似一個星期才見一次吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-10 15:45 發表

LB2 你好似一個星期才見一次吧!
比你识穿左添。。。最少一次既。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 01:00 AM 發表

比你识穿左添。。。最少一次既。。
唔好同我比...我最耐两个星期未离开个佢...

早知今日..何必當初

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 17:20 發表

唔好同我比...我最耐两个星期未离开个佢...

早知今日..何必當初
系咪仲挂住拒呀。。听日复合啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 02:42 AM 發表

系咪仲挂住拒呀。。听日复合啦。。
细佬有難..都唔陪我食飱钣..從長計議.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 17:47 發表
细佬有難..都唔陪我食飱钣..從長計議.....
今晚有应酬呀。。。h:" />听玩慢慢倾咯。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。