推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-5-21 22:34 發表
睇咗有師兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

讓我中肯的用文字親身帶各位再到此處一遊吧!

此推拿位於北角電車總站客家人飯店對面的一

幢商住單位一樓,地下大堂未算太飄亮但乾淨,唔

想等簻J師兄可 ...
你明唔明乜野係解釋等於掩釋呀!

有機會都要上去一試。

回復 23# 的帖子

this is one of the best report ever...thx for singchi ching well written report...i better not visit this place

如果大家想一想,好嘅有点兒質素都過對面海x , 加x華返工,$260蚊,老板巳經分大份,佢可以拿到多少

好彩有咁多正義o既 C Hing, 不然必定跌落屎坑。跌錢事小, 比o的速龍同暴龍嚇親小弟弟事大。

I went there once around 5:30 pm and the BG was not that old but i think i paid $300 ONLY

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-5-21 22:34 發表
睇鬫陵v兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

讓我中肯的用文字親身帶各位再到此處一遊吧!

此推拿位於北角電車總站客家人飯店對面的一

幢商住單位一樓,地下大堂未算太飄亮但乾淨,唔

想等簻J師兄可 ...
果度的浴室真係幾頂癮, 加上家庭式的硬件, 大開眼界.

$260, C9齋K兩粒,  相信可以一試吧!  

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-5-22 23:50 發表
this is one of the best report ever...thx for singchi ching well written report...i better not visit this place
The fixtures and fittings there are really deteriorating,
especially the shower room.   
If you would have no problem of being served by C9,
and would likely to enjoy their nice home-feel services,
then you might consider to try this massage parlour house.  

可以生存的話,一定有它的原因。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

如果齋蹨,費用同大陸差不多喇.
不過當然等大陸打風先需要上去喇

回復 23# 的帖子

Ching, 我本人上次都係3,4點去冒險樂園玩咗兩粒鐘, 真係唔知有咁大回響!

果度當正骨ok既
亦正亦邪

回復 37# 的帖子

但係上次個C9真係又唔錯喎, 可能佢part time出嚟偷跳啦!

尼間場已經超個20, 亦係小弟dup既第一間場, 估吾到Ching們既comments同我當年見既差p, 真係20年都不變. 我已經+幾年冇上過去. ?因為當我去過其他場之後, 就冇想過去番尼度。當然如果你只係想比$200-$300, 咁就冇乜選擇. 至於d BG既質素, 睇你自已可以接受既情度喇. 都要撞吓彩架.

Fully agree to the comment regarding to the environment of this place. Below standard and not acceptable.

If you are looking for a better environment (marginally better), you should try Ocean Palace at SKW. But that place supposedly only provide va service for 3 hrs. Cost you 510.

I've been to the place at NP once a few months ago, yes, all BG are over 30, but regular massage is acceptable. Don't want to go again because of the environment.

回復 40# 的帖子

正因為佢地年過30,才有人妻feel.  不過,環境確實差DD.

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 08:51 發表
正因為佢地年過30,才有人妻feel.  不過,環境確實差DD.
Over 30 is not a problem but 40+ and do not have any make up may look deterioating for majority of cases....

相關搜索目錄: Make up

really真係要睇真D先考慮試唔試

回復 42# 的帖子

好彩小弟上次試嗰個囡囡最多都係35-36, 否則真係對唔住自己brother!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 16:51 發表
人妻 ...........      

以咁既價錢來說, d房間都可以既  

間場齋dup可以~
什麼3拾幾人妻~~~  米玩啦,起手4字頭啦~~
間場上個月事頭唔玩啦,
事頭婆同契家佬繼續做落去~  
人事變動,有幾個做左好耐下既小姐都無做啦.家下好多時都係得兩,三個小姐看鋪~
可想而知上面咩環境
行開有d時間同無謂錢,上去dup下囉
good lucky
好圖自然多人回~最憎迫人回覆既PK

oh.my god !!!!!

老闆娘話個女會接手, 都唔知係唔係真既.  其實,有冇ching有興趣一齊頂咗龍濤, 改革為龍濤水療呢?  

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 09:11 發表
老闆娘話個女會接手, 都唔知係唔係真既.  其實,有冇ching有興趣一齊頂咗龍濤, 改革為龍濤水療呢?  
師兄,既然你有一個咁大膽既唸法,我會精神上默默既支持你,待你把它改革變身後,
我直情肉体上都以行動支持你,不過據我觀察此地,裝修費冇六,七十萬都實走唔甩!!

相關搜索目錄: 裝修 水療

回復 49# 的帖子

我們的忠旨係要"化腐朽為神奇"!
往後走人妻路線, 一於實行人人有工開! 將失業率一再降低 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。