推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] DS 第二擊 就比囡搵笨實

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-6-9 09:57 發表
鴻記,這間野,以前人客与女一起捉,打風時記得米去!
我重想試下呢間,乜原來咁危險架!

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 21:14 發表

小弟去鮋場少,覺得鴻X房同床都ok啵!
鴻寶........新明豬斜對面條街左手邊間SN/酒店...........

呢間場好CHEAP下......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-6-9 16:00 發表

鴻寶........新明豬斜對面條街左手邊間SN/酒店...........

呢間場好CHEAP下......
唔係鴻寶, 係鴻圓先岩, 係老魯果條街行入少少右手邊果間.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 16:27 發表

唔係鴻寶, 係鴻圓先岩, 係老魯果條街行入少少右手邊果間.
鴻"圓", 剛開(年半前)去過一次, $268全包, 個次D囡好少 (大約5~6個到), 唔得,

個部長話佢都得($300), 都冇簡, 搵外援,

有個便服囡囡入來, 小肥, 咁就入閘,

2Q, 但冇SAUNA SERVICE. 似快餐.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-8 23:24 發表
今次老友領隊  帶左我地上一間  唔記得叫鴻X酒店  喱間場198人仔  包砌  重有水床Body服務

部長帶左五条女入房  我在迅雷不及掩耳間   己選中一件最"企理"嘅囡囡  嬌小身型相頭80/100

囡囡 ...
我覺得DS SAUNA, 你睇價錢就知個場有冇SERVICE:

1) $168 & $268     快餐場, 就算所謂$268全套, 都係冇SAUNA SERVICE

2) $300                  有一定SAUNA SERVICE (當然比CP差好遠)

3) $400 UP            DS 高檔場, SERVICE 有一定保證

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-9 20:20 發表

嚇撚死我喇  喱鑊差D比個導遊害鳩死  重慘過激死  多謝hk2005師兄提醒

小馬哥  好耐無同你吹過喇  原來你都係DS愛好者  多D指教吓我喱個新手呀

咁DS係咪比  冬管安全好多呢??

吓  咁即 ...
咸象條野引一引, 就引到哂d 淡水老雀出來了~~~~  咸象今次真係功不可抹了~~

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 21:38 發表

仙兄跟你地團玩咩???
ds比dg安全好多好多.
小馬哥...我這隻新狼....都未有機會跟團去見識一下~~~

佢地次次去淡水玩...都食到lam lam 脷返黎....真係恨死隔離....

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-9 07:24 發表
今次老友領隊  帶左我地上一間  唔記得叫鴻X酒店  喱間場198人仔  包砌  重有水床Body服務

部長帶左五条女入房  我在迅雷不及掩耳間   己選中一件最"企理"嘅囡囡  嬌小身型相頭80/100

囡囡 ...
象兄阿妹都话左198系快餐离既播。都搞左半粒锺。应该箫慰会都吾会接受你投诉既啦。。

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2010-6-10 12:10 發表

鴻"圓", 剛開(年半前)去過一次, $268全包, 個次D囡好少 (大約5~6個到), 唔得,

個部長話佢都得($300), 都冇簡, 搵外援,

有個便服囡囡入來, 小肥, 咁就入閘,

2Q, 但冇SAUNA SERVICE. 似快餐.

:lovel ...
我覺得好多間場  都係用外援搭夠
引用:
原帖由 sinnid 於 2010-6-10 12:24 發表
咸象條野引一引, 就引到哂d 淡水老雀出來了~~~~  咸象今次真係功不可抹了~~
咁喱次我又覺得真你叻番次
引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 12:46 發表
象兄阿妹都话左198系快餐离既播。都搞左半粒锺。应该箫慰会都吾会接受你投诉既啦。。
海哥  我認為囡囡  有用"誤導銷售"手法之嫌  明明指定60分鐘完場  點可以話臨場變掛架  佢蝦我無經驗之麻
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-10 19:26 發表

我覺得好多間場  都係用外援搭夠

咁喱次我又覺得真你叻番次
海哥  我認為囡囡  有用"誤導銷售"手法之嫌  明明指定60分鐘完場  點可以話臨場變掛架  佢蝦我無經驗之麻
60分钟会吾会系最长时间。。KO就算完呢。。。

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 09:11 發表

基本上如果打風果d大場多數唔做生意會熄燈的.
同埋打風期間唔好去土湖果邊d sn場.
聽講果邊會危險d.
點解土湖果面危險D?細間D咩?

引用:
原帖由 nisden 於 2010-6-11 01:00 發表

點解土湖果面危險D?細間D咩?
其實我都唔知土湖係邊....聽個名,好似係d 土匪聚集的地方~

好耐無回來,時代真係唔用左,依家原來咁都叫搵笨實,有趣有趣.
直道相思了無益
        未妨惆悵是清狂

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-6-11 02:36 發表

其實我都唔知土湖係邊....聽個名,好似係d 土匪聚集的地方~
中惠, 西湖, 瀟洒果邊咪係土湖囉.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/11 11:50 發表

好似天鵝仔同系+麗宮廷都劗銦C打的貴¥5!

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-11 04:18 發表

好似天鵝仔同系+麗宮廷都劗銦C打的貴¥5!
宮廷OK架, 房間新, 囡服務好. $300全包.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 06:43 發表

宮廷OK架, 房間新, 囡服務好. $300全包.
呢間剛開時去過一次, 因免房費, 超多人, 等左個幾鐘都冇房冇囡, 卒之走人,

但係d房真係幾靚!!!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 03:50 發表

去過幾次真係唔覺危險,

西湖以前好好, 房大但舊, 但近幾個月多扒,

中惠$350 , 但房同囡質素都好!!!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2010-6-11 09:16 發表

去過幾次真係唔覺危險,

西湖以前好好, 房大但舊, 但近幾個月多扒,

中惠$350 , 但房同囡質素都好!!!
我係指打風期間果邊比較危啫!!
中惠剛裝修完, 房間梗係靚啦.

相關搜索目錄: 裝修

Sound quite good to me. Thank you !

引用:
原帖由 世界杯v5 於 2010-6-15 04:20 發表
版主按 : 廣告內容己被删除。
版主  佢在我個主題賣廣告  下次唔該 同我收番D廣告費先ban佢

相關搜索目錄: 廣告
來自狗扮人的地方

請問各位前輩, 去DS交通安排係點? 要幾耐車程?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2010-6-22 11:01 發表
請問各位前輩, 去DS交通安排係點? 要幾耐車程?
羅湖商業城有大巴去DS,一程大概90分鐘多D啦。遠過你去CA,CP架!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2010-6-26 13:12 發表

羅湖商業城有大巴去DS,一程大概90分鐘多D啦。遠過你去CA,CP架!!
唔使咁耐,唔塞車不用70min.!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。