推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

42 12
發新話題

轉貼_CP 歐亞被KO

引用:
原帖由 月光族 於 2011-4-16 00:21 發表

咁佢地點招呼鱓賭客同嫖客呢 ? 唔通叫鱓客全部去中凱
甘就要看5星酒店的定義。。。。。
中凱係酒店。。。。新東泰唔係。。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 yankumi 於 2011-4-16 00:15 發表

玩得 cheap, 為何是咎由自取呢?
道理與幫趁街邊無牌熟食一樣,肚疴乃咎由自取

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-15 10:24 發表

个晚啦人甘啱有C兄係隔籬房..佢話唔知點解淨係拉何XX一个,

成間酒店D嫖客都無事...唔通呢D就係傳聞既"選擇性執法"
呢度D官唔中意提民X黨D醜聞架 ... 因住

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-15 17:23 發表

乜你講咁多都係聽返來架咋, 咁你自己有冇見過
還是都係來討論區睇下野only ???

扑我見到, 但係暈我見唔到喎, 你係咪真係見暈0者...
最近有套3D 有好多扑,有好多雲   ,Mr. Strange 可能係指呢套好片
我地不如團購去睇呢套, 去學下野

引用:
原帖由 冰河 於 2011-4-15 21:58 發表

小弟就最鍾意strange兄這類師兄了,最好越多越好;這樣就可以減少K場的人流,唔使吓吓要六點鐘去「搶灘」......
聽講你最近係EA既外號叫"大姨丈"   wor ... 喺咪? 你揾親既都係大姨

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-4-16 06:41 AM 發表

聽講你最近係EA既外號叫"大姨丈"   wor ... 喺咪? 你揾親既都係大姨   
係咪冰河兄次次都話自巳唔方便啊??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-17 00:40 發表

係咪冰河兄次次都話自巳唔方便啊??
你今晚玩得開唔開心?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-17 01:38 發表

你今晚玩得開唔開心?
尋晚佢就實開心,有個長腿姐姐
我同肥七重俾佢劈到眼光光 .... 真係虎落平陽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-4-16 11:59 AM 發表

技不如人+屎骰爛飲 ...我話係"X落常平比虎欺'多啲!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-17 08:41 發表

技不如人+屎骰爛飲 ...我話係"X落常平比虎欺'多啲!!!
只怪自己耿直老實,遇著混混,輸左賴皮, 又要D女飲

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-4-17 02:59 發表

甘個長腿姐姐係高價版或平民版。。。。還是”女拳”。。手。。。?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-17 12:52 發表

甘個長腿姐姐係高價版或平民版。。。。還是”女拳”。。手。。。?
係果度就有D超班

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-4-17 13:09 發表

係果度就有D超班   
那地方是恐龍集居地 可以控制食望的地方

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-4-16 09:19 PM 發表

只怪自己耿直老實,遇著混混,輸左賴皮, 又要D女飲   
師傅成日都"..輸打赢要"..

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-4-16 11:29 PM 發表

那地方是恐龍集居地 可以控制食望的地方
有C兄想回头是岸...從此不近女色..這是一个好地方

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-17 15:14 發表

有C兄想回头是岸...從此不近女色..這是一个好地方
柴爺,分錢分貨吧

我地開個 topic 唔好在 Mr. Strange 個主場 chat , 唔好意思  

感謝師兄提供!確實要小心點∼這段時間小心為妙∼

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。