推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 大運風暴update : DH半山俾人close 左 ; 常平, 塘廈, 樟木頭都low profile‏

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-17 14:12 發表

今晚约了另一个有钱女啦。。她还说带个刚家里出来的过来一起玩。。
想到指數 100/100.......
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-15 09:38 PM 發表
所以話"Yung 人自 Yiu, 勇字當頭"清兵我自為之!

只要低調,無鬼唔死得人!
應该係"淫人自擾"....尋晚(星期二)常仔所有大倉開門迎業....

鹅仔成街雞头...問有無事...即答:..歌舞昇平...

唔知系咪暑假...成個飲倉扑扑脆...DF都係幾舊水..

晚上飯堂..冠蓋雲集...高檔軟件大量供應.飲酒唱歌...不亦樂乎!!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-17 18:09 發表

應该係"淫人自擾"....尋晚(星期二)常仔所有大倉開門迎業....

鹅仔成街雞头...問有無事...即答:..歌舞昇平...

唔知系咪暑假...成個飲倉扑扑脆...DF都係幾舊水..:ver ...
都唔知幾積極 tim ... 海牙邪骨有韓餐 wor...
幾間都有 +1 服務
尋晚飯堂都好多人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

公安發窮惡  

昨晚海虾大把好野食。。叫了有钱女过来。。仲带个姐妹正到无伦。。七公叫我临阵易帅添。。 。。下次吃。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 11:16 發表
昨晚海虾大把好野食。。叫了有钱女过来。。仲带个姐妹正到无伦。。七公叫我临阵易帅添。。 。。下次吃。。
都係果句, 下次海蝦記得叫埋我, 最多我提早請假....哈哈...

回復 31# 的帖子

星期五訂了。你來嗎?有大海,安全先生,阿態,我。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-18 13:21 發表
星期五訂了。你來嗎?有大海,安全先生,阿態,我。
諗計...中.....明天前回你...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-18 11:57 發表

都係果句, 下次海蝦記得叫埋我, 最多我提早請假....哈哈...
okay la.....call you every time where ever we go....

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 15:09 發表

okay la.....call you every time where ever we go....
玩埋呢個禮拜, 可能又要"講"小休了......

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-18 15:46 發表

玩埋呢個禮拜, 可能又要"講"小休了......
小休是多久呢。。。??
我十月中就开始休渔到一月一好啦。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 16:24 發表

小休是多久呢。。。??
你信佢?!唔夠一個星期又會發信息問你問我的了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-18 17:08 發表

無言...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-18 02:08 AM 發表

我仲惨..月尾回歸番邦...有排受!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 19:35 發表

吴怕。。番帮有OSIM。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 16:24 發表

小休是多久呢。。。??
休兩個半月?

今天去了ZMT 半記原來整個塘下所有K及桑也不準開,
根本沒有發生個這件事 ,D人作野俾我更勁,佩服佩服佩服佩服

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 19:35 發表

公主生日,記得帶禮物

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-18 22:34 發表

休兩個半月?
老虎回来啦。。。期间可以偷跳下既。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-18 11:37 AM 發表

公主生日,記得帶禮物   
边个公主???

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 06:39 PM 發表

老虎回来啦。。。期间可以偷跳下既。。
我而家一星期打二天麻雀..有時八圈..有時十二圈!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-19 10:59 發表

边个公主???
番邦公主

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 11:16 發表
甘你又雙飛咯。。

甘好quality? 真的要找機會去。。。好久未系gd 唱歌,好彩在上海跟D ching 唱了K,出奇地,仲碰到個飢哦的女女ON, 中比去騙左添。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-8-19 15:31 發表

甘你又雙飛咯。。

甘好quality? 真的要找機會去。。。好久未系gd 唱歌,好彩在上海跟D ching 唱了K,出奇地,仲碰到個飢哦的女女ON, 中比去騙左添。。。
骗左麦呀???

寻晚饭堂出奇的多女。。以前礼拜六迟少少都无晒女既。。寻晚我地食完饭八点半到房。。仲有几十女女未上班。。任拣。。。D妈咪就一直在推女。话陪下饮酒。。我都坐了一个。。。

好多师兄怕怕吴出离搞到D女女好难搵食啊。。我们就好搵食。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。