推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

公公正式出宮

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 11:17 發表
噢... 今個星期有變數... 頂, 某某病倒了... 昨晚又放工過左去... 睇怕今個星期要照顧某某抽唔到身了...
原來某某就是那拉氏,你就係大太監來連英!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 13:51 發表

原來某某就是那拉氏,你就係大太監來連英!
佢系大孖...但系我久唔久見到細孖都仍然有幻想... 唔系想點... 不過.. 男人既野.. 好正常啊..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 17:25 發表

佢系大孖...但系我久唔久見到細孖都仍然有幻想... 唔系想點... 不過.. 男人既野.. 好正常啊..
孖妹雙飛的確是令男人有無邊的幻想的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 17:46 發表

孖妹雙飛的確是令男人有無邊的幻想的!
:lol。。。。。。。。。。。。
。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-20 20:38 發表 :lol。。。。。。。。。。。。。。。。。。:cla ...
大根,你唔好想了!大孖钟意上你,细孖唔会再俾你上的了!姐夫!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 23:30 發表

大根,你唔好想了!大孖钟意上你,细孖唔会再俾你上的了!姐夫!
頂, 故事就系甘發展了...
認識細孖在先, 當然有乜乜乜啦...
之後識左大孖, 就喜歡左大孖, 細孖嬲左一輪, 不過後來都無事...
當然, 佢而家系叫我姐夫... 當然亦一定唔同我乜乜乜了... 我亦都唔想...
至於心中有可想法都系諗下個種...唔會亂黎喇... 我系鹹濕(呢度有邊兄弟夠膽話自己唔系), 但我唔系傻既..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 17:25 發表

利害!佩服! 食完细孖食大孖! 如可以大细孖双飞就至高境界了!!!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-10-21 10:10 發表

利害!佩服! 食完细孖食大孖! 如可以大细孖双飞就至高境界了!!!
唔好比人知啊...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-21 09:43 發表 頂, 故事就系甘發展了... 認識細孖在先, 當然有乜乜乜啦...之後識左大孖, 就喜歡左大孖, 細孖嬲左一輪, 不過後來都無事...當然, 佢而家系叫我姐夫... 當然亦一定唔同我乜乜乜了... 我亦都唔想...至於心中 ...
C兄,你試過大細孖一齐食未。。。。。我就

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-21 12:50 發表
C兄,你試過大細孖一齐食未。。。。。我就
我? 唔好問啦...呢度好多二五仔, 再講就有人知道佢地系邊個喇...

回復 4# 的帖子

不会吧,你个样又唔系好骗
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

thank you for sharing.

當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 ,拍拍蘿柚,要不EU解體,要不有能力的脫離,or把陀衰家逐出,自生自滅。

在呢日未到前,股票都係有衰冇旺,所謂反彈都係虛火

有些國家唔入 Euro 現在佩服他們的智慧

日本仔三年換六個首相更是 thumb up,令日本人明白唔好依賴政府

共產黨鐵腕,睇住溫州仔跳樓走路,頂住銀行,其他的亂不了,至少,但願如此

現在這段時間,買落沽空本有可為,可是香港牛熊打靶既 volume 係 Las Vegas 既10倍,是澳門(號稱世界第一賭城既4倍),香港才是世界第一大賭場 ,大鱷圍住個 Pool 炒上殺熊炒落殺牛,呵呵 ... 連孖展都唔使補,同散戶賭大細,到位即打靶

先排連糧食都賭,CBOT 的升跌已無理性可言,KMY 做了幾十年,都感唏噓

忍耐是美德,如果小注怡情,可考慮些 1,000 點的熊証,手上有貨宜盡沽,第日在低位再入,KMY 沒有麥嘉華的悲觀,但年底15,000點以下是我的估計

微末淺薄,請指導

相關搜索目錄: 銀行

多謝師傅指教... 真的無乜信心了..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-23 09:26 AM 發表
當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 , ...
老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家要倒輸!!!

沙士...雷曼爆煲"我地"未驚過...今鋪..係柯達细佬"柯突"!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-24 10:23 發表

老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家 ...
細佬一定及唔上各位大佬既財力, 但系呢次我都輸到入肉.. 之前買賣房子賺到既錢都變左蟹... (唔好話我抄樓, 只系賺小小水位就放手個種)...
有部份重系我前老虎既添, 搞到而家分開左都重好似欠左佢甘... 真系比個市玩死...

而家唔敢再投放資源, 只系想跟d大佬沽下個市, 又系賺返小小就走頭個種... 而家個市甘, 真系走慢d都死...

回復 38# 的帖子

Wa!!!!  Agreed 100%.  Surprised to see expert opinion here.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-24 10:23 發表

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家 ...
柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 08:22 AM 發表

柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...  
睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个就pang走..飯堂是天堂呀!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 01:40 發表

睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个 ...

點解?唔明 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 07:34 PM 發表

點解?唔明 ...   
捧mami場坐第一條囡.......15分钟,有十分鐘望住個电話....mami話幫我換..唔洗比$!!!

第二個坐左半粒钟話九點家姊從廣州過來找她..要早走..收一舊...

第三個坐抵無耐有人話鐘意..點知佢話唔方便..mami話佢唔早響..吊條囡..又話叫唔好比$..我係門口比咗一舊水佢!!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 11:34 發表

捧mami場坐第一條囡.......15分钟,有十分鐘望住個电話....mami話幫我換..唔洗比$!!!

第二個坐左半粒钟話九點家姊從廣州過來找她..要早走..收一舊...

第三個坐抵無耐有人話鐘意..點知佢話 ...
边间五星大场呀。。CP..??  
不过师兄已自己带女。。再坐女就吴系帮女啦。。阻住人搵食添啦。。仲坐三个。。

係咪星期五六呀, 咁好多女一個星期都係搏兩三晚
如果唔係去街, 諗下計走另一台都係正常既.
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 47# 的帖子

我一有空就開始寫一篇叫做"連續兩個星期飯堂踏屎記"!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-25 12:32 發表
我一有空就開始寫一篇叫做"連續兩個星期飯堂踏屎記"!
点解吾带你D旧菜过去呢。。周五六饭堂一般都无好野啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。