推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

'依家好多技師都無咩癮做下去
好的技師會另覓較好待遇場
我地便會跟佢地走咯!!!'

咁你唔再攪姝?
明明一間雅緻而價錢抵的場,
若搞成人去場空,可惜.

聽日有金多寶,有乜心水。 

你趁收X盡地一煲?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-14 17:42 發表
'依家好多技師都無咩癮做下去
我地便會跟佢地走咯!!!'

咁你唔再攪姝?
明明一間雅緻而價錢抵的場,
若搞成人去場空,可惜.
都無辦法架!
佢老闆唔知想點定位!
又唔識去珍惜員工
客數少左我地仲好啦!!!
唔駛要啪房!!!!

咁等我轉你去主場標尾會先. ^^

引用:
原帖由 6769 於 2006-8-14 03:36 AM 發表

咁都得, 即係唔鼓勵 mark 單 !

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-14 12:02 PM 發表
其實之前係佢老細自己提議設MARK單獎金
但又唔鐘意有咁多客人電MARK技師
因公司會賺少了
佢的確係自相矛盾!!! :@

依家好多技師都無咩癮做下去
我地便會跟佢地走咯!!!
佢老細的 ...
唉, 不知所謂!
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-14 07:15 PM 發表

都無辦法架!
佢老闆唔知想點定位!
又唔識去珍惜員工
唔駛要啪房!!!!   
我都會有個私人好處, 以後唔使港九兩邊走!
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

回復 #35 28性情中人 的帖子

你終於抵步喇!   

回復 #36 messenger 的帖子

年纪大, 手腳慢

笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

新技師之酒實午

最近又來了幾位新技師
好似係: 孖棍、實漆(駝兄試過了)、酒實午...

我果晚試了酒實午
染了略為紅色頭髮的她
樣子過得去,之前在足浴店做全身按摩技師
落點算準確且達中上力

如果D女唔得(或無心機做),我都唔多想去D咁既Sunna,所以D老細都囡囡一定要好D,咁樣佢地先會比心機去做。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-14 11:15 發表

都無辦法架!
佢老闆唔知想點定位!
又唔識去珍惜員工
唔駛要啪房!!!!   
信差兄......新人來....舊人去.....咁點呀.....唯有密切留意啦.....

聽聞佢地出mark單獎金也要廿多萬喎,可能老細肉痛掛。宜家無mark單,囡囡又無心機待客,真係得不嘗失。

to Blue Sky.....

mark既錢係慳左, 之但係d技師唔同你留客, d客走晒, 到頭來都係得個桔

我呢頭番去 o個頭又要走投

回復 #45 happycamel 的帖子

camel兄, 你走投走去邊?

擺酒o甘 係o甘意四圍

睇尼要封番封老毛先喎

回復 #45 happycamel 的帖子

唔好走住.....

今晚見到有新人黎見工
嘩!!! 唔捨得走住喇!!!
仲幫手賜予她號碼

仲見到位長髮新主任
原來與她是曾經相識過
太好了! 鞋弟放幾日假
都有熟人同我跟進了!

師兄, 今晚又有收獲喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。