推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

深圳飞巴走奶K。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-11 17:49 發表
战友H话深圳都有好似CA K甘飞巴坐台。。D制度就似CA,CP。。果场好吴错。。问我去吴去。。耿系去啦。。见识下嘛。。

六点三皇岗车 ...
罗湖偷吃好哦,又快又方便...里排同kim在东门住2佰几酒店,系海鲜街吃海鲜都几写意......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
女女不知几好反应。。白白滑滑。。又靓又梃。。当然是水常流啦。。。最难得既就系任做。。甘我咪又贡献了三宝咯。。(系咪似膳稿呢。。 。。)
真係好膳下喎(講笑), 引到我都想去

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-1-13 10:43 發表

罗湖偷吃好哦,又快又方便...里排同kim在东门住2佰几酒店,系海鲜街吃海鲜都几写意......
維亞納ok, 安全, 舒服, 海鮮街行到最美轉右麥記果度有間x湖, 比較舊, 但勝在全幢都係酒店 (深圳好多租兩層就做酒店), 都唔駛兩舊水

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 00:48 發表
呢度d女三分之二都不出去,怕各师兄去到失望。。。小弟亦会尊守版规不会介绍某一个场,请恕不会回各师兄的pm...
深圳場好多都係咁, 就係因為咁, 我都唔敢叫師兄們去玩....免得掃你地慶....

引用:
原帖由 Retav 於 2012-1-13 09:44 發表
呢排真係病到五顏六色。
海哥那天晚上你见到我,我最后都只係同条女瞓到天光。
乜都无做。
第二日同七公返香港,一野送自己去急症室。
吊,原来烧到104仲话有肺炎,好 ...
我都希望自己呢次閉關真係可以成功....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-13 01:38 發表 叫條靚囡囡陪一晚飲酒唱歌,比3舊水坻到爛啦...飲到微醉回港,連房租都慳番..一樂也.
三旧真系抵到拦。。不过可以汁埋就更好啦。。!

引用:
原帖由 Retav 於 2012-1-13 09:44 發表 呢排真係病到五顏六色。海哥那天晚上你见到我,我最后都只係同条女瞓到天光。乜都无做。第二日同七公返香港,一野送自己去急症室。吊,原来烧到104仲话有肺炎,好 ...
果日看师兄真系好病到好藕下。。。。休息好有空再一起玩啦。。!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-1-13 10:43 發表 罗湖偷吃好哦,又快又方便...里排同kim在东门住2佰几酒店,系海鲜街吃海鲜都几写意......
下次就叫埋师兄来偷跳下啦。。

引用:
原帖由 Bravo 於 2012-1-13 14:49 發表 真係好膳下喎(講笑), 引到我都想去
在深圳是一个去处。。但女女少。。跟CP那种嘘撼就无得比,大部份不出去。。要有心理准备拣吾到女。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-1-13 15:35 發表 深圳場好多都係咁, 就係因為咁, 我都唔敢叫師兄們去玩....免得掃你地慶....
有心理准备就吾会扫庆既。。SZ就系甘既嘛。。真正玩就耿系去CP啦。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-1-13 15:36 發表 我都希望自己呢次閉關真係可以成功....
师兄闭关吗。。闭多久呀。。我一般闭三到五天。。

引用:
战友H话深圳都有好似CA K甘飞巴坐台。。D制度就似CA,CP。。果场好吴错。。问我去吴去。。耿系去啦。。见识下嘛。。

六点三皇岗车 ...
你就好啦...又食到好野....
唉...我就慘......日日捱緊印度咖哩......

唉, 呢次唔系野小, 我甘大個人未試過病到甘金..
所以呢幾日好返, 點都要食返幾個女女...

不過就唔敢過夜了... 始終家事未搞好...

柴爺, sorry, 二經打左車輪了... 哈哈...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-11 12:21 發表 开埋名就真系卖广告啦。。sorry....
咁你講乜都得喇

真係好想知係邊間

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 01:13 AM 發表

在深圳是一个去处。。但女女少。。跟CP那种嘘撼就无得比,大部份不出去。。要有心理准备拣吾到女。。。
上次係豬肉王朝(水圍)..條囡話唔出街..我第二次再去揾佢..

mami話幫我同條女傾...搞掂...實情喲囡扮野...去多兩次就得...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 07:43 發表 上次係豬肉王朝(水圍)..條囡話唔出街..我第二次再去揾佢..mami話幫我同條女傾...搞掂...實情喲囡扮野...去多兩次就得...
出得离返工就实煲到拒地既。。。只系好多师兄吾系可以成日出动的。。当晚无得吃就吴知下次是何年何月啦。。。都系吃左至讲好d...我就系啦。。下次先吃喔。。今晚点呀。。

引用:
原帖由 Retav 於 2012-1-13 09:44 發表
呢排真係病到五顏六色。
海哥那天晚上你见到我,我最后都只係同条女瞓到天光。
乜都无做。
第二日同七公返香港,一野送自己去急症室。
吊,原来烧到104仲话有肺炎,好 ...
嘩,乜咁大鑊啊! 公公保重身體 !
(不過我自己都病左個幾兩個星期,不過一樣weekend約左女去常仔,結果日頭食幸福傷風素瞓覺,夜晚就搏老命。。。 )

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 06:32 PM 發表

出得离返工就实煲到拒地既。。。只系好多师兄吾系可以成日出动的。。当晚无得吃就吴知下次是何年何月啦。。。都系吃左至讲好d...我就系啦。。下次先吃喔。。今晚୅ ...
使唔使晚晚開餐呀...好野梗係要捕架啦...俗話有云...

妻不如妾,妾不如偷.偷不如偷不到..你明唔明呀....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-1-14 09:47 發表 嘩,乜咁大鑊啊! 公公保重身體 !(不過我自己都病左個幾兩個星期,不過一樣weekend約左女去常仔,結果日頭食幸福傷風素瞓覺,夜晚就搏老命。。。 )
食粒幸福伤凤素就可以博命即系无事啦。。。

有甘好
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 10:18 發表

使唔使晚晚開餐呀...好野梗係要捕架啦...俗話有云...

妻不如妾,妾不如偷.偷不如偷不到..你明唔明呀....
嘩...甘有西門慶0既情趣......
甘你食完果件囡...覺得好唔好....值唔值得等呢?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 10:18 發表 使唔使晚晚開餐呀...好野梗係要捕架啦...俗話有云...妻不如妾,妾不如偷.偷不如偷不到..你明唔明呀....
我似雀仔嘛。。要密密食先得既。。食少餐都会脚软的。。

引用:
原帖由 血魔 於 2012-1-14 11:13 發表 有甘好
系呀。。真既。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-14 10:18 發表

食粒幸福伤凤素就可以博命即系は事啦。。。
係食左兩粒x5 ( 每四小時),結果兩日食左1盒 !!(係大陸叫幸福康x琳)!
上左去先發覺唔多妥,只好去天虹買藥 !
差d交唔到貨。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。