推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 第一次CP,第一次莞式

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 08:02 發表

FOC仲要讲灰。。
是種 SM 灰吧

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-29 09:41 發表

有feel嫁....40歳..理加因..或...泥枝....我諗我都食得落.........
p.s. 睇到最近有本雜誌封面..李美鳯...仲係非常正喎..

對大根哥我是十分佩服的,唔知五六十歲食唔食得落呢?

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 09:53 發表

呢D多数都可以FOC。。。。

可能有多少收下添

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-29 11:48 發表

對大根哥我是十分佩服的,唔知五六十歲食唔食得落呢?   
無辦法啦...鬼叫無人介紹姐妹咩....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-29 11:57 發表

無辦法啦...鬼叫無人介紹姐妹咩....

嘻嘻 ... 你要的話可止姐妹?阿姨阿嬸老母都帶來 .... 成隊生產隊,洗乾淨、晾乾水 ...

太厉害了。没有FEEL又出不了,但是又够硬让别人高潮两次,真的是高手。我自问没feel硬不起来几分钟

我都試過, 硬左入左重時間特別長, 係後生囡囡添, 身材可以, 白白淨又不算鬆, 就是不靚, 近乎有點醜, 鬼叫當時飲多左酒, 又太夜了實在沒有辦法, 諗住合埋眼, 用冥想大法, 出左就算了, 但係始終無 Feel, 最後都軟左出唔到 ....... 感覺無野慘得過當時半天吊的酷刑 .......    第二日拿拿聲去桑拿補飛 ...... 師兄遭遇, 感同身受 .....

引用:
原帖由 Sirius-Zeta 於 2012-3-29 14:22 發表
我都試過, 硬左入左重時間特別長, 係後生囡囡添, 身材可以, 白白淨又不算鬆, 就是不靚, 近乎有點醜, 鬼叫當時飲多左酒, 又太夜了實在沒有辦法, 諗住合埋眼, 用冥想大法, 出左就算了, 但係始終無 Feel, 最後都軟左出唔 ...
同情中。祝师兄以后长做长有

呵呵,師傅話齋:早洩其實是好事

咸D覺得,四十人妻未必系FOC,可能朋友甲的女朋友A,已收了中介佣金

引用:
原帖由 drm 於 2012-3-29 15:26 發表

咸D覺得,四十人妻未必系FOC,可能朋友甲的女朋友A,已收了中介佣金

有蜘蛛做英勇代表可以啦,In fact, 佢X到D囡囡個個上天堂,日後D囡囡遇著我呢種老弱殘兵,會唔會歧視?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:

难道房有一老,如有一宝?收了1500?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-29 16:00 發表

有蜘蛛做英勇代表可以啦,In fact, 佢X到D囡囡個個上天堂,日後D囡囡遇著我呢種老弱殘兵,會唔會歧視?  
耿有啦。。师傅无试过拣女时女女掉转个头吴想接咩。。我就遇得多啦。。。

引用:

咁即係比人賣左  ........ 隻豬仔 !!   

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 16:04 發表

耿有啦。。师傅无试过拣女时女女掉转个头吴想接咩。。我就遇得多啦。。。

囡見你坐幾件,佢未必有運行,所以唔想接

引用:
原帖由 Sirius-Zeta 於 2012-3-29 16:06 發表

咁即係比人賣左  ........ 隻豬仔 !!   
系咪即系吴觉意做左鸭呀。。但无钱收过只。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 08:04 發表

海哥,第二樣野咸D唔敢同你爭,但系,這種經歷之多,咸D一定要認第一

引用:
原帖由 drm 於 2012-3-29 16:59 發表

海哥,第二樣野咸D唔敢同你爭,但系,這種經歷之多,咸D一定要認第一
系咩。。好似次次见D哥都系坐五六条女喔。。点会话吴坐你呀。。。

估唔到咁多師兄留言!有d感動.......

佢唔肥,fit添
不過就「裝胸作勢」
真既一半都無,個shape仲....

還好佢有諗下屋企個件,有同我著雨褸!

回復 17# 的帖子

柴爺,我估姐......
見佢震到貓王咁,我先推得開佢走出房咋.......

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-28 23:37 發表

咁講就唔arm啦!FOC都要講"灰"的!
我唔知其他師兄
我就係

引用:
原帖由 Sirius-Zeta 於 2012-3-29 14:22 發表
我都試過, 硬左入左重時間特別長, 係後生囡囡添, 身材可以, 白白淨又不算鬆, 就是不靚, 近乎有點醜, 鬼叫當時飲多左酒, 又太夜了實在沒有辦法, 諗住合埋眼, 用冥想大法, 出左就算了, 但係始終無 Feel, 最後都軟左出唔 ...
完全係呢個感覺

引用:

吓?咁我咪變左做.............
oh no........

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-30 12:46 發表
估唔到咁多師兄留言!有d感動.......

佢唔肥,fit添
不過就「裝胸作勢」
真既一半都無,個shape仲....

還好佢有諗下屋企個件,有同我著雨褸!

唔使感動,我地對於幸災樂禍、落井下石是最最熱心的

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-30 12:50 發表

我唔知其他師兄
我就係
其實你問果四個真係問道於盲

血魔係 SM expert,你想揾條囡毒打你?通你櫃?

TT 擅長同囡囡 ML 但唔出野,所以谷左上腦,常常斷片

七少半夜係街邊捉蟬

至於我,給你要的資料我都未試過 ... Sorry Sorry 師弟...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 16:04 發表

我都试过

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。