推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

比著你, 插定吾插

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-2-8 12:01 發表
好, 再來:

我出來玩近20年, 由尖東玩到三星, 由香港玩到大陸澳門, 由獨自去偷歡到商務應酬. 多年來不雖然吾可以講mud都試過, 但都玩過吾小花樣. 爆房到就地正法. 1皇2后, 陀北俄日韓都食過曬, 什麼冰火口爆真軍 ...
擔定鄧仔, 霸頭位, 聽無上裝貓叔講咸野!!

My new target!!

好多男人銀包除左錢同証件, 其實都有套. 雖然自知有存貨機會吾大. 但都好過真刀真鎗. 不過我當時成手都濕曬(吾使問點解喇), 吾可以就咁申手入褲袋. 要搵野沒下手先, 但係房入面緊有ga幾張都先前比我用左, 亞女真係比我攪到好濕. 一時間, 我前所未有甘lai hai, 手又濕, 條褲除到落大比. 條女呢, 達係softer度, 好似未回氣. 我最後唯有用台上面ge清茶洗手. 亞女見我洗手, 坐左起身著反條under. 而我洗完手, check 左銀包, 証實無存貨. 但係無埋由因為d 咁ga事就算, 咁樣會谷死人wo. 唯有死死氣坐反埋去.
我: 出街好吾好?
女: ....
我: (己有d上腦, 神智不清, 好似以前比女非時咁) 係咪因為我吾夠英俊 (吓?)
女: 吾係 (終於有句新鮮d ga)
我:咁, 點解.
女: 吾夠時間.
我: 講mud 呀, 點吾夠間.
之後ga內容都吾知佢講mud, 而因為我吾想打真軍, 就同佢講, 我已經谷到就死, 如果再吾比我, 我真係時間無多. 你吾比我, 我要埋單出去搵人救命.

相關搜索目錄:

引用:
我前所未有甘lai hai
賴西???

continue.
亞女出左去, 到媽咪入, 我問佢你係咪想我死. 一係中招死, 一係谷死. 如果係你要一斉死, 如果吾你, 你快d搵人同我急救. 媽咪就講, 亞女可能心情吾好, 因為入房前比經理產完云云. 大佬, 因為比人產完就....頂. 媽咪連除話:吾怕, 大把女, 馬上比個好野你.

其實咁情形我可以講吾好咩? 吾好話走人, 我己經連企起身都有難度.

終於, 救護員入房. 一睇, 樣ok, 20多d, 再睇真... wet妹look, 以我多年經驗, 戰鬥力一定好強. 果然, 亞妹坐低無耐, 己搶先出手.....

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-2-8 13:00 發表
continue.
亞女出左去, 到媽咪入, 我問佢你係咪想我死. 一係中招死, 一係谷死. 如果係你要一斉死, 如果吾你, 你快d搵人同我急救. 媽咪就講, 亞女可能心情吾好, 因為入房前比經理產完云云. 大佬, 因為比人產 ...
快的啦

Good...........

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-8 12:35 發表

賴西???
應該係"拿手唔成勢"咁解......

呢次一定手到渠成啦.

舒服晒!
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

FXO 兄

都可能有意外架

喂, 咁多位大佬比下面吾好當睇"漿糊"小說先喇, 呢次真人真事, 係我ga慘痛經曆.  講吓比你會點先得ga!

唉, 曾經有女褲都除左訓係我面前, 我因為無套錯過左. 人生最大折磨都怕係咁, 如果再比一次機會我. 我一定代定一打係代, 希望"汁"夠佢12斉!

相關搜索目錄: 小說

唉!真又好假又好啦,總之呢個世界真係好人壞人乜人都有

希望唔好有人睇完照做就得喇!

(我都可能真係見得少,好彩呢十幾廿年來我都冇同過依類人去跳舞

相關搜索目錄: 跳舞

繼續努力,版主會支持你出野!

唔好流到成版係就得喇

師兄,唔好比佢停,繼續啦!支持你

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-8 22:01 發表

(我都可能真係見得少,好彩呢十幾廿年來我都冇同過依類人去跳舞
一樣米養百樣人, 你蒲左咁耐都聽唔少喇!!

繼續繼續.....十分奇待

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-8 22:01 發表

都唔可以話假啦, 因為在夜總會發生
都唔可以話壞啦, 因為囡囡都係自願

之不過玩法不同姐

yeah........

Although I can never play in this way, but really want to know the ending.

師兄,請繼續la....好想知道下文ar...

呢D夜場事件時時有發生,我一定會相信樓主,支持你.
妳是我的最愛,亦是我的無奈!

please !!! 繼續.. waiting!!!

5D 5D....don't keep us waitiing la....

多謝板主同各位支持, 而我自己亦吾覺得自己做ga野有可問題, 係一個攪野場同d女玩半推半就, 兩個成年人,你情我願, 各位話係吾係, 好多人同自己條女都係咁玩喇.

好, 入正題, 去過攪野場(特別係就地正法ga場)ga人都知, 你入場容易出場難, 因為如果你出完就走, 場係收吾到你幾多, 所以亞女同我講"時間吾夠", 其實我都多多少少明白. 不過屎可忍, 尿可忌, 慾火就忍無可忍, 何況當時已經上腦,  恐嚇佢老姆話要走, 佢一定出盡方法留我. 比個一睇就知係高手ga wet妹我.

佢坐低, 例行公事講幾句廢話招呼, 已經馬上抱過來抽我水, 而一捉住佢隻手, 吾, 有長甲, 已經知佢必係抓法高手, 而係我再有動作之前, 佢已快一步再出手, 一隻手當然捉鳥, 另一隻手, 竟然係出指..呀.

to be continue

鴨撈腸...
應該係長甲撩腸. 酸麻酥癢, 高手.
俾著個低B既,  一個唔小心, 果時就唔係出精而係出血.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。