推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

40 12
發新話題

[深圳] 正骨水-東方宗泉

回復 25# 的帖子

這也是的,我去因為情義結,慢慢地淡忘,

我就會去其他埸,因為也覺得這里偏貴,但也不值,

外面世界,大把好的地方,不要祇做井底之蛙

師兄!有冇中細型場可以介紹吓!

閒來本想番mark796做肩, 點知返早班, 已下班了

原本技師可互CALL, 但也不接, 可惜,

唯有介绍做了一個也不錯的779

原來她們也要咩QUOTA, 120小時,

不夠就要再陪訓個, 真慘

thx................

回復 1# 的帖子

喺皇岗都可以去玉清池,都好正。

终於又同796再玩缘份遊戲,今次我也醒好多了。

一早未出發前先打去東方宗泉前台問定她有冇上班,

確認她返中班之後收四點,掂! 立即mark定佢先。

到達後,终於可以和小美人重聚,拿拿林mark佢四粒鐘,

哈哈,小妮子,手细dup骨有力,比佢dup过之後,成身鬆哂

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-9 23:11 發表 皇室假期625 鬆腳,超靚model 身型,有1.68,有波有蘿,樣子甜美,唔知有冇人試過呢?
Happy ending 小費300. Actually model身型is actually no波no蘿, like coat hanger.

回復 3# 的帖子

Brother,

Is the service 東方經絡,原來把鬼, u tried in 東方宗泉 796 or it is a different sauna??

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 18:33 發表

我在大堂最勁四飛呀,一個修腳皮,一個按腳,一個按肩頸,一個做採耳,哈哈,四飛,做到盡
得唔得啊, 又做採耳又按肩頸

引用:
原帖由 garylock 於 2012-10-18 16:30 發表
Brother,

Is the service 東方經絡,原來把鬼, u tried in 東方宗泉 796 or it is a different sauna??
$289就係我所講既東方經絡, 我試了其中一個技師這, 好似係前烈線維護  不把唔掂

而#796是按肩頸的技師, 另外一个靚女技師. 我比較喜歡那種

引用:
原帖由 geileraffen 於 2012-10-8 17:11 發表
一個唔錯的正骨選擇。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 geileraffen 於 2012-10-8 17:11 發表
呢間好野黎架

中醫+ 正宗腳底按摩.....每次按完真係好似脫胎換骨咁......

引用:
原帖由 lomondsam 於 2012-10-26 00:25 發表

呢間好野黎架

中醫+ 正宗腳底按摩.....每次按完真係好似脫胎換骨咁......
呢間同埋美麗華酒店果間韓式(唔知執左未)都好耐冇去,好想試下高溫玉石房。

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

現在D骨妹好識得要銀紙下下都話加2至300蚊

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2012-9-9 23:57 發表

...一個按肩頸,一個做採耳...

好似有d危險~~~~  
睇完就算啦,唔好咁認真!

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。