推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 觀塘新開樓上骨 - 海洋足浴

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-11 11:09 發表 昨晚探望小妹, 小妹看似疲累, 心也痛, 希望她會繼續努力, 100%支持 過兩天會有年輕2x技師進駐, 甚為吸引, 小弟已排隊等候, 哈哈
这個廿零歲在開張日和另一個亦是suky妹的friend
一同來 我當曰亦有大膽提議她們來做  
驚喜的是其中一個今天真的來了
期望周末往訪
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-25 22:03 發表 今天在觀塘支持新開的樓上骨老板娘Suky 有幸試了大場出生既JoJo,她手骨不错,夠力位準,功架十足,幫我做中式揼骨, 香芬推油, 還送了幾下泰式拉跟, 爽  被佢dup完之後,真係覺得, 脫胎 ...
How much is the tips?

現在有兩位較後生的技師。
返曰頭的yuki  樣子不錯 我已做過
返夜晚的靜兒 我在suki舊公司時做過她
瘦 按得好招呼也不错 期待找晚和她重聚
God's mill grinds slow but sure.

招牌全部更換了,祝海洋足浴生意蒸蒸日上

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-19 18:50 發表 招牌全部更換了,祝海洋足浴生意蒸蒸日上
是的 外墙招牌昨天除下換上新的
廣告網亦今天改為海洋足浴。

相關搜索目錄: 廣告

觀塘區正好放工偷時間鬆一下

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-10-27 08:22 發表
本來上去試年輕新人,結果又做了Suki! 樣子身材依舊吸引,我覺得定是同區首選。最難得是一樣的JS,一樣的service,不一樣的收費!
早兩日都上過去,係揼骨期間剛巧遇著大興土木,係房聽到出面鑽野同講野,嘈到呢~我開頭都諗住揼九十,但真係集中唔到精神,揼左一個鐘,涼都冇沖就走左
正如樓上所講,以觀塘區的質素的確係一個唔錯o既選擇,除左老闆娘Suki夠青春外,仲有兩位少女坐陣,雖然手勢唔知好唔好,但唔揼得都睇得,有幾會再上去刺探一下軍情。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-27 09:54
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-27 09:54
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-27 09:54

我很享受和Suky 及少女之一靜兒即tina 共聚的時光
另一少女 想是yuki 收得早 我不常見

關於手勢
靜兒比yuki 多少少經驗静兒個面孔鬼鬼地 不過瘦了点

關於興土木之事 其實是那天拆裝冷氣機
工程當日完成之後应無再嘈並且更舒服
希望suky妹隨著請多了夜晚師傅
爭取早点休息 並多些人互相照应

相關搜索目錄: 工程

有一個新的返夜的技師叫唯唯
樣子不錯也後生  不過大件頭些
美容出身 推油舒服

最近一次見suki 白T 短褲 仍是那麽青春可人。

相關搜索目錄: 美容

我昨晚去咗燕子、斯文美麗、身材高瘦、手骨按得好到位、環境舒適、
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2012-11-10 22:09
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2012-11-10 22:09
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2012-11-10 22:09

引用:
原帖由 小玉兔 於 2012-11-10 20:46 發表 我昨晚去咗燕子、斯文美麗、身材高瘦、手骨按得好到位、環境舒適、
Suky都有向我介紹過燕子
見她笑得幾甜。

[海洋 足浴]

今天再返上去海洋搵燕子、冇预約、燕子做紧嘢、坐係度同老板娘聊了一陣、佢介绍一个叫啊秀俾我、手骨很好、按得好到位既、聽佢一講、试下、果然冇介绍错、一柔一刚、的确按得很到位、我的腰长期旧患、經常痛、她按完後我的腰完全松曬、按完全身舒暢、下次再搵返啊秀
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-13 13:57
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-13 13:57
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-13 13:57

阿秀手骨係師父級。

照各CHING講, 應係正,無VAS

回復 44# 的帖子

關於服務水平可以問技師

今天试咗香香、part1&part2都very good.

thank you

再次上海洋足浴、刚巧燕子有空、技术進步了很多、我的肩周炎、腰酸疲劳完全松晒、很舒服、part1&part2都很有耐心、很溫柔、又體貼、很有女友Feel
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-28 20:59
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-28 20:59
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-28 20:59

今日我上過海洋,啲人話轉咗老板,Suki去咗第度開,有冇人知道新地址??

引用:
原帖由 ivancousteau 於 2012-11-30 00:48 發表 今日我上過海洋,啲人話轉咗老板,Suki去咗第度開,有冇人知道新地址??
suki 仲係度喎
會不會是說上手 上手轉左俾suki後  在第度開?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。