推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

48 12
發新話題

前金巴利 spa 的 Rainbow 復出

佢真係一點都冇退步~~

回復 1# 的帖子

Hi Brothers,
where is 金巴利 spa?  Any more info on package and girls?  Thanks

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 garylock 於 2013-2-26 16:23 發表
Hi Brothers,
where is 金巴利 spa?  Any more info on package and girls?  Thanks
ching, please refer to post #14 & #15

引用:
原帖由 newkid 於 2013-2-22 15:46 發表
係尖沙咀打滾有三年以上的師兄, 對小虹(Rainbow)應該會有印象.

佢係我第一個(很少數)跟住轉場的技師,
佢總係比人斯文大方, 小家碧玉, 淡淡定定既感覺......

佢闊別多時, 竟然又在尖沙咀出現,
佢竟然出現在水 ...
早幾天終於約了小虹, 差不多有三年沒見了, 由她第一間場凱盟, 然後金巴利, 峇里島, 潞丹拿, 我也是她的捧場客
她的骨技一點也沒退步, 按背和推淋巴仍然是那麼舒服和到位, 她的聲線仍然是那麼嬌嗲和斯文
我本來酸痛的肩背被她按完之後, 真的疲勞盡消, 全身舒服晒
和她談起以前在別場的人和事, 重拾那些年的感覺, 有些技師也轉了行, 有些更做了老板, 有些仍在這行打滾   
那天Suki不在, 另一老板娘Mandy下次已幫我約了Coco.

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-3-2 11:51
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-3-2 11:51
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-3-2 11:51
  • messenger 金錢 +20 多謝分享 2013-3-2 10:41
  • messenger 威望 +20 多謝分享 2013-3-2 10:41
  • messenger 體力 +20 多謝分享 2013-3-2 10:41

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-3-2 10:13 發表 早幾天終於約了小虹, 差不多有三年沒見了, 由她第一間場凱盟, 然後金巴利, 峇里島, 潞丹拿, 我也是她的捧場客 她的骨技一點也沒退步, 按背和推淋巴仍然是那麼舒服和到位, 她的聲線仍然是那麼嬌嗲 ...
謝謝大師兄的分享與舊朋友重聚的感覺真好~Coco也是很值得試的技師,她的手法變化多端,享受感覺便多元化了~

小虹今日轉到御溫泉做了~

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-7 12:45 發表
請問有無地址、電話?

引用:
原帖由 mui 於 2013-3-7 21:44 發表 請問有無地址、電話?
漢口道馬會對面3樓

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-7 15:13 發表

漢口道馬會對面3樓
唔該師兄
佢都是用回舊名?開工時間亦都是照舊不變?

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-7 20:45 發表
哈, 唔怪得今日book 佢就話佢病咗啦....
咁又要重回御記啦!

回復 35# 的帖子

messenger & long_dum兄果然真正的元老級! 消息真靈通!

等我都重回御記先!

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-7 20:45 發表
same name ?

引用:
原帖由 mui 於 2013-3-7 23:21 發表 唔該師兄佢都是用回舊名?開工時間亦都是照舊不變?
對啊~                                                         .

what a great new!

回復 39# 的帖子

差D 唔記得多謝埋開post 的C Hing. 唔係真係以後都不可和伊人再聚呀

回復 29# 的帖子

呢幾日終於見到我的女神!!!

她果然係我心目中的經典BG! 甜甜的笑容加上誠懇的態度, 非能重一般的BG所能找到!!! 我不是評論骨技專家, 但她的力度和位置感總是準確的!

身材還是一樣的迷人 樣子還是一樣的可愛! 就像只是一個月冇見... 保養得還是這麼好~
期待下次再聚!!!

回想當年的金巴利, 其實那個SPA的浴池真的好專業, 好似可以水壓按摩的! 非一般地方能找, 好可惜最後都因各種原因之下結束...

本帖最近評分記錄
  • connector 金錢 +10 我很認同 2013-3-12 14:21
  • connector 威望 +10 我很認同 2013-3-12 14:21
  • connector 體力 +10 我很認同 2013-3-12 14:21
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-3-9 17:23
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-3-9 17:23
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-3-9 17:23

回復 41# 的帖子

visited her last saturday, felt so good to see old friend!

剛才打去御記,想mark小虹試下佢麉鬘\。但聽電話個女仕話:呢度冇叫小虹鴽獀v!唔知點解???

引用:
原帖由 simple1226 於 2013-3-12 15:45 發表
剛才打去御記,想mark小虹試下佢麉鬘\。但聽電話個女仕話:呢度冇叫小虹鴽獀v!唔知點解???
佢現在叫小喬

哦!原來改左名。唔該晒aero兄!

印象中她比較矮, 如果肥左半個碼..............

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。