推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

灣仔天樂里美越

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-22 17:25 發表 急問, LV今日放假, 難得有時間偷跳, 有無師兄有其他推介?
試下IVY

引用:
原帖由 itplay 於 2014-7-22 15:59 發表 請問信差兄仲有冇V的下落
和V已很久沒聯絡了,她和其他當時頗紅的幾位技師,都沒在此行了....

說到這樣好 ,要試下。

昨日試了, 地點都算就腳, 唯獨沖涼房只得一個, 人多就要排隊等
試了IVY, 主持人話佢係新手, 要多多指導
但IVY好俾心機按, 唔係HEA按, 屬二班中
埋單300+200
報告唔可以太詳細, 因為都算一個好地方, 大家明啦!

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-23 10:35 發表
昨日試了, 地點都算就腳, 唯獨沖涼房只得一個, 人多就要排隊等
試了IVY, 主持人話佢係新手, 要多多指導
但IVY好俾心機按, 唔係HEA按, 屬二班中
埋單300+200
報告唔可以太詳細, 因為都算一個好地方, 大家明啦!
Ivy是否河內那位?

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-23 10:35 發表 昨日試了, 地點都算就腳, 唯獨沖涼房只得一個, 人多就要排隊等儭掑FIVY, 主持人話佢係新手, 要多多指導但IVY好俾心機按, 唔係HEA按, 屬二班中埋單300+200報告唔可以太詳細, 因為都算一個好地方, 大家明啦!
師兄果然快手已試Ivy,我當日見過這位美少女,也準備改日一試∼位置都算易於找到,如果搭地鐵去,從銅鑼灣廣場一期地鐵站B出囗行過去,需時10分鐘左右∼

相關搜索目錄: 美少女

回復 30# 的帖子

應該不是吧,越女特色是流動性高, 手快有,手慢冇...

回復 30# 的帖子

我未試過河內, 所以答唔到你
但呢位IVY按得都好有心機
順帶一提, 另一位技師COCO細細粒, 皮膚白白, 很性感!!!

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-24 10:33 發表 我未試過河內, 所以答唔到你但呢位IVY按得都好有心機順帶一提, 另一位技師COCO細細粒, 皮膚白白, 很性感!!!
也有位文文,之前在尖咀場做過,細細粒樣子很甜美

終於試了Ivy,年輕貌美,越南少女情懷,入房即送上禮貌的親切,推按手法有板有眼也很用心,而且多招式而不會感到單調,真想不到她才入行只一星期,是主持人教導有方及她的領悟力高吧,也很有女友感呢

引用:
原帖由 zara2007 於 2014-7-20 09:30 發表 新開, @^(*(!^*$@() 90 min
收費應該:$298 / 90分鐘

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-24 14:54 發表

也有位文文,之前在尖咀場做過,細細粒樣子很甜美
差兄, 請問文文同Ivy是否之前在流星語做過個2位?

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-7-25 00:21 發表 差兄, 請問文文同Ivy是否之前在流星語做過個2位?
Ivy說只入行一星期,是在這裡學師的,而文文之前曾在尖咀某場做過短時期,至於再之前在那辰給L我就不知道了∼

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-25 01:02 發表

Ivy說只入行一星期,是在這裡學師的,而文文之前曾在尖咀某場做過短時期,至於再之前在那辰給L我就不知道了∼
謝謝差兄信息

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-25 01:02 發表

下龍灣執咗, 呢間可以一試

引用:
原帖由 rabbit2000 於 2014-7-26 19:23 發表 下龍灣執, 呢間可以一試
很久沒見rabbit2000兄出現了

灣仔新場2選1。最後簡魕O間,想試龠V南技師。

場內環境一般,得一個浴室

不過

唔使經大廳。

食完下午茶準時到步。行到門口已經有人開門。

一位廿到尾三十頭,中等身形,樣子甜美餫ady

招呼鬻琱J去。當時得我一個客,一共3個技師。

沖完身返到房,佢就關好門。點解無比我簡人

不過我都無出聲,因為對佢有好感Part 1 巧認真,

按得巧C服。其他洐囍h講喇!Ching們自已探討

拿拿聲著衫(太足鐘),佢鬺盚j離唱越南歌!

我問佢攪咩,佢話唔知几時先會再見面

(無語)。

連同道別時她一共叫鬻畯茼W6次,悗Y有轤F feel。
3+2已算超值,會再去。到底小弟試鷖鉽聰明鴽A一定知道

P.S. Ching 提到 Ivy 真係好靚,走前同佢傾髐L句,超可愛
第一次出包膠,寫得唔好,請見諒

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21
  • messenger 威望 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21
  • messenger 金錢 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21

引用:
原帖由 geedragon 於 2014-7-28 12:38 發表 灣仔新場2選1。最後簡魕O間,想試龠V南技師。場內環境一般,得一個浴室不過唔使經大廳。食完下午茶準時到步。行到門口已經有人開門。一位廿到尾三十頭,中等身形,樣子甜美餫ady招呼鬻琱J去。當時得我一個客,一共 ...
我應該估到師兄試了誰,哈哈!她之前都幾紅的∼Ivy不斷散發著少女之可愛風情

相關搜索目錄:

信差兄,她說:有個新同事返工,個樣好似Mandy ....(New)
引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-28 13:20 發表

我應該估到師兄試了誰,哈哈!她很像以前X福的一位經典技師呢∼

Ivy不斷散發著少女之可愛風情

引用:
原帖由 geedragon 於 2014-7-28 13:27 發表 信差兄,她說:有個新同事返工,個樣好似Mandy ....(New)
那天我上去就是剛剛見到這位高佻越南女孩上去見工,的確幾似Mandy Lieu 聽說下個月才上班呢∼

返緊啦!老闆娘調教中
引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-28 13:30 發表
等我天日上去超超
那天我上去就是剛剛見到這位高佻越南女孩上去見工,的確幾似Mandy Lieu 聽說下個月才上班呢∼

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-26 19:42 發表 很久沒見rabbit2000兄出現了
希望信差兄多多關照

近日星期日先得閒,心儀女神放假。哈哈,又有籍口去新地方,今次搵信生介紹既 Ivy。學 Ken 兄寫份精簡報告。

樣貌:其實今次係我第一次搵越女,偏中國樣但帶點鬼妹 Feel,笑容有點誘人,如果越女位位咁既樣我移民去越南算啦
身材:幾高挑,微胖,如果鍾意有肉地既 Fit 晒
年齡:她說她 22 歲,睇落又似,皮膚細嫩,有彈性,滑手
推按,推油:有待改善
技術:有些生手,但順得人,大方,臨別擁抱香吻送別,溫馨滿意。

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-7-29 00:46 發表
近日星期日先得閒,心儀女神放假。哈哈,又有籍口去新地方,今次搵信生介紹既 Ivy。學 Ken 兄寫份精簡報告。

樣貌:其實今次係我第一次搵越女,偏中國樣但帶點鬼妹 Feel,笑容有點誘人,如果越女位位咁既樣我移民 ...
Wind兄有福啦, 有香吻送

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-7-29 00:46 發表 近日星期日先得閒,心儀女神放假。哈哈,又有籍口去新地方,今次搵信生介紹既 Ivy。學 Ken 兄寫份精簡報告。樣貌:其實今次係我第一次搵越女,偏中國樣但帶點鬼妹 Feel,笑容有點誘人,如果越女位位咁既樣我移民 ...
wind_wind兄也去了 Ivy的女友感套裝很醉人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。