推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

77原來來自温莎

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-22 15:17 發表

Thank you!咁多霖巴有排做了.
想不到可以有如此又平又靚的場,一於下星期去試下先

引用:
原帖由 super123123 於 2007-3-21 14:35 發表

你曾提過的QQ,我剛好昨天做了,雖少少肥,但仍算後生,手骨剛柔並濟,佢話係Xanadu跟媚姐學?媚姐近年仲有收徒咩?入室弟子?QQ如果真係初學,真係學得好足,把聲講粵語國語都幾好聽, 練髀筋都到極限但未至過份,仲唱歌仔我聽同好識tum人, 如slim D就 perfect 了!

埋單時在前台見到一個省鏡夜更技師,
不過無膽問幾多號.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 09:32 發表

係, 不過女知客成日唔留意住,
到我行過又o益我貴姓.
又係掛住修指甲,到我上樓梯才覺察我,咁我駛乜再應,橫掂上到前台也有侍應迎接.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-24 00:48 發表

公司建議每粒伍拾蚊(貼係收銀處)
yes... this is good!! but I do pay more if service is ok but I feel welcome that they suggest this at front!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-26 09:34 發表

你曾提過的QQ,我剛好昨天做了,雖少少肥,但仍算後生,手骨剛柔並濟,佢話係Xanadu跟媚姐學?媚姐近年仲有收徒咩?入室弟子?QQ如果真係初學,真係學得好足,把聲講粵語國語都幾好聽, 練髀筋都到極限但未至過份,仲唱 ...
Yes... totally agree... massage service is little better than begginer but she did it with heart.. also same as you said, little fat but voice
I will ask Jack next time... thanks!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-22 15:17 發表

Thank you!咁多霖巴有排做了.
首先要同貓兄講聲唔好意思,因為約定個日言談間有少少誤會、衝撞。事後想起我亦有點錯。Sorry Sir ! (^_^)

I have try  #100 last night
聽經理話佢係 “師傅” 級
Part 1&2只 算ok 但係講說話就有D吋
成日話這間場多老細級人馬去(草根人就不準來嗎),
比tips都最少$100/ 1 hour
又想偷工減料做少D (要之用力地方做少少,有時只用只手肘代替)。

不過都係第一次比佢做冇得比較0廿多。唯有下次同貓巳再上去啦!

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-3-29 23:42 發表

首先要同貓兄講聲唔好意思,因為約定個日言談間有少少誤會、衝撞。事後想起我亦有點錯。Sorry Sir ! (^_^)

I have try  #100 last night
聽經理話佢係 “師傅” 級
Part 1&am ...
上次大家講笑o者,無計.
dup得唔happy味講出尼lor,
尢其做著老油條  

我今晚上去都唔多開心.

咁你今晚已上左LCW 為自已補數
我就星期六.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-26 09:34 發表

你曾提過的QQ,我剛好昨天做了,雖少少肥,但仍算後生,手骨剛柔並濟,佢話係Xanadu跟媚姐學?媚姐近年仲有收徒咩?入室弟子?QQ如果真係初學,真係學得好足,把聲講粵語國語都幾好聽, 練髀筋都到極限但未至過份,仲唱 ...
哈~你身經百戰多年,都仲會唔夠膽架咩~

引用:
原帖由 handjob 於 2007-3-30 02:24 發表

哈~你身經百戰多年,都仲會唔夠膽架咩~
唔敢當, 但因當時相熟主任在旁,有點不好意思.

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-21 18:21 發表
早班「鴨仔」及中班「沙律」可能係鎮場雙寶, 未試過會係你既損失
試過沙律了, 對不起, 我又不覺她寶.
對我來說,她做背節奏太快. 令我上身楛o不定,有時甚至呼吸侷促. 她是埋頭若幹型, 對客感受體貼嫌不足(因我已提過她).

個人覺得上次九巴果類手勢較夾我.

[size=-1]節奏太快的確係沙律既弱點!
不如再介紹個夜班 DoReMi, 她手勢不錯兼會泰式架

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-30 19:20 發表
節奏太快的確係沙律既弱點!
不如再介紹個夜班 DoReMi, 她手勢不錯兼會泰式?
靚唔靚, 後生?

大哥,請問日更7, 70, 38 你意見如何?

貓兄:

123樣貌只一般但身材則屬纖秀, 手骨非常了得
而日班首選2仔, 嬌小靚女兼手骨超掂

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-31 02:32 發表
貓兄:

123樣貌只一般但身材則屬纖秀, 手骨非常了得
而日班首選2仔, 嬌小靚女兼手骨超掂
再次謝謝意見.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-24 01:01 發表
77原來來自鉦
那個77已走左, 新的77來自Kowloon OPS,
少中女,手骨ok.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-2 09:29 PM 發表

那個77已走左, 新的77來自Kowloon OPS,
少中女,手骨ok.
sorry 過年前做過嘅77,咁快走左

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-3 02:13 發表

sorry 過年前做過77,咁快走左
聽講話樣唔錯.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-3 07:52 AM 發表

聽講話樣唔錯.
都話把聲好姣,成日咦.........

各位師兄,是齋場嗎????
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-4 11:46 發表
各位師兄,是齋場嗎????
是呀, 個director一向鐵碗, 但有無人私下偷偷無從說----this applies to all vegi saunas.

鐵碗....... = no hope = clustormers change other places ? = no business = "rusted 鐵"碗

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-4-4 14:14 發表
鐵碗....... = no hope = clustormers change other places ? = no business = "rusted 鐵"碗
咁佢都有客, 正如其它decent (in terms of environment, hardware) vegi saunas.

我今日傍晚剛在附近的卡記做完gym,在天橋上行過,那個接待剛剛吃飯,在大約五時左右我也經過那裡,都感覺到那位門口的知客是唔多醒目,我想如果真的上去的話,可能也會像白貓兄一樣,到你上了樓梯才會發現你的出現。好了。我有意明晚大約六點幾鐘去一試,請問白貓兄有咩好介紹?

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-9 20:11 發表
我今日傍晚剛在附近的卡記做完gym,在天橋上行過,那個接待剛剛吃飯,在大約五時左右我也經過那裡,都感覺到那位門口的知客是唔多醒目,我想如果真的上去的話,可能也會像白貓兄一樣,到你上了樓梯才會發現你的 ...
米就係囉,不過至今佢地個個妹妹都認得我了.

建議:

88 後生樣不錯, 98後生好手骨, 99後生溫柔gf feel但小肥, 7酮X, 38, 70, 2

返來請交個報告.

相關搜索目錄: Gym

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。