推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] jasmine女皇後感

So exicting,  thank you very much for your sharing

回復 24# 的帖子

琱@半
我地係好平凡H夫妻,老公係大肥佬,老婆係肥師奶,年紀大左,想一齊玩新鮮野增加生活情趣

1  真心交朋友我地歡迎,夫婦優先招待,但一開口就係搞野就免了
2  剩係得句"你有冇wechat/line" Hpm我唔會覆,我個wechat 係唔會隨便比人架

Post張著g string相可以嗎?

我估係開左度門, 但仍然留喺間房度企響度比老公後入

不要停................. 好正呀。

妳老公當然要好好"呵"番妳的...女皇

好正呀硬晒

回復 29# 的帖子

你咁醒鵅A不過反應一般,未有動力寫埋下半場
我地係好平凡H夫妻,老公係大肥佬,老婆係肥師奶,年紀大左,想一齊玩新鮮野增加生活情趣

1  真心交朋友我地歡迎,夫婦優先招待,但一開口就係搞野就免了
2  剩係得句"你有冇wechat/line" Hpm我唔會覆,我個wechat 係唔會隨便比人架

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2017-9-3 20:32 發表
你咁醒H,不過反應一般,未有動力寫埋下半場
唔好啦!!!!!其實好多CD ROM想睇唔回應咋
寧鳴而死,不默而生

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2017-9-2 12:14 發表
好多ching pm我寫感受,咁等到weekend有時間就嘗試寫下文啦。。。。。。哈,人生第一個post

人生第一次3人行,成個下晏心情都有D緊張,但又有D期待,到做完公司嘢返屋企換衫個時心情依然係咁,但老公就表現 ...
好精彩呀!等你再

引用:
原帖由 殺破狼 於 2017-9-2 19:34 發表

捧你去窗口玩狗仔式
I like to play this too ... show off wife

引用:
原帖由 sadsrome 於 2017-9-3 03:47 發表
我估係開左度門, 但仍然留鷇〝衎蚰躠T度比老公後入
Tried this with ex-gf at her home ... open main door a bit (but gate closed) when we heard  neighbour philipino is to go to throw litter, which will have to past her apartment first ... we play and scream and let her  know what is happening ...

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2017-9-2 19:06 發表
之後老公坐低咗,咁我就轉身趴係sofa同老公繼續咀,好自然就梗係趷起個pat pat啦,講真我pat pat又真係幾渾圓同趬,大家睇相應該都覺得吧

ching呢
就係後面摸同錫我pat pat,錫錫下竟然………瀨妹妹 ...
carry on, please.

More more please

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2017-9-3 20:32 發表
你咁醒鵅A不過反應一般,未有動力寫埋下半場
阿嫂可以wechat 講埋下半場比我聽嗎?

精采的賽後報告
Ching第一Q後。有無後續

初看還以為女皇用假"9"屌二男

A very attrative story.  Please go on.

great story and keep going.....we are expecting....

好精彩呀!

回復 46# 的帖子

Can't wait for more.  Thanks for sharing.

真係好刺激啊, 現場睇一定好正

引用:
你咁醒H,不過反應一般,未有動力寫埋下半場
測試是否反應一般,其實可以要回覆先有得睇
寧鳴而死,不默而生

难得女士分享真实既feel, 好精彩.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。