推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

溫暖小儷人

差兄出動了, 用心報告~~謝謝~

can pm address?

回復 27# 的帖子

跟著差兄步伐,減少跌錢機會

5樓仲未有機會拜候之前都想試小麗妹妹
將會係佳期鴨髀後之選

c-hingm, thankyou for your sharing enjoy

19 years old ...

thank you messenger brother!

引用:
原帖由 super123123 於 2018-5-14 15:09 發表
5樓仲未有機會拜候之前都想試小麗妹妹
將會係佳期鴨髀後之選
小麗今日last day
不過下星期六
26號會再上班

感謝各位有心的師兄的回應

無論係唔係隱藏post,差兄出品,必屬佳品

Followed messenger Ching for long, great and wondering sharing, support

Thank you very much for sharing with us

cccccccccccccccccccccccccccccccccc

謝謝差兄的無私分享。

支持差哥分享,令細佬個細佬我有望梅止渴既功效…

引用:
原帖由 ahluka 於 2018-5-24 20:17 發表
支持差哥分享,令細佬個細佬我有望梅止渴既功效…
ahluka兄又再蒲頭
最近有沒上山啊?

這位小儷人明天又上班了

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-27 17:48 發表

ahluka兄又再蒲頭
最近有沒上山啊?

這位小儷人明天又上班了
近來都沒有上山,試過幾次致電山上,都約不到目標,便放棄了。

始終你的文章是指路明燈,唔好收山啊!

引用:
原帖由 ahluka 於 2018-5-27 18:39 發表

近來都沒有上山,試過幾次致電山上,都約不到目標,便放棄了。

始終你的文章是指路明燈,唔好收山啊!
我支筆都無墨水了

小麗在上班了
去試試這位爽朗小女孩吧⋯⋯

引用:
原帖由 messenger 於 2018-6-23 19:51 發表

我支筆都無墨水了

小麗在上班了
去試試這位爽朗小女孩吧⋯⋯
太靚太後生…我會控制唔到自己…

可能太過期待 ... 可能是自己要求高 ... 過程其實是不錯的, 但外觀與感覺跟這裡的另一紅牌差遠了.  純粹個人感受, 不喜輕插

回復 47# 的帖子

咸魚青菜各有喜愛,咁大個樹林梗有棵啱師兄
願師兄找到心頭好

引用:
原帖由 casperchan 於 2018-6-25 18:36 發表
可能太過期待 ... 可能是自己要求高 ... 過程其實是不錯的, 但外觀與感覺跟這裡的另一紅牌差遠了.  純粹個人感受, 不喜輕插
其實好耐之前,都同師兄有同樣的感覺
每次見到報告,師兄們總有很好的感覺及服務,點自己去到好似有點貨不對板咁...
終於有次機緣巧合之下,自己去試完水後,遇到個好技師,就開始明白了,點解?
因為自已經歷的才是印象深刻及感覺良好
因你見到技師,覺得佢靚,到良好溝通,到感覺良好,都係自己大滿足.
睇師兄們報告,師兄們自己的感覺不假,但睇完報告,我自己心裡都已經覺得約得這位技師,佢一定係好靚,又主動,又GFF....所以去到就算我乜都唔講,好似碌木咁佢都會對我好好
但技師都係人,係相向的,如果無報告,我自問會自己主動少少溝通下先會無咁悶,咁有溝通自然感覺良好得多啦.係咪?
我唔係想話師兄唔啱,只係我自己覺得,報告係一個參考,睇完我自己都會有好多幻想
但係我有唔靚仔又無好口才,所以未必人有我有
出嚟玩,自己有幾投入在個過程中,得到幾多滿足先係最重要
祝師兄下次好骨運

好耐無出動,希望下次有機會係出報告而唔係回覆啦

回復 48# 的帖子

以前有好幾好心頭好都退伇了~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。