推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

勵害的狗公 (過程更新 #14, #39)

精彩,請繼續寫。

引用:
原帖由 spy_tom 於 2019-6-25 01:27 發表
精彩,請繼續寫。同時我想問樓主係事後先知佢地的事定係默許淫妻被仔玩?
我係

事後先知的,衣家寫的係

淫妻口述再加D幻想,大家可以當咸故咁睇

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-6-25 09:30 發表

我係事後先知的,衣家寫的係淫妻口述再加D幻想,大家可以當咸故咁睇
最後有無一齊玩呀?

thank you, more please

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2019-6-25 09:36 發表
最後有無一齊玩呀?
無,睇落去你地就知

狗九一定係玩家,食人妻高手

唔錯請繼續
引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-6-25 09:30 發表

我係事後先知的,衣家寫的係淫妻口述再加D幻想,大家可以當咸故咁睇

引用:
原帖由 442a 於 2019-6-25 13:55 發表
狗九一定係玩家,食人妻高手
係,尼隻狗公係

高手,又識捉心理

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-6-25 15:30 發表

係,尼隻狗公係高手,又識捉心理
都要阿嫂受先得

引用:
原帖由 kscou 於 2019-6-25 15:34 發表

都要阿嫂受先得
寂寞少婦點會唔受

橫掂玩開驉A不如ching叫阿嫂約埋曭砟膜@齊玩啦,ching又有得high
引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-6-25 16:08 發表

寂寞少婦點會唔受

仲有冇多D報告…………

去到尼個位,淫妻比狗公玩已經係時間上既問題.
之後,狗公無再冷落淫妻,佢哋會去街,好似拍拖咁,當然更有拍拖應做既野,例如
拖手, kiss, 同埋身體接觸......但狗公無要求"造", 一路等....狗公知道已經得到
淫妻個心, 而淫妻個身亦係遲早可以得到....
狗公係等淫妻自己受唔住,狗公知道當淫妻主動要求時,淫妻會更加努力討好狗公.
而狗公更多次同淫妻講晚上成日幻想老婆係淫妻去刺激淫妻.
淫妻已經充滿醋意,亦充滿淫意,佢已經好想比狗公插既係自己....
每次狗公起同老婆造幾耐,老婆有幾 high 都刺激起淫妻既慾望.
佢哋去完街狗公送淫妻回家,都會手多摸下淫妻, 但每次挑起左淫妻既性慾狗公就
會收手, 咁令淫妻更加難受,亦更加渴望同狗公造.
一路等,淫妻每次約會都係洗乾淨去等, 直到一晚......狗公終於行動,
狗公打電話比淫妻.
狗公 : 我.....好掛住妳.
淫妻 : 你.....o係邊到呀? 我出黎搵你.
狗公 : 我同朋友飲緊酒, 你咁夜唔好出黎啦.
淫妻 : 點解姐?你又話掛住我....
狗公 : 我係好想見妳,但我又好驚....
淫妻 : 你驚咩喎?
狗公 : 我驚見得妳太少時間...
淫妻 : ........
狗公 : 妳......今晚可唔可以成晚陪住我?
淫妻 : 嗯...
狗公 : 妳....今晚真係可以唔返屋企
淫妻 : 嗯...可以.....
狗公 : ........都係.....唔係咁好......(狗公繼續吊淫妻引)
淫妻 : 黎啦, 比我出黎搵你啦,我今晚會陪住你......今晚你想點就點....
狗公 : (心諗得米了) 咁我啦,我o係尖沙咀XX bar, 你小心D呀.
淫妻 : ok, 你等我.....bye....
淫妻立刻換衫,著上小背心加外套短裙就出門口.......

待續, 如果 Ching 們有興趣我會繼續寫落去....

呢d正。  我都識一個係有交流。

奈何呢度d師兄都只係揾男人 diu老婆。

Go...goooo.....Goooooaaaal

睇到好近,咁似自已的淫婦

引用:
原帖由 DVD_rom 於 2019-6-26 12:58 發表
睇到好近,咁似自已的淫婦

咩睇到好近,咩似自已的淫婦 ? 唔明

support. 支持 bro 寫埋落去

回復 1# 的帖子

自徙智能手機普及,多左人上各式各種網站,依個年代同以前唔同晒拉,女人都多左好多機會識朋友,又知道好多人意想開放左,自己又被人引由,又有身體須要,甘女人出去偷食或明食都好正常拉, 與其知佢自己偷食,不如夫妻間坦誠溝通,一齊去食拉,xocat就有好多夫婦情侶係甘………………

相關搜索目錄: 手機

正呀師兄gogogogo
ないお車への、

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。