推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

蔡瀾寸爆香港女主播

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-5-26 23:41 發表

個位蔡潺又係有病的,現在只得一間電視台播晨早新聞咩?唔鐘意咪拎台囉,莫非有支槍指住佢。
無錯呀!唔睇咪轉台lor!話人地讀得唔好,又要繼續睇…
引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-5-26 23:41 發表

no 唔係你!! 係作者!!!
明白了~ 認同呀!

引用:
原帖由 xayza 於 2007-5-26 15:11 發表
蔡生成日執起枝筆就串串貢 冇野寫搵野寫黎搵稿費
食評又廢又假 幫人宣傳 不知所謂
重成日侮辱女姓
一個典型江湖佬!

唔洗介意果篇文,我認為果篇文全部都係虛構既,因為佢係一位作家,作家唔作野,邊有飯食呢
而且,如果佢係講真,以佢一向性格,一定指名道姓去指責人,佢一向都中意亦唔怕得罪人丫嗎
所以大家都唔需要擔心
佢唔係話緊大家的心肝寶貝主播......in fact,我懷疑佢係講緊CCTV或者係JET TV,甚至係BBC, CNN, 亞拉伯既半島電視台.......等等.....甚至可能其實係佢既夢境!!!!!

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-5-26 23:58 發表

佢唔係話緊大家的心肝寶貝主播......in fact,我懷疑佢係講緊CCTV或者係JET TV,甚至係BBC, CNN, 亞拉伯既半島電視台.......等等.....甚至可能其實係佢既夢境!!!!!
有無可能呀…

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 Anti-air-gunner 於 2007-5-26 23:01 發表

作者不是新聞主播,又不是歌星,就沒有資格批評?這是什麼邏輯?
因為佢做唔到,所以沒有資格,之前講過。不過有沒有資格批評此話不論到我講。

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-27 00:02 發表

有無可能呀…
當然有啦

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-5-27 00:08 發表

當然有啦
你覺得佢會睇拉登果個電視台咩?

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-27 00:17 發表

你覺得佢會睇拉登果個電視台咩?
應該唔會,不過發夢的話,就很難說了.....

其實以觀眾角度來講,我覺得佢講得不無道理

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-5-27 00:20 發表

應該唔會,不過發夢的話,就很難說了.....
斷估佢發夢都係發埋同女人一齊果d夢,點會睇拉登咁掃興…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-27 00:28 發表

斷估佢發夢都係發埋同女人一齊果d夢,點會睇拉登咁掃興…

引用:
原帖由 hongkongfree123 於 2007-5-27 00:06 發表

因為佢做唔到,所以沒有資格,之前講過。不過有沒有資格批評此話不論到我講。
唔通要叻過特首先可以批評特首

引用:
原帖由 xayza 於 2007-5-26 23:11 發表
蔡生成日執起枝筆就串串貢 冇野寫搵野寫黎搵稿費
食評又廢又假 幫人宣傳 不知所謂
重成日侮辱女姓
無料扮有料

算啦,唔好同佢計較,有則改之咪算囉

引用:
原帖由 grandhori 於 2007-5-27 01:39 發表
算啦,唔好同佢計較,有則改之咪算囉
根本唔駛同混飯吃既蛋散計較

無嘢搵嘢講啫,唔使理佢·

引用:
原帖由 Anti-air-gunner 於 2007-5-27 16:02 發表

*  如此類推……還有很多有趣例子啊!

謝謝你!
我代佢同你講:不用謝~

播 的 是 新 聞 呀 , 又 沒 人 強 迫 你 口 交 , 嗦 來 幹 什 麼 呢 ?

太過份.....不過又無指明邊個
本帖最近評分記錄
  • cy418721 體力 +10 非常認同! 2007-5-27 16:20
  • cy418721 威望 +10 非常認同! 2007-5-27 16:20

阿蔡生接受访问前可能又饮左酒.

take it easy.....

蔡瀾呀蔡瀾....你老喇,講多錯多
本黎篇野無乜問題,不過畀最尾果句敗壞哂

Mr.Choi一向都係cheap人
而且他自己本身都唔係講得好好聽
sell名氣也罷
但各位女主播就要更加加油
唔好畀這樣的人有位入

冇錯,主播請努力,唔好俾人睇衰

:雅 蔡生 都係講下 個人意見 姐,
       唔洗扯火喎!
       唔通讚就得,彈就唔得咩?
..........................................................
:有睇開 蔡生專欄 o既人都應該知道
       佢對 何謂美女 o既標準,係好高 o既,
       但係佢都覺得 Ada 「樣子娟好」喎!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。