推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2008-11-9 11:50 發表
不過今期見到白仇重新振作, 煉成童子功頂峰(紅日訣)加佛掌無影刀, 重以弱勝強搞掂白俊, 總算有點安慰 ................
白俊出名渣的啦,赢到佢唔出奇呀!

過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-11-8 21:52 發表
nicknicky兄.我又係以為金童有得打兩野
雖然我一早覺得金童個金身按功力應該係無得打.不過見佢出得場.我諗都應該有d野睇下啦..點知真係無得打..以為有驚喜...

龍虎門..黑龍一拳打到個樁飛起..當年金羅漢有無咁勁 ...
唔係黑龙劲,係阿小玲姐唔得闲汇钱俾小虎,冇乜资金下搞咗D豆腐渣工程出来呢?

相關搜索目錄: 工程
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2008-11-9 09:20 發表
睇完今期,又想小人

童子金身一出場時介紹過,有十關守力,九關半擊力
你三十一層天,最多咪藍級多少少,竟然打到金童還唔到手.....唔睇啦,cut書

開頭睇佢個暗黑冰火設定已經嬲嬲地.....
金身好似係攻擊力超過九關,
防守力不及九關

不過對文殊三十一層天係咁既結果
我都覺得唔多哈理
金童條友仔原來係咁打交既

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2008-11-9 01:20 發表
睇完今期,又想小人

童子金身一出場時介紹過,有十關守力,九關半擊力
你三十一層天,最多咪藍級多少少,竟然打到金童還唔到手.....唔睇啦,cut書

開頭睇佢個暗黑冰火設定已經嬲嬲地.....
兄台!!!您作出一個明智的決定.
反正經濟開始差大家羅錢買其他野好過.....

引用:
原帖由 ╭∩╮(︶︿︶) 於 2008-11-12 08:02 發表

金身好似係攻擊力超過九關,
防守力不及九關

不過對文殊三十一層天係咁既結果
我都覺得唔多哈理
金童條友仔原來係咁打交既
金童打兩野比人ko

都唔明果時點同老邪對揪? 話哂老邪都白級(定係黑級?)

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-9 06:32 發表
金羅漢可能幫金如來,使他不用留在虛空世界,話唔埋金如來為了,報答金羅漢,比D舍利子佢,令金羅漢上11關!
其實要全如來復活都好容易je, 集齊七粒龍珠向神龍許願咪得lor. 橫掂風雷傳都超越現實!
說回故事,想問少林館班友黎參賽係有何目的?

唔得la,上次黑龍已經用龍珠復活左,金如來要等到出年!!
少林館為錢黎掛.

真係火"撚"滾
蔡琳明明同文殊打都冇戴"超"
呀小哥哥出手救佢,會有戴:超"
真係學呀小哥哥話齋:
"你班廢柴白痴定忽上腦 當讀者盲嘰 "
哈~~~哈~~~~大公司喎
製作嚴謹喎
來自撒旦幫的元祖粗口怪人

仲有...之前唔係話隻揪既咩??
點解會變左文硃一個打幾個???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-14 09:52 發表
真係火"撚"滾
真係學呀小哥哥話齋:
製作嚴謹喎
佢地大公司當然要求嚴謹啦!!!
又投資拍動畫! 又投資賣北京貴價車!
不過兩樣都唔掂....

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 DanChan888 於 2008-11-12 17:27 發表

其實要全如來復活都好容易je, 集齊七粒龍珠向神龍許願咪得lor. 橫掂風雷傳都超越現實!
說回故事,想問少林館班友黎參賽係有何目的?
應該係黎"送死"

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-14 17:52 發表
真係火"撚"滾
真係學呀小哥哥話齋:
製作嚴謹喎
佢戴左超係想特顯風雷有幾勁
佢係想話風雷勁到可以幫佢戴返副超再接文殊一拳

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-11-15 11:50 發表

應該係黎"送死"
金童的童子金身被一招KO,倒地不起,應該是來"丟人現眼" ...

如果智賢有乜三長兩短,唔排除金羅漢會重入「魔道」!!
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 劍守 於 2008-11-13 09:00 發表
唔得la,上次黑龍已經用龍珠復活左,金如來要等到出年!!
少林館為錢黎掛.
咁要搵個雪櫃雪住金如來條鹹魚先喎
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-11-15 11:50 發表

應該係黎"送死"
除咗呢個理由,我實在諗唔到第二個
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-11-2 09:28 發表
如果真係海蛟..我諗我會cut....
傻仔o黎o既,學我嘛,一早cut左啦

今期特別版整得幾好!非常唔錯,

邪神面具膠封面,真係好唔錯,大家錢多既可以買番本

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-11-15 18:35 發表
今期特別版整得幾好!非常唔錯,

邪神面具膠封面,真係好唔錯,大家錢多既可以買番本
點都會有人去買, 錢多無辦法.....
不過買0既仁兄最好去埋樂x會救濟下內地失學兒童, 唔好救濟玉郎將d錢救濟北妹先得架......

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-15 17:16 發表
如果智賢有乜三長兩短,唔排除金羅漢會重入「魔道」!!
不過我覺得係智賢吾吼佢重入魔道 !

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-11-16 21:29 發表
總之都係可能,同智賢有關.
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-11-16 13:29 發表

或者因為不舉而入魔道~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-11-16 18:14 發表

或者因為不舉而入魔道~
不舉都唔驚....到時佢注入金鐘勁入條jer度......... 一樣可以勁到噹噹聲...
不過短左d
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-14 17:52 發表
真係火"撚"滾
真係學呀小哥哥話齋:
製作嚴謹喎
你咁都睇唔明 ?

風雷破石而出, 用暗黑冰火第一重幫蔡琳戴黑超 !

回復 499# 的帖子

係喎
咁都睇5明
我真係蠢
仲要比錢買o黎睇
真係蠢上加蠢
來自撒旦幫的元祖粗口怪人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。